If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
гледам вчера морето е било наистина бурно...и май и днес ще бъде така в нашия форум....
..а тва да..Китай пак нанесе удар на кери трейда...хората се 'панираха' че потока пари към китайския маркет ще секне заради увеличението на таксите при всяка стокова транзакция на борсата им......хмммм...паника имаше ли.....ми нямаше....срив имаше ли....нямаше...лоши ли бяха новините от япония...да...лоши бяха...има ли причина да се страхувам от европейския пазар?..нямам...пускам дълга eu/Y с отварянето на лондон....
Долар/йена цели 118 някъде по последни изчисления Слезе ли под 118 мен ми излиза 110 ?! ;-)
Аз съм къс вече и чакам ..и търпя отрицателен суоп,но какво да се прави.
Как може евро/йена да отиде нагоре ТОЧНО до шибания стоп и после да си тръгне в правилната посока....?
С риск отново да засегна някого - тоест големите специалисти, ще ти кажа, че според мен тая игра, апропо... "търговия" /както и казват по-вечето/ със стопове и сложни графики не се играе /отново апропо, исках да кажа - търгува/!!! Виж с лимити - да!!! - но..., със стопове - никога!!! Няма значение, кой ти е брокера..., но играеш ли със стопове просто знай, че си изгърмял от всякъде. Просто не е било необходимо да отваряш сметка... Е вярно, че не е толкова болезнено, защото ти се случва по малко и на няколко пъти, но за сметка на това "удоволствието" ти е гарантирано на 100%!!! Освен това се получава много по-бързо отколкото, ако не играеш/търгуваш/ със стопове. Бъди убеден в това!!! Това е моето мнение... Не държа, че е миродавно и нямам желание някой да ми се заяжда и да ме принуждава да му отговарям... Ама карай, както и да е...Успех ти желая...!!!
Ахахах... днес е било чудно изнасилване и в двете посоки... Как да не му стане драго на човек!Жалко, че не можах да намажа от цялата работа, но това е положението.
Днес шортнах и евро-йена от 164,19.Чакам поне 150п. шорт, после местя стопа от 164,50.За първи път влязох от половин година на долар-канадец - от 1,0723 - лонг , с цел - 1,10, за сега.
Коментар
Форекс Форексов
GBP/JPY - едно хубаво пропадане до 236 ще сложи окончателно край на кери трейда и ще бие пирона в 241.80
mejdu drugoto utre e sriada - den v koito kamarilla e perfektna , taka 4e 6te se syobrazim s celite koito 6te izliazat po tozi indikator , sy6to taka i ako sam v gre6na posoka - stopa .
3342 tova vigdam Az yspeh
vse mi e taia ama 6te testnem o6te vednuj gore 6toto kanala e na 1.3535 a ne sme go testvali ,ako 6te pravim nivoto dolu po kanala niama kak da stane taka to4no . mnogo prozra4no mi izglejda ) imame 3 otska4ania ot 1.3410-20 i ot gore imame 1 ot dnes . zna4i utre o6te edno i sme gotovi za test na 1.3380 - a 1.3342 e nivo koeto ......., iskam da kaza 4e biem li 1.3380 6te pravim okolo 1.3280-90 niakade nai -malko .
mejdu drugoto utre e sriada - den v koito kamarilla e perfektna , taka 4e 6te se syobrazim s celite koito 6te izliazat po tozi indikator , sy6to taka i ako sam v gre6na posoka - stopa .
Коментар