....no az si predstavqm kakvo ste se sluchi ako Bernanke kaje dumata 'RECESIQ'......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от steve_bgmoje bi az sym edinstveniq tuk negativno nastroen za dolara mai...
Въпросът е, че коментираш неща, които са извън твоята (нашата) компетенция.
Само за момент си представи, че супертрейдър е шеф на ЕЦБ, а ти на ФЕД! Мисля, че ще сте голяма комбина, хехе.Ако това някой ден се случи (дай боже!) ставам лют скалпер, а курса ще хвърчи с по 100-200 пипса в секунда и в ДВЕТЕ посоки след ваш пост в инвестора.
Лелееее... това не си го представям!!!
А това още по-малко /тук смеха ми прераства в плач/
Направо съм сигурен!!!!
Ако това някой ден се случи (НЕдай боже!)From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
no az sym nastroen zle za dolara zaradi ikonomicheskata postanovka....prez vremeto na Clinton imashe byrzi tempove na rastej....posle recesiq....posle pak rastej.....hmmm.....mislq che okolo nachaloto ili sredata na 2008 veche pak ste byde recesiq..tova ne e samo moe mnenie..ne sym ikonomist systo!!..no preteglqm riskovete i strategijte si na tyrguvane v bydeshteto
Коментар
� -
Първоначално изпратено от steve_bgmoje bi az sym edinstveniq tuk negativno nastroen za dolara mai...no FOREX marketa si e dosta po-razlichen ot borsata...
pitash me dali sym rabotil na strug....pitai me kakvo ne sym rabotil do sega togava
За струга... сериозно питах... не те знам дали си бил слошер, фрезист или стругарFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от steve_bgmoje bi az sym edinstveniq tuk negativno nastroen za dolara mai...
Въпросът е, че коментираш неща, които са извън твоята (нашата) компетенция.
Само за момент си представи, че супертрейдър е шеф на ЕЦБ, а ти на ФЕД! Мисля, че ще сте голяма комбина, хехе.Ако това някой ден се случи (дай боже!) ставам лют скалпер, а курса ще хвърчи с по 100-200 пипса в секунда и в ДВЕТЕ посоки след ваш пост в инвестора.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от steve_bgnqkoi moje li da mi dade togava prichina spekulativnoto mu dvijenie nadolu i syotvetno smqna na trenda v blizko bydeshte?...
Утре, ако прочетеш анализа на Бат Пешо (примерно), ще намериш перфектно обяснение на случилото се днес. Но те аналитиците затова са аналитици, за да ти го обяснят постфактум и евентуално да го отиграят погрешно (ако приемем, че изобщо им мине подобна мисъл през главата). Но е безспорен фактът, че т. нар. пазарни аналитици имат сериозна власт над масите и формирането на нагласите им.
Първоначално изпратено от Ajax4oИзвън темата за парите, на струг поне работил ли си?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от blqblqСдъвкахте го пича и го изплюхте (хехе, айде и аз да се включа в птичия погром), но обикновенно така става с хората, които за 2 дни праскат по 20-30 мнения, без много да се замислят какво пишат. В тази връзка се сещам за следната мисъл-определение:
"Властта е такова отношение на известно лице към други лица, при което това лице взема толкова по- малко участие в действието, колкото повече МНЕНИЯ, ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ И ОПРАВДАНИЯ на извършващото се СЪВКУПНО (т.е. независещо само и единствено от него - бля ред.) действие изразява."
Абе с една дума демо-ксерокса е голяма работа...
"If u're not insider - u're outsider" :lol:
Коментар
� -
Първоначално изпратено от steve_bgv momenta China pritejava ikonomikata na USA..a ne obratno.....inache kongresa i Paulson nqmashe tolkova da se trevojat za balansa si s China, nali....АКо не беше смешно сигурно щеше да е тъжно.
А за борста... като не следиш нещата незнам защо се изказваш толкова "компетентно". Явно си по прочел нещо, няма лошо, но е добре към прочетеното да имаш и лично мнение, различно от мисълта "скъпото е за продан и евтиното за покупка".
Извън темата за парите, на струг поне работил ли си?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
...mi ne , vsichko tova e debat, nishto ne promenq...nie sme spekulanti na drebno...a na borsata ne tyrguvam i ne iskam da tyrguvam, osven ako ne zakupq stoki na koqto da povqrvam che ste ima razvitie i to v dylgo srochen plan....
sled kato segashnoto nivo na dolara e chisto spekulativno, koeto go vqrvam systo che e taka, nqkoi moje li da mi dade togava prichina spekulativnoto mu dvijenie nadolu i syotvetno smqna na trenda v blizko bydeshte?...
Коментар
� -
Сдъвкахте го пича и го изплюхте (хехе, айде и аз да се включа в птичия погром), но обикновенно така става с хората, които за 2 дни праскат по 20-30 мнения, без много да се замислят какво пишат. В тази връзка се сещам за следната мисъл-определение:
"Властта е такова отношение на известно лице към други лица, при което това лице взема толкова по- малко участие в действието, колкото повече МНЕНИЯ, ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ И ОПРАВДАНИЯ на извършващото се СЪВКУПНО (т.е. независещо само и единствено от него - бля ред.) действие изразява."
Абе с една дума демо-ксерокса е голяма работа...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от steve_bgnad 80% ot cqlata ikonomika na USA e v serviznite uslugi...
na praktika da, kakvo moje da iznasq USA.....i v kakvo syotnoshenie sprqmo tova koeto vnasq...osven Feda da pechata pari..da go dava posle na naroda s lihva za da kupuvat vnosnite stoki posle...i hop...earningite na kompaniite super!!!..stock marketa bum nagore...mejdu vprochem inflaciqta si e mnogo poveche ot 2%..prosto na Feda mu se iska da e tolkova...osven tova imame spekulativno nalivane na pari v toq market...otnovo pylnene na balon s vyzduh kakto stana s NASDAQ i udara vyrhu dot coma...............
Ако ФЕД печаташе пари... Боже ти занеш ли въобще за какво говориш?!?!?!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от steve_bgnad 80% ot cqlata ikonomika na USA e v serviznite uslugi...
na praktika da, kakvo moje da iznasq USA.....i v kakvo syotnoshenie sprqmo tova koeto vnasq...osven Feda da pechata pari..da go dava posle na naroda s lihva za da kupuvat vnosnite stoki posle...i hop...earningite na kompaniite super!!!..stock marketa bum nagore...mejdu vprochem inflaciqta si e mnogo poveche ot 2%..prosto na Feda mu se iska da e tolkova...osven tova imame spekulativno nalivane na pari v toq market...otnovo pylnene na balon s vyzduh kakto stana s NASDAQ i udara vyrhu dot coma...............
Стига глупости :-) прости инвеститори няма - щом акциите се купуват и растат значи има защо.Не вярвам да има толкова много мазохисти на този свят
Коментар
�
Коментар