IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от miro
    Някой знае ли какво стана с проекта на кукувицата за платените сигнали.
    Прокта ми беше изклучително интерсен но нещо сайта спря да се обновява след 18.03. Надявам се всичко де е наред.
    Ами какво - "Взе човека парите и избяга".
    Майтап.... и аз не съм го виждал отдавна във форума...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Пробием ли 121.80 отиваме на 122.30/50 и после 123.30 основна съпротива
      Къде ще ходи евро/долар тогава? Или сценарият ти си остава, защото всичко ще е за сметка на евро/йена?

Коментар

• Някой знае ли какво стана с проекта на кукувицата за платените сигнали.
        Прокта ми беше изклучително интерсен но нещо сайта спря да се обновява след 18.03. Надявам се всичко де е наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от snow55
          Какво мислите за днес $/Y short 121.63 stopl 122.2 Успех
          Пробием ли 121.80 отиваме на 122.30/50 и после 123.30 основна съпротива

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
            Първоначално изпратено от PLP
            Колеги отдавна не съм вижда стохастик на седмична със стойности около 1-2 както е при када .Просто отбелязвам и влизам на 1.0650 както писах преди дни с малко за по дълго
            Колега като гледам с какъв размах се движим , няма да се учудя ако ударим съпротивата на 1,04
            za kanadeca dnes sledelete nivoto 1.0655 i 1.06 . ot tia niva moje da se udaylji s 1 va cel 1.0770 . o4akvam teku6tata im smetka da e okolo 5.5 6 miliarda , koeto 6te izstrelia dvoikata nogre s 1 figura. ne6to takova se o4akva za da se napravi profit taking v dvoikata .
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
              Колеги отдавна не съм вижда стохастик на седмична със стойности около 1-2 както е при када .Просто отбелязвам и влизам на 1.0650 както писах преди дни с малко за по дълго
              Колега като гледам с какъв размах се движим , няма да се учудя ако ударим съпротивата на 1,04

Коментар

• аз мисля да добавя към дългите

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Долар/йена цели 118 някъде по последни изчисления Слезе ли под 118 мен ми излиза 110 ?! ;-)
                  Аз съм къс вече и чакам ..и търпя отрицателен суоп,но какво да се прави.
                  Айде бе брато скъсявайте , че откога чакам шибаната йена да се засили.

Коментар

• Какво мислите за днес $/Y short 121.63 stopl 122.2 Успех

Коментар

• Колеги отдавна не съм вижда стохастик на седмична със стойности около 1-2 както е при када .Просто отбелязвам и влизам на 1.0650 както писах преди дни с малко за по дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от tommy
                        Здравейте момчета и момичета! Някой може ли да ми каже, какви са котировките на GBP\EUR?
                        1.4725...
                        Мерси Круме!

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy
                          Здравейте момчета и момичета! Някой може ли да ми каже, какви са котировките на GBP\EUR?
                          1.4725...

Коментар

• Добро утро на всички

Успешен ден

Коментар

• AUD/USD

Малка bye позиция AUD/USD от 0.8185 с цел 10-20 пипса като за по едно кафенце.

Успех на всички спекуланти!

:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                                Първоначално изпратено от tommy
                                krosa e obraten eur/gbp - 0.6780 , a ina4e delish 1 na 0.6780 i polu4avash za 1 paund - 1.47 euro

pozdravi
                                На моята платформа има и GBP/EUR, но питам, защото се получи едно движение от около 40пипса надолу и замръзна там. Не знам дали е реално или някакъв технически проблем.

Коментар

X