IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съдейки по постовете гледам,че не взимаш много насериозно нещата и за това стигнах до това заключение :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Еми аз като те гледам си пичага,така че правилно си поставил високо летвата.
      Русата няма да ти пожелавам..че стана ясно,че търсиш умната :lol:
      ама успех с търсенето все пак
      От къде гледаш бе брато... кажи, че и комшииката от там ме шпионира От де верно па тоя извод извади ;-)
      Форексоф, Seafoam съм си чатил с нея в Ай Си Кю, ама тя е лелка бе брато. Търся си мадама която не разбира нищо от капиталовите пазари
      А иначе... аз да ти кажа търсех свободна... ако не видя
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Крит, обувките от крокодилска кожа са ти готови. :!:

Аяксчо, интелигентни момичета вярно са голяма рядкост - във фрийзоната има 2-3 мадами трейдърки (поздрави за Seafoam и rosir заради хубавите неща които пускат, макар и рядко - те са in-the-money exotic options, и заради секси аватара на Seafoam).

Ако искаш да се запознаеш с красивата, дето е мила и интелигентна, кажи като идваш насам да те запозная ... с гаджето. :lol:

Коментар

• Еми аз като те гледам си пичага,така че правилно си поставил високо летвата.
          Русата няма да ти пожелавам..че стана ясно,че търсиш умната :lol:
          ама успех с търсенето все пак

Коментар

• kritelin

С индикатори по дивергенции трябва да се избират , ти пък не се научи.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Първоначално изпратено от Ajax4o
              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              @Аяксчо
              2. Познавам красиви свободни моми в София - една от тях даже е интелигентна и мила, обаче да не излизаме от темата
              Брато... това е цяла друга тема!!! От кога си търся някое умно момиче... познавам само две, с едната имах ме хубав романс и ме отряза, сега сме само приятели Другата е по-умна от мен - това е много лошо :lol:
              Чакам да ми я представиш ops:
              В Мета Трейдър-а ли ги търсиш,че не можеш да ги намериш :lol:
              Хаха, не момичета мноо - умни малцина!
              Висока летва съм поставил
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                @Аяксчо
                2. Познавам красиви свободни моми в София - една от тях даже е интелигентна и мила, обаче да не излизаме от темата
                Брато... това е цяла друга тема!!! От кога си търся някое умно момиче... познавам само две, с едната имах ме хубав романс и ме отряза, сега сме само приятели Другата е по-умна от мен - това е много лошо :lol:
                В Мета Трейдър-а ли ги търсиш,че не можеш да ги намериш :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  @Аяксчо
                  България Над Всичко

Коментар

• Форексов,
                    благодаря за отговора

Коментар

• Въпреки че Аяксчо е дал едни риторични въпроси, чиито отговори съвпадат с отговорите на твоите въпроси, ще си направя труда да напиша и тоя пост и да спра да досаждам

@Ironhorse
                      1. Следя сентимента тук там, включително и във форума, където еврото "коригира" от една година - просто за да се убедя че ние, трейдърите , като цяло рядко сме прави в дългосрочен и средносрочен план.

@Аяксчо
                      1. Бирата я пия само студена ( както и в момента )

@Ironhorse
                      2. При достигане на исторически максимуми на пазара играя много консервативно и само когато имам всички предпоставки да вляза в позиция - освен това слагам и стоп лос - нека го вземат, вместо да губя неограничено, макар че съм по-склонен да печеля ( ограничено от строги правила )

@Аяксчо

@Ironhorse
                      3. Технически анализ ползвам винаги и само него - виждането ми за фундамента не влияе на техническата ми търговия, защото такива са ми правилата и те не може да се нарушават

@Аяксчо
                      3. И с бира и без бира им обръщам внимание - като във валутните двойки - само ако го заслужават според индикаторите

Сега излизам, успешна търговия на всички и не спирайте да се учите и да търсите нови знания

Коментар

• Хайде от тука дълъг канадец.

Коментар

• Все по-вероятно е да потеглим шорт по-дългосрочно в паунд-йена.
                          И на Н4 индикаторите са в тази посока (както и на днева), а и фодовите пазари май ще правят поне корекция от дългото си рали.

Коментар

• Форексов и аз имам един въпрос - направи ли ми обувки от крокодилска кожа ? :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                              Първоначално изпратено от Ironhorse
                              Аяксчо,
                              на тебе не ти ли казах, че за лудото не се пита, то само се обажда!!!
                              1. Като си токова еш, що ти иде да убиеш някого в един пост малко по-долу.
                              2. Познавам много, но никоя за теб.
                              3. Безалкохолен .... Не можеш да носиш ( не е ообида ).

Ясно ти си с чин-диагноза "Старшина".

Айде бегай да лягаш с петрола и остави човека, който питам да ми отговори, ако иска.

Само глупците са абсолютно сигурни!!!
                              1 - Няма търговец, който да няма минусови сделки, има такива които нямат плюсови, но ти го знаеш!
                              2 - От теб и куче не бих си взел :lol:
                              3 - Не мога... верное ... турбъ с цимент нимоа да носа

А предпоследното няма да го обсъждам, предполагм си на 19-20 и не си бил в казарма, и едва ли имаш дори един познат старшина!
                              Що се отнася за последнот - вярно отивам да лягам... уморен съм.
                              Съвсем сериозно, мисля да престанем вече.
                              Има ли смисъл да занимаваме цялата аудитория със заяждания?
                              Ще ти бъда благодарен да не влизаш в полемика с мен.
                              Лека нощ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                                Аяксчо,
                                на тебе не ти ли казах, че за лудото не се пита, то само се обажда!!!
                                1. Като си токова еш, що ти иде да убиеш някого в един пост малко по-долу.
                                2. Познавам много, но никоя за теб.
                                3. Безалкохолен .... Не можеш да носиш ( не е ообида ).

Ясно ти си с чин-диагноза "Старшина".

Айде бегай да лягаш с петрола и остави човека, който питам да ми отговори, ако иска.

Само глупците са абсолютно сигурни!!!
                                1 - Няма търговец, който да няма минусови сделки, има такива които нямат плюсови, но ти го знаеш!
                                2 - От теб и куче не бих си взел :lol:
                                3 - Не мога... верное ... турбъ с цимент нимоа да носа

А предпоследното няма да го обсъждам, предполагм си на 19-20 и не си бил в казарма, и едва ли имаш дори един познат старшина!
                                Що се отнася за последнот - вярно отивам да лягам... уморен съм.
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X