IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Глупости :lol:

Караиванов, ти дори не знаеш дали съм къс или дълъг в долар/кад.

Не съм фен на долари,евра,йени или рупии ако щеш - фен съм на сметана върху чифт прекрасни стегнати женски цици, фен съм на спорта ( като спортист ), фен съм на приятното прекарване с готини хора.

И въобще не ми пука какво и защо се случва с долара, американската икономика или каква е инфлацията в Тринидад и Тобаго - единствената ми цел е да печеля пари, по възможност - много.

Сещам се една мисъл на изпълнителния директор на GM:

"Ние в Дженерал Мотърс никога не сме правили коли. Винаги сме правили пари." Сега надявам се да си разбрал колко съм фен на долара и да си спокоен за моето представяне като обслужващ персонал на ксерокс.

Успехи

Коментар

• коко, хайде бе човек почвай най-накрая да продаваш канадския долар че да земеш да избиеш парите от басовете... no offense! а сега един съвет...за който иска...при такива падания (или ставания) не се препоръчва влизания в същия ден на умпулса и при това контра на движението (освен за по 5-10 пипа). Най-добре е да се изчака дори седмица за консолидация и успокояване и тогава вече са удачни влизания но поне на Н4. Другото си е пикаене срещу вятъра. Изчакайте падането да свърши, да се формира стабилно дъно и тогава експериментирайте. Успех!
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Аз също, но Форексов е голям фен на $ и все търси дъна от където да купи ефтини $.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          kiril123 - това което написах " Има сентимент бе човек...но ако много ти се играе срещу него,може да купиш $/КАД от 1.0690/1.0710 с плитък стоп на 1.0660 и цел не повече от 1.0770/80 (предишното дъно)" е за днес/утре.Просто е необходима лека консолидация, до 15.30ч. утре когато се очаква поредната серия добри новини от Канада.
          утре в 15:30 текущата им сметка очаквам да излеезе по зле от очакванията , но това си е хвърляне на боб ) Не бих играл дълги усд/кад от тука в никакъв случай .
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• kiril123 - това което написах " Има сентимент бе човек...но ако много ти се играе срещу него,може да купиш $/КАД от 1.0690/1.0710 с плитък стоп на 1.0660 и цел не повече от 1.0770/80 (предишното дъно)" е за днес/утре.Просто е необходима лека консолидация, до 15.30ч. утре когато се очаква поредната серия добри новини от Канада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Киро, късите паундйени ще ги държа поне 4 фигури. А може и повече

Мнението на Бат Пешо го знам и въпроса беше риторичен (за долар/кад). Ако пък не стане неговата, веднага ще получим обяснение как "зоната на подкрепа/съпротива закономерно е бла-бла"

Относно керитрейда в дългосрочен план - ще почакаме и ще видим.
              Има сентимент бе човек...но ако много ти се играе срещу него,може да купиш $/КАД от 1.0690/1.0710 с плитък стоп на 1.0660 и цел не повече от 1.0770/80 (предишното дъно)
              Петър нещо не разбрах . Тия нива , които даде днес за днешния ден ли бяха или за локално дъно което да се образува. аз твърдя че до края на седмицата ще докоснем 1.06 и от там ще отскочим наистина с 1 ва цел 1.0770 . от 106 ще имаме едно 4 или 5 фигури за които ще играя и ще заложа един стоп от 100 пипса при 1/5 риск , което е приемливо .

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

Мнението на Бат Пешо го знам и въпроса беше риторичен (за долар/кад). Ако пък не стане неговата, веднага ще получим обяснение как "зоната на подкрепа/съпротива закономерно е бла-бла"

Има сентимент бе човек...но ако много ти се играе срещу него,може да купиш $/КАД от 1.0690/1.0710 с плитък стоп на 1.0660 и цел не повече от 1.0770/80 (предишното дъно)

Коментар

• При мен суапа е -2п на ден, в името на 200-400 пипса ще потърпя.

Успешна работа с ксерокса, и не забравяйте да му сложите UPS за да не изгори при летните бури

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                    a sega down move pri evroto 6te spre na 1.3445-47 niakade i 6te vyrne 20-30 pipa do kym 1.3480-90 . i ot tam 6te slezem na dolnia etaj pod 1.3400 moje bi )
                    izvinqvam se za latinicata:
                    Pusti strah iskah da otigtaq i $/Y

Uspen na kasite

Коментар

vsi4ko e mnogo dobre , no swapa mnogo mi iade profita i ne moga da 4akam dylgo . a na tia niva ne znam koi 6te prodyljava da kupuva paundi . no vse pak az o4akvam edno nivo ot 245 , koeto da byde vryh za godinata i da zapo4nem down dvijenieto koeto 4akame edni 20 figuri za 1-3 meseca.

Коментар

• Киро, късите паундйени ще ги държа поне 4 фигури. А може и повече

Коментар

• Канадците ще вдигат лихвите.Затова е това движение

Коментар

• a sega down move pri evroto 6te spre na 1.3445-47 niakade i 6te vyrne 20-30 pipa do kym 1.3480-90 . i ot tam 6te slezem na dolnia etaj pod 1.3400 moje bi )

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Първоначално изпратено от kiril123
                              spada na usd/cad 6te spre niakade na 1.06 kydeto minava edna stara trend linia. 6te udyljavam ot tam ili 6te skusia ot okolo 1.0780 sas stop 50 pipa i cel 1.06 . zatvorih na + 30 pipa edna kusa , no ne mi se dyrji . 6te otvoria pak sled malko
                              Основни цели при $/КАД са ...........

Кои са ?
                              Пълен смях..... бате Пешо вижда паритет т.е.1:1
                              abe vijte grafkata i 6te vi svetnmat 1.0585 ili 1.0650 . az sam za 1 vata cel .

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Първоначално изпратено от kiril123
                                spada na usd/cad 6te spre niakade na 1.06 kydeto minava edna stara trend linia. 6te udyljavam ot tam ili 6te skusia ot okolo 1.0780 sas stop 50 pipa i cel 1.06 . zatvorih na + 30 pipa edna kusa , no ne mi se dyrji . 6te otvoria pak sled malko
                                Основни цели при $/КАД са ...........

Кои са ?
                                Пълен смях..... бате Пешо вижда паритет т.е.1:1

Коментар

Working...
                                X