IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10
    Първоначално изпратено от kiril123
    mejdu drugoto dobavih predi malko v dylgite evra i srednata mi e 1.3440 , oba4e ako o6te vednyj ne uspeem da probiem 1.3450-60 6te flatna i 6te za4akam za nov vhod za6toto 6te se uslojniat ne6tata . moje bi 6te osvobodia malko resurs za usd/cad koeto mislia da otigraia oklo 15:30 6toto mi se struva 4e imame potencial za pone 50 pipa za okolo 30 -40 minuti , koeto si e dobra sdelka
    Незнам дали ще изляза прав но ми се струва че рисуваме фигурка , която съм я кръстил "мечи капан" -разгледай фигури от 24,01 и 21,03 на 4 часа
    mislia 4e si prav , kakva cel vijdash ot tuk ?
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
      mejdu drugoto dobavih predi malko v dylgite evra i srednata mi e 1.3440 , oba4e ako o6te vednyj ne uspeem da probiem 1.3450-60 6te flatna i 6te za4akam za nov vhod za6toto 6te se uslojniat ne6tata . moje bi 6te osvobodia malko resurs za usd/cad koeto mislia da otigraia oklo 15:30 6toto mi se struva 4e imame potencial za pone 50 pipa za okolo 30 -40 minuti , koeto si e dobra sdelka
      Незнам дали ще изляза прав но ми се струва че рисуваме фигурка , която съм я кръстил "мечи капан" -разгледай фигури от 24,01 и 21,03 на 4 часа

Коментар

• v tazi vryzka zatvorih kusi paund/jpy sys 90 pipa profit , 6toto mi se struva 4e paunda 6te napravi korekcia na spada i nivata ot 241.30-50 otnovo 6te gi posetime , dori o4akvam nov vryh tam , kato 6te se polu4i divergencia i spokoino 6te skusia s cel niakolko fuguri

Коментар

• mejdu drugoto dobavih predi malko v dylgite evra i srednata mi e 1.3440 , oba4e ako o6te vednyj ne uspeem da probiem 1.3450-60 6te flatna i 6te za4akam za nov vhod za6toto 6te se uslojniat ne6tata . moje bi 6te osvobodia malko resurs za usd/cad koeto mislia da otigraia oklo 15:30 6toto mi se struva 4e imame potencial za pone 50 pipa za okolo 30 -40 minuti , koeto si e dobra sdelka

Коментар

• Стар камарилец ...

Съгласен съм в общи линии ( за 3495), но ще вляза след час, дори няма да минавам покрай компютъра, защото дотогава не може да имам сигнал, а и currency correlation-a да се нагоди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              О, малко е 1.87, направо на 3.44 слагайте лимитите защото най-вероятно там ще отворим в понеделник с гап ...

Еврото в момента става само за интрадей защото следващите 2 седмици ще е рейндж.

Хубав кери трейд става, нали.
              ot tozi range sam 32o pipa napred niama i za 10 dena , ne se oplakvam , sega 4akam 1.3495 , posle sam sell za 1.3475 i posle buy za 1.3535 . ot tam iak sell sas 30 pipa stop i cel 1.3380. i posle buy za 1.3610. tova e plana za sledva6tite 10 dena

Коментар

• О, малко е 1.87, направо на 3.44 слагайте лимитите защото най-вероятно там ще отворим в понеделник с гап ...

Еврото в момента става само за интрадей защото следващите 2 седмици ще е рейндж.

Хубав кери трейд става, нали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Първоначално изпратено от snow55
                  Какво мислите за днес $/Y short 121.63 stopl 122.2 Успех
                  Пробием ли 121.80 отиваме на 122.30/50 и после 123.30 основна съпротива

За еврото е ясно че свети 1.87 на месечната ... колко свети на долар/йена ?

Мерси
                  za evroto si e verno 4e sveti mnogo nagore kym tia niva oba4e ne6to ne go viarvam tova da se slu4i skoro .vyzmojno e v blizkite 3-5 godini da stane

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Първоначално изпратено от snow55
                    Какво мислите за днес $/Y short 121.63 stopl 122.2 Успех
                    Пробием ли 121.80 отиваме на 122.30/50 и после 123.30 основна съпротива

За еврото е ясно че свети 1.87 на месечната ... колко свети на долар/йена ?

Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
                      Първоначално изпратено от st10
                      Колеги
                      Кой ги е писал тези смехурии.Имам в предвид поста на dimy
                      -Bi triabvalo da sa Bench mark
                      На брокерите не им чети умотворенията , защото обевяват само пивот точките , без да анализират ,защо нещото ще се случи и как точно.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                        Колеги
                        -Bi triabvalo da sa Bench mark

Коментар

• Колеги

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                            Колеги отдавна не съм вижда стохастик на седмична със стойности около 1-2 както е при када .Просто отбелязвам и влизам на 1.0650 както писах преди дни с малко за по дълго
                            Попрегледах малко исторически графики и ми направи впечатление , че такъв тренд както при $/кад най често се обръща с някаква техническа конфигурация , която отнема доста време да се завърши. Я двойно дъно от 4 -5 седмици или 123 . Лично мнение е , че преди да видим нещо такова е много рисковано да се влиза дълъг, особено със големите стопове от по 100 пипа, защото най-вероятно да ги удари. Ако пък хванете дъно от тези нива ще си изкарате хубаво лято-
                            повече риск повече доходност. Успех!

Коментар

• dimy

ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗ

EUR/USD
                              Open – 1.3452; High – 1.3520; Low – 1.3420; Close – 1.3448

Евро/долар се търгуваше в широк рейндж от точно 100 пипса вчера, но в крайна сметка завърши деня с образуване на доджи на дневна база. Фактът, че тази фигура се намира по средата на оформящия се низходящ тренд обаче, не дава допълнителна информация дали посоката на поевтиняване на еврото ще продължи или ще станем свидетели на рали от страна на единната валута.
                              За пореден ден корекцията от 23.6% на вълната 1.2865 – 1.3682 при 1.3489 се оказа непреодолима съпротива за основната валутна двойка и въпреки нейния краткосрочен пробив, все още не можем да регистрираме трайното й преодоляване. Следваща цел нагоре е 1.3550, а третото ниво на съпротива се намира на 1.3609 – върха преди последната краткосрочна низходяща вълна на дневна база. Същевременно долната линия на Болинджър при 1.3396 засега спира спада на еврото, но преодоляването й ще отвори път към 100-дневната МА при 1.3285 и 1.3200 – 23.6% Фибоначи на дългосрочната възходяща вълна от 1.1640 до 1.3682.

Съпротива 1.3489 1.3550 1.3609
                              Подкрепа 1.3396 1.3285 1.3200

GBP/USD
                              Open – 1.9835; High – 1.9898; Low – 1.9790; Close – 1.9809

Консолидацията, в която навлезе кабелът в края на миналата седмица, продължи и вчера, а паундът все още се търгува на отрицателна територия спрямо долара. Първото ниво, което трябва да преодолеят биковете, е вчерашния връх от 1.9898, намиращ се близо до корекцията от 23.6% на покачването от 1.9184 до 2.0132. Следваща съпротива пред паунд/долар е горната линия на Болинджър при 1.9951, последвана от върха от 9.5.2007 г. при 1.9998. Подкрепите за днес са разположени на 1.9770 – 38.2% корекция на вълната 1.9184 – 2.0132, следвана от 1.9676 – най-ниската стойност от 21 май (нивото е допълнително подсигурено от 21-седмичната МА при 1.9680). Преодоляването на тези нива ще доведе до тест на 1.9591 – дъното преди силният възходящ импулс до 2.0132.

Съпротива 1.9898 1.9951 1.9998
                              Подкрепа 1.9770 1.9676 1.9591

USD/JPY
                              Open – 121.71; High – 121.80; Low – 121.18; Close – 121.64

След като на 25 май долар/йена успя да достигне 121.87, това ниво се превърна в сериозна съпротива, която двойката не успява да преодолее въпреки многобройните си опити. Ако все пак доларовите бикове вземат превес през днешния ден, тяхната следваща цел е четиригодишния връх от 122.18, подсигурен и от горната линия на Болинджър. Последната съпротива за деня е 123.00. Надолу спадът на двойката е подкрепен от 21-дневната МА при 120.83 и психологическото 120.00. Преодоляването на тези две нива ще доведе до опит за пробив на 119.61 – 100-дневна МА.

Съпротива 121.87 122.18 123.00
                              Подкрепа 120.83 120.00 119.61

Коментар

• AUD/USD

Разкарах позицията си AUD/USD за по едно кафенце изкарах 10-тина пипса. Да видим сега как са нещата за обяд да ударим нещо свежо!

:-)

Коментар

Working...
                                X