IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mitac
    Sell Eur/Usd 1.3560 stop 1.3610 tp 1.3450
    Все си мисля, че отиваме на 1.3580 и тогава надолу, колко не знам

Коментар

• Sell Eur/Usd 1.3560 stop 1.3610 tp 1.3450
      Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Хехе ...

Нещо сте се заблудили относно новините

Новините се търгуват най-добре само и единствено с технически анализ

А на много народ му взимат парите, за да му казват какви са новините - имат бол пари, дават ги.
        Koga stana takuv expert che da pravish takiva kategorichni izkazvaniq be pich

Коментар

• Докато ги има опасенията за евентуално намаляне на лихвите акциите ще дърпат яко нагоре заради обратната корелация между двете.Нужни са обаче и бързи и дълбоки корекции за да се градят позиции от по-ниски нива.Изчетох всичко,което сте написали и според мен истината е някъде между твърденията.
          Лека вечер от мен

Коментар

• Kiyosi Ito

Спи спокойно ако си купил акции и не са много от американците , дори да сринат после ще хвърчат при демократите пак. Пък за причините нямай скрупули наистина за да похарчат доларите им ги купуват понеже онези обезценяват долара с отчетите им тикой не се занимава в един чат един колега беше писал аз отчетите на компаниите за акциите направо с чувала ги сипвам в машината за унищожаване на документи , за какво да ги чете човека да търси думичката ъмблок ли да се научи правилно да я пише не като мен.Те нищо не дават само им задръстват пощите да се хвалят:-)
            D.Y.F-091066

Коментар

• st какво е ъмблок? знам какво е анблок но ъмблок? същото ли имаш предвид? не съм съгласен по доста точки от поста ти но сега мисля да си лягам и да не навлизаме в спор, въпреки че би било интересно
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Kiyosi Ito

Не знам кога ще е срива , бутона му не е на моята клавиатура а иначе съм убеден че знае този който ще го стартира. Остави това наистина има много голям риск , има риск и за еврото и то точно защото ще бъде aмблок с паунда. Ако нямаше такъв риск тези от Голдмън днес нямаше да разлайват кучетата че евро-паунд било за 0.7 , понеже ако утре са очаровани от паунда и разочаровани от еврото евро-паунд ще направи нещо като двойно дъно в реинджа и повече няма място в него а ще забие над 0.7. Борсов срив при всички положения би тръгнал от Ситито на Лондон и паунда е в такъв риск че няма втора валута като него. Не знам кога ще е срива или въобще дали пак няма да се избегне обаче съм 100% сигурен в риска за еврото откъде най-вече идва. За мен е изгодно ЕЦБ да не се усетят та да си търгувам костенурката спокойно в реиндж и на плюс суап. А иначе изкривената ситуация с амерканските акции е рожба на страх , бушмените явно управляват със страх те на това залагат винаги и избори така печелеха. Може би арабите ще да са прави че са свързани с дявола. На отчетите на компаниитге не вярвям защото те дивиденти не раздават а отчетите им хубави цифри . Ще им писне накрая на хората да им дават парите си и срив ли!
                D.Y.F-091066

Коментар

Ключовата подкрепа в еврото е 1.3500.

Лека вечер и успешна работа с ксерокса.
                  По-скоро 1.3519
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    kritelin - нека се излагам, но не не аз вчера продадох кабел на 1.9890 и Е/$ на 1.3515 ! Нали???
                    DJ, ти надали си продавал евро някога, но предполагам е от неработещия бутон SELL.
                    всъщност бутона на ройтерса е I SELL, на по-новите даже май е само SELL

Коментар

• Ключовата подкрепа в еврото е 1.3500.

Лека вечер и успешна работа с ксерокса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        kritelin - нека се излагам, но не не аз вчера продадох кабел на 1.9890 и Е/$ на 1.3515 ! Нали???
                        DJ, ти надали си продавал евро някога, но предполагам е от неработещия бутон SELL.

Коментар

• Хехе ...

Нещо сте се заблудили относно новините

Новините се търгуват най-добре само и единствено с технически анализ

А на много народ му взимат парите, за да му казват какви са новините - имат бол пари, дават ги.

Коментар

• не
                            ..новобранец реал съм, а и брокера дали ще ме пусне да отворя на време сащо е ?, в чат прочетох от традер който го ползва.

Коментар

• st бъди обективен. Мислиш че ще има срив, ок ще има но кога и откъде? какво пречи на индексите да продължат растежа? а дори да хванеш връх и да купиш на върха ще имаш втора възможност да излезеш почти сух ако не и чисто сух да дори и с некой лев в джоба, защото това си е тренд и в таквиа случаи вероятността да продължи е по-висока от това да обърне, а трейдинга е игра на вероятности когато имаше добри предпоставки за бърз спад през началото на март видяхме какво стана, 3-4 дни спад и после нови върхове... а сега наближава и отпускараския период а и курса е благоприятен за щатите, да живеем в сегашно време

Коментар

• geore

Ползваш ли го това то доста скъпичко:-)
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X