IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Блябля,
    от няколко седмици тествам на демо твоята стратегия за близък стоп от 10 до 15 пипса и взе да ми харесва...
    Естествено всичко съм съобразил с времето, което мога да отделя за ксерокс/форекс.

Поздравления, на мен ми харесва начина ти на търговия и ще я възприема. Много ми е спокойно сега. Пари може и да направя, но да загубя абсурд.

Успех

Коментар

• haha 20 te pipsa koito 4akah otidoha v gre6nata posoka pri vseki sapd pod 1.3407 6te izliaza pri otkata do kum 1.3415 . ne sym re6il o6te to4no kakvo 6te napravia ... kato na4alo 6te pia edno malko , puk posle 6te go vidime dokato si pia bira v niakoe zavedenie )

Pozdravi i leka ve4er na vsi4ki tuk.
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• 3450/55 наистина му е тавана за днес. Ако пробие там, ще стане забавно и ще се запази интригата за близките дни, но по- вероятно е да "дремнем" до 21:00 и после каквото сабя покаже (3385 --> 3485 до края на седмицата?)...

Коментар

• v blizkite 20-30 minutki o4akvam da vidia nivo 1.3451 pri eur/usd - ha da vidime dali sym prav

Коментар

• Именно, защото хората ще продават/затварят дълги позиции там, аз ще си купя. Пък и да удари стопа - дреме ми на щепсела за 10 пипса. А тия рейнджърските истории - на ти 20 пипса нагоре, вземи си 30 надолу - хич не ги обичам... Тренд да има, че и профитите да си заслужават.

В началото на другия месец, непременно ще се обадя за биричка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Утре в "Светът на парите" ще си говорим за валутните опции - що е това и има ли то почва у нас?
              Petyr , kakvo e tova ne6to predavane li ? kazi 4e mi e interesna temata .
              Pozdravlenie za 1.0690 pri usd/ cad .

Blagodaria predvaritelno .
              Pozdravi

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                То и аз викам да качи още малко и после да ходи да ми задейства ордера на 3385 от преди няколко дни, ама не става само с викане...

Иначе днес, за разлика от вчерашните садо-мазо изпълнения, е било спокойно. Пазарът се зарежда с нови губещи позиции и утре-вдругиден ще им оберем стоповете.

kolega tia stopove gi vijdam udareni ako slezem do tova nivo , a za6to e taka 6te ti kaza : ot 1.3390 sa razpolojenie goliami stopove na dylgi evra . udrianeto im samo po sebe si 6te donese dvijenie v ramite na 20 pipa ot 1.3385 koeto pravi niakade okolo 1.3365-70 . az li4no imam sell stop na 1.3390 s t.p 1.3375 . taka 4e 6te ti vzema stopa - ti to4no tova imash v predvid s izkazvaneto 4e sega horata se zarejdat s gube6ti pozicii )
                vajnoto e da se zabavliavame . kato doidesh do SF call da piem bira i da obsydime ne6tata ot jivota .

Pozdravi

Коментар

• То и аз викам да качи още малко и после да ходи да ми задейства ордера на 3385 от преди няколко дни, ама не става само с викане...

Иначе днес, за разлика от вчерашните садо-мазо изпълнения, е било спокойно. Пазарът се зарежда с нови губещи позиции и утре-вдругиден ще им оберем стоповете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                    Под 1.3405 днес не мисля да ходим, независимо от това че старчоците ще дърдорят по-късно и ще има ексцесии

Слагам бай стоп на 1.3445 за удвояване на дългата... ако го чукнем това 3445 мисля да се целим между 1.35 и канала 1.3535 - той канала си е съвсем хубав и си прав за него чисто технически, но е възможно да има мизерии защото го виждаме всички маймуни и може да ни резнат клона, хехе
                    ne iskam da ti se byrkam no kato ima sell orderi na 1.3450 e typo da slagash da kupuvash tam , po ideino e tuka da kupish 6toto na wallstreet e malko tegavo sega i ima pokrivane na kysi evra . ili nad 1.3460 6toto nad 1.3460 6te ni spre edinstveno 1.3500 , no moje da go minem kato pyten znak tova

Коментар

• AUD/USD

Sell позиция на AUD/USD от 0.8210 с цел 0.8185. Има ли някой с подобни намерения и позиции или сам ще трупам профит?

:-) :-) :-)

Коментар

• Под 1.3405 днес не мисля да ходим, независимо от това че старчоците ще дърдорят по-късно и ще има ексцесии

Слагам бай стоп на 1.3445 за удвояване на дългата... ако го чукнем това 3445 мисля да се целим между 1.35 и канала 1.3535 - той канала си е съвсем хубав и си прав за него чисто технически, но е възможно да има мизерии защото го виждаме всички маймуни и може да ни резнат клона, хехе

Коментар

• na dylgite v usd/cad , nali znaete 4e nivoto 1.0750 e 38 fibo na spada ot 1.0830 do 1.0690 . i ako ne go probim stava mnogo lo6o za vsi4ki koito sa dylgi 6toto 6te vidime niva pod 1.0690 . smenih stopa s 5 pipa nagore 6toto predi malko 6ibanoto fibo go ne4ertah da vidia za kakvo ide re4.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Ако щяхме да ходим надолу под 1.3405 трябваше вече да сме там, не да правим тройно ( почти 4-но ) с връх по средата, който е над предишния лок максимум от 23 май

Киро, тоя канал с целта 3535 стана много виден за всички, значи е време за изненади и импровицации, но така е в Копирната търговия - Ксерокс
                            edinstvenoto koeto me pritesniava v momenta e kakvo 6te stane v 17 :00 i imam symnenia za edin down ot byrzi 50 tina pipa zaradi tia opcii , a ina4e vijdam tuka za niakakvi kopiri se govori i ne razbiram smisyla im . nito sym go el niakde tova nito ni6to prosto sam si narisuval kanal i preceniavam kyde e syprotivata po nego . ina4e dolnata linia na kanala e dosta pod 1.34 i pod 1.3380 , no tova e pazara kakto kazat golemite taka 6te stane . vse pak imame iasen vyzhodisht trend a pozicii po trenda e po-dobre da se otkrivat , puk i veroiatnossta edin trend da prodylji e vinagi po-goliama ot tazi da se obarne ) tova poslednoto e citat ot niakade ama ne si spomniam ot kade . haide neka vidim pazara . imam info za sell orderi na 1.3435 i posle na 1.3450 . ve4e nad 1.3460-65 ima buy stopove s koito ako udarim 6te mi se izpylni intraday celta a imenno 1.3495 . ot tam cell za 20 pipa i pak buy za nad 1.35 . li4no az iskam nivoto 1.3535 da vidia dnes predi 21:00 . hihhih i v 21 da kazat 4e niama da svaliat lihvata do kraia na godinata i da padnem byrzo 2-3 fuguri za da si napylnia djoba i pak da si po4ivam 1-2 meseca ot forex

uspeh na vsi4ki

Коментар

• дали е фалшив или истински пробив не е моя работа да го оценявам...."new low" е факт...особено след вчерашното затваряне...а когато излезе фундамента и там пише това, което ти смяташ, тогава ще мислим отново...

Коментар

• Ако щяхме да ходим надолу под 1.3405 трябваше вече да сме там, не да правим тройно ( почти 4-но ) с връх по средата, който е над предишния лок максимум от 23 май

Киро, тоя канал с целта 3535 стана много виден за всички, значи е време за изненади и импровицации, но така е в Копирната търговия - Ксерокс

Коментар

X