If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обясни ми " Мартингейл " да не правя нещо подобно без да знам , че е направено
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от denislav_iliev
Разработвам една система за еврофутбол и за сега резултатите са над 70 % на сезон и ако се получава така при още двайсетина изследвания майче ще преставам да си развалям зрението с грозните графики . За следващия сезон може да набирам инвеститори
Разработвам една система за еврофутбол и за сега резултатите са над 70 % на сезон и ако се получава така при още двайсетина изследвания майче ще преставам да си развалям зрението с грозните графики . За следващия сезон може да набирам инвеститори
Погледнах акциите на бмв на дневна.Ако са губили то е било от лошо управление на капитала.Обаче какъв шип има на 16.03.07 не е истина.
Който не е виждал наистина голям шип трябва да го види.
Отваряне 41.25 затваряне 41.02 шип 82.58 .
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
BMW е загубила над 650 млн. евро през 2006 г. изцяло от неблагоприятния валутен курс на еврото спрямо долара
BMW ще започнат производството на автомобил от модела X3 в американския си завод в Спартанбург, Южна Каролина. Това се налага главно заради намаляване на загубите от валутно-курсовите разлики при износ от Европа за САЩ.
Круме, ако се басираш че днес отиваме на 1.94, се хващам
Не разбира се...но според мен ще има обръщане на посоката, може и по-надолу да слезе, но мен 1.94 ме устройва..
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Han Krum
Мога да се басирам че отиваме към 1.94..
Круме, ако се басираш че днес отиваме на 1.94, се хващам
Коментар
Форекс Форексов
Излизам сега за малко, имам отворени дълги кабели на -20п, които бяха и на печалба сутринта но не ги затворих напук, сега ще изляза малко и после ще мина да си купя още малко кабели, но след около половин час, защото дотогава сигнал не може да има.
Думичката срив не е най-точната.По-скоро обиране на стоповете в зоните на подрепа 1.9770 и 1.9730 и после атака над 1.9930 но да видим.Денят е много дълъг и изпълнен с много новини.Каквото и да стане , ще стане след 15.10ч. когато започне да говори Бернанке.
Два дни слушах ,но нищо не чух.Така че пиши в колко часа ще са специализираните информации , защото не ми се слуша черна музика а това "Ние не говорим празни приказки , ние говорим пълни глупости" е върхът
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Ajax4o
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
От КаролскияАлександър Николов имам впечатления, специално що се отнася до една акция на БФБ, за човек, който доста стриктно следва изсмислицата, наречена Вълни на Елиът - не е нужно да казвам че доста сбърка за тази акция, но го уважавам заради поста който заема защото не всеки може да върши неговата работа
На БФБ не може да има ТА! Прекалено ниска ликвидност и липса на къси позиции!
Може, но не с вълни - примерно с МА и 1-2 осцилатора.
st10 - предаването върви от 10.00ч. нормално.
Телефонът е 02 846 53 00 и всеки който има каквито и да било въпроси,може да се обади да ги зададе , а нашата грижа е да им отговорим.
От КаролскияАлександър Николов имам впечатления, специално що се отнася до една акция на БФБ, за човек, който доста стриктно следва изсмислицата, наречена Вълни на Елиът - не е нужно да казвам че доста сбърка за тази акция, но го уважавам заради поста който заема защото не всеки може да върши неговата работа
На БФБ не може да има ТА! Прекалено ниска ликвидност и липса на къси позиции!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Думичката срив не е най-точната.По-скоро обиране на стоповете в зоните на подрепа 1.9770 и 1.9730 и после атака над 1.9930 но да видим.Денят е много дълъг и изпълнен с много новини.Каквото и да стане , ще стане след 15.10ч. когато започне да говори Бернанке.
Петре
Сега е момента да научим нещо от "Светът на парите" за Александър Николов и въобще за какво става въпрос, но пиши от колко ще започне предаването
Коментар