IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankata
    da ti kaza za tam ne znam , tova evro e silno i stava vse po silno . a poziciata e malka i ia puskam ne za6toto imam signal a za6toto ima pred4uvstvie 4e 6te vidim malko zatvoreni paund /jpy za da se polu4i korekciikata . v tia dvoiki kusite sa malko 6ibani znaesh swapa iziajda pe4albata mnogo byrzo .
    Аз ги държа от по отдолу и се бях заял да ги чакам за 160 и 232 но вече сериозно се замислям какво да ги правя.[/quote]

pri paunda/ jpy 6te vidish 2 figuri o6te do utre . no za eur/jpy ne znam . zavisi ot pazara ne go sledia tozi kros vyob6te
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от kiril123
      spada na usd/cad 6te spre niakade na 1.06 kydeto minava edna stara trend linia. 6te udyljavam ot tam ili 6te skusia ot okolo 1.0780 sas stop 50 pipa i cel 1.06 . zatvorih na + 30 pipa edna kusa , no ne mi se dyrji . 6te otvoria pak sled malko
      Основни цели при $/КАД са ...........

Кои са ?

Коментар

• da ti kaza za tam ne znam , tova evro e silno i stava vse po silno . a poziciata e malka i ia puskam ne za6toto imam signal a za6toto ima pred4uvstvie 4e 6te vidim malko zatvoreni paund /jpy za da se polu4i korekciikata . v tia dvoiki kusite sa malko 6ibani znaesh swapa iziajda pe4albata mnogo byrzo .[/quote]
        Аз ги държа от по отдолу и се бях заял да ги чакам за 160 и 232 но вече сериозно се замислям какво да ги правя.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata
          Първоначално изпратено от kiril123
          sellnah paund/jpy 241.30 stop 242.30 . t.p 2 figuri nai -malko i to za dnes ili utre
          Кажи некоя добра дума и за евро йенар че и там сам къс.[/img]
          da ti kaza za tam ne znam , tova evro e silno i stava vse po silno . a poziciata e malka i ia puskam ne za6toto imam signal a za6toto ima pred4uvstvie 4e 6te vidim malko zatvoreni paund /jpy za da se polu4i korekciikata . v tia dvoiki kusite sa malko 6ibani znaesh swapa iziajda pe4albata mnogo byrzo .

Коментар

• EUR/USD

Първоначално изпратено от blqblq
            Тюх, ударило ми е стопа:

Аз сега се връщам и виждам интересни неща са ставали. Моя стоп беше малко по-нагоре и е оцеляло. А сега като наблюдавам ситуацията и все повече имам вяра в изявената от мен по-рано цел, а именно 1.3410 днес.

Успех на всички!

:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              sellnah paund/jpy 241.30 stop 242.30 . t.p 2 figuri nai -malko i to za dnes ili utre
              Кажи некоя добра дума и за евро йенар че и там сам къс.[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                Първоначално изпратено от Han Krum
                ...
                А гледаш ли любимия ми инструмент? )
                Нямам отношение защото ми се струва че ще пада ама не смея да скъся...злато...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  ...
                  А гледаш ли любимия ми инструмент? )

Коментар

• doverieto e dobre 108 mislia 4e 6te vidim 1.3450 skoro

Коментар

• sellnah paund/jpy 241.30 stop 242.30 . t.p 2 figuri nai -malko i to za dnes ili utre

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                        Кво толкова се случи пак с канадеца бе....хем 4.25% остава...
                        И аз това питам , понеже съм упорит отново удължавам от тези нива !
                        Този път няма да пикая срещу вятъра с добавка, ще чакам........

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                          spada na usd/cad 6te spre niakade na 1.06 kydeto minava edna stara trend linia. 6te udyljavam ot tam ili 6te skusia ot okolo 1.0780 sas stop 50 pipa i cel 1.06 . zatvorih na + 30 pipa edna kusa , no ne mi se dyrji . 6te otvoria pak sled malko
                          Основни цели при $/КАД са ...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Кво толкова се случи пак с канадеца бе....хем 4.25% остава...
                            Отговор #1898 : 29, Май, 2007, 16:11:23
                            --------------------------------------------------------------------------------
                            USD/CAD пада с гръм и трясък след решението на ВоС да запази лихвените нива непроменени.
                            Текуща цена 1.0762 -> междинна подкрепа на 1.0750 основна на 1.0715/25
                            Ако след час и Потребителското доверие от САЩ излезе под 104.0 то може да тестнем и 1.0690, макар че това за момента е малко вероятно , не го изключвам като възможност.
                            Успех на всички Спекуланти
                            Айде да ме светне сега някой, как се определят някви нива на подкрепа,
                            след като такива ПРОСТО ЛИПСВАТ
                            И как всички които удължават си определяте нивата за това,
                            както и евентуални нива за стоп
                            За мен лично, ниво на подкрепа /ПСИХОЛОГИЧЕСКО/ в када е всяко едно, което завършва на 50 или на 00
                            А ти как определи 15/25 и после 90?!?!

Коментар

• a sega tia koito udyljiha evra ot nad 1.3500 pri tozi mente probiv 6te se hvanat za palcite .

Коментар

• FRANCE SARKOZY: Reported saying,
                                - Euro is the only overvalued currency in the world. (Rtrs)

Коментар

Working...
                                X