Първоначално изпратено от st10
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Франция и Германия започнаха открит сблъсък относно контрола над монетарната политика в Еврозоната
Диспутът идва във време, когато президентът Никола Саркози поема делата на Франция с амбицията да подреже крилата на Европейската централна банка и да създаде съюз на сходно-мислещи европейски лидери, които да се погрижат за политиката на валутния курс: да се преустанови ръста на евро спрямо йената, юана и долара
Останалите Средиземноморски държави са дори и зад Франция. Италианският премиер Романо Проди каза: „Притеснен съм от безспирния ръст на евро. Стигнахме точка, в която това стана наистина тежък товар
Коментар
-
Re: steve_bg
Първоначално изпратено от supertraderДа долара срещу канедаца си става за купуване съвсем малко обаче като количество , може да направи пък още 3-4 фигури юг , защото натискат петрола да не пада спряха рафинерии за да има недостиг и да държи цена петрола.
Коментар
-
cмехории
Първоначално изпратено от steve_bgtova e seriozno...CAD se opitva da dostigne.......I PROBIE 1.0905........i 90% sym ubeden che taka shte napravi....ste poema po-malyk risk i izchakam za neizbejnata korekciq
Коментар
-
Първоначално изпратено от steve_bgПървоначално изпратено от Kiyosi Itosteve, доста противоречиви думи...щом си убеден при това на 90% че ще видим 1.09 защо ще чакаш "незибежната" корекция? такова нещо като неизбежна корекция НЯМА. А как определи че зоната е точно 1.0905? Дъното е около ако не се лъжа 1.0930. Покупки от текущи нива са добре оправдани със стоп под дъното около 1.09, а за тези които имат повече търпение може да заложат поръчките на дъното 1.0930/40...аз съм от първите...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itosteve, доста противоречиви думи...щом си убеден при това на 90% че ще видим 1.09 защо ще чакаш "незибежната" корекция? такова нещо като неизбежна корекция НЯМА. А как определи че зоната е точно 1.0905? Дъното е около ако не се лъжа 1.0930. Покупки от текущи нива са добре оправдани със стоп под дъното около 1.09, а за тези които имат повече търпение може да заложат поръчките на дъното 1.0930/40...аз съм от първите...
Коментар
-
steve, доста противоречиви думи...щом си убеден при това на 90% че ще видим 1.09 защо ще чакаш "незибежната" корекция? такова нещо като неизбежна корекция НЯМА. А как определи че зоната е точно 1.0905? Дъното е около ако не се лъжа 1.0930. Покупки от текущи нива са добре оправдани със стоп под дъното около 1.09, а за тези които имат повече търпение може да заложат поръчките на дъното 1.0930/40...аз съм от първите...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар