If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой знае ли какво стана с проекта на кукувицата за платените сигнали.
Прокта ми беше изклучително интерсен но нещо сайта спря да се обновява след 18.03. Надявам се всичко де е наред.
Ами какво - "Взе човека парите и избяга".
Майтап.... и аз не съм го виждал отдавна във форума...
Някой знае ли какво стана с проекта на кукувицата за платените сигнали.
Прокта ми беше изклучително интерсен но нещо сайта спря да се обновява след 18.03. Надявам се всичко де е наред.
Колеги отдавна не съм вижда стохастик на седмична със стойности около 1-2 както е при када .Просто отбелязвам и влизам на 1.0650 както писах преди дни с малко за по дълго
Колега като гледам с какъв размах се движим , няма да се учудя ако ударим съпротивата на 1,04
za kanadeca dnes sledelete nivoto 1.0655 i 1.06 . ot tia niva moje da se udaylji s 1 va cel 1.0770 . o4akvam teku6tata im smetka da e okolo 5.5 6 miliarda , koeto 6te izstrelia dvoikata nogre s 1 figura. ne6to takova se o4akva za da se napravi profit taking v dvoikata .
Колеги отдавна не съм вижда стохастик на седмична със стойности около 1-2 както е при када .Просто отбелязвам и влизам на 1.0650 както писах преди дни с малко за по дълго
Колега като гледам с какъв размах се движим , няма да се учудя ако ударим съпротивата на 1,04
Долар/йена цели 118 някъде по последни изчисления Слезе ли под 118 мен ми излиза 110 ?! ;-)
Аз съм къс вече и чакам ..и търпя отрицателен суоп,но какво да се прави.
Айде бе брато скъсявайте , че откога чакам шибаната йена да се засили.
Здравейте момчета и момичета! Някой може ли да ми каже, какви са котировките на GBP\EUR?
krosa e obraten eur/gbp - 0.6780 , a ina4e delish 1 na 0.6780 i polu4avash za 1 paund - 1.47 euro
pozdravi
На моята платформа има и GBP/EUR, но питам, защото се получи едно движение от около 40пипса надолу и замръзна там. Не знам дали е реално или някакъв технически проблем.
Коментар