Първоначално изпратено от Mitac
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовХехе ...
Нещо сте се заблудили относно новините
Новините се търгуват най-добре само и единствено с технически анализ
А на много народ му взимат парите, за да му казват какви са новините - имат бол пари, дават ги.
Коментар
-
Докато ги има опасенията за евентуално намаляне на лихвите акциите ще дърпат яко нагоре заради обратната корелация между двете.Нужни са обаче и бързи и дълбоки корекции за да се градят позиции от по-ниски нива.Изчетох всичко,което сте написали и според мен истината е някъде между твърденията.
Лека вечер от мен
Коментар
-
Kiyosi Ito
Спи спокойно ако си купил акции и не са много от американците , дори да сринат после ще хвърчат при демократите пак. Пък за причините нямай скрупули наистина за да похарчат доларите им ги купуват понеже онези обезценяват долара с отчетите им тикой не се занимава в един чат един колега беше писал аз отчетите на компаниите за акциите направо с чувала ги сипвам в машината за унищожаване на документи , за какво да ги чете човека да търси думичката ъмблок ли да се научи правилно да я пише не като мен.Те нищо не дават само им задръстват пощите да се хвалят:-)D.Y.F-091066
Коментар
-
Kiyosi Ito
Не знам кога ще е срива , бутона му не е на моята клавиатура а иначе съм убеден че знае този който ще го стартира. Остави това наистина има много голям риск , има риск и за еврото и то точно защото ще бъде aмблок с паунда. Ако нямаше такъв риск тези от Голдмън днес нямаше да разлайват кучетата че евро-паунд било за 0.7 , понеже ако утре са очаровани от паунда и разочаровани от еврото евро-паунд ще направи нещо като двойно дъно в реинджа и повече няма място в него а ще забие над 0.7. Борсов срив при всички положения би тръгнал от Ситито на Лондон и паунда е в такъв риск че няма втора валута като него. Не знам кога ще е срива или въобще дали пак няма да се избегне обаче съм 100% сигурен в риска за еврото откъде най-вече идва. За мен е изгодно ЕЦБ да не се усетят та да си търгувам костенурката спокойно в реиндж и на плюс суап. А иначе изкривената ситуация с амерканските акции е рожба на страх , бушмените явно управляват със страх те на това залагат винаги и избори така печелеха. Може би арабите ще да са прави че са свързани с дявола. На отчетите на компаниитге не вярвям защото те дивиденти не раздават а отчетите им хубави цифри . Ще им писне накрая на хората да им дават парите си и срив ли!D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от Петър Караивановkritelin - нека се излагам, но не не аз вчера продадох кабел на 1.9890 и Е/$ на 1.3515 ! Нали???Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Форекс Форексов
Ключовата подкрепа в еврото е 1.3500.
Лека вечер и успешна работа с ксерокса.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Петър Караивановkritelin - нека се излагам, но не не аз вчера продадох кабел на 1.9890 и Е/$ на 1.3515 ! Нали???
Коментар
-
Форекс Форексов
Хехе ...
Нещо сте се заблудили относно новините
Новините се търгуват най-добре само и единствено с технически анализ
А на много народ му взимат парите, за да му казват какви са новините - имат бол пари, дават ги.
Коментар
-
st бъди обективен. Мислиш че ще има срив, ок ще има но кога и откъде? какво пречи на индексите да продължат растежа? а дори да хванеш връх и да купиш на върха ще имаш втора възможност да излезеш почти сух ако не и чисто сух да дори и с некой лев в джоба, защото това си е тренд и в таквиа случаи вероятността да продължи е по-висока от това да обърне, а трейдинга е игра на вероятностикогато имаше добри предпоставки за бърз спад през началото на март видяхме какво стана, 3-4 дни спад и после нови върхове... а сега наближава и отпускараския период а и курса е благоприятен за щатите, да живеем в сегашно време
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар