IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето данните от бюлетина на FOMC

Коментар

• FOMC: It was a unanimous decision to keep rates unchanged for seventh time. With these comments Fed may have little reason to increase or cut rates in coming months
      18:16:26
      Comments to FOMC: The release of the FOMC minutes from the May 9th Meeting shows little change from the prior meeting. There is still a broad recognition of softness in non-manufaturing sectors in the economy, but the elevated inflation readings are causing concern. The housing market correction is still "ongoing".
      18:16:54
      Comments to FOMC: EURUSD is close to key support at 1.3368, but didn't manage to break the intraday low at 1.3406. We think, the USD should strenghten across the board, but that 1.3368 should in the first attempted sell-off

Коментар

• Нищо не става заспа пазара в тези позиции. Ще ни чака да си легнем и ще подлудее сигурно на Японската сесия като отвори по-късно.

:-)

Коментар

• Ето , че тръгна
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• КОга ще излязат тези данни, че май нещо не се вдига. Аз лично чакам падане малко поне тест на EUR/USD = 1.3410 и AUD/USD = 0.8180

:-) :-) :-)

Коментар

• Хайде малко нагоре за кроса (предполагам)

Коментар

• Предстоят данни от The Federal Open Market Committee (FOMC) Meeting . Какво мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                  Първоначално изпратено от blqblq
                  Ironhorse, така си е. Ако имаш поне 25-30% успеваемост и, губейки 10 пипса, гониш 50 и нагоре, ще си напред с парите. Няма стрес, няма нерви и висене по цял ден пред графиките. Трябва само да прецениш къде да си пляснеш лимитите, което е за 5-10 мин. работа и си цар после...
                  Точно това се получава, което казваш.
                  Дори да си сбъркал кога да купиш си защититен за следващия, успешния път.
                  Аз също нямам време, нито пък искам да стоя нон-стоп пред монитора.
                  Живота е хубав и кратък, за да го прекарам пред монитор със стиснати зъби.
                  Да планираш загубите и приходите с определен процент от времето си се нарича ефективност.
                  Харесва ми докато се занимавам с други работи, това нещо ксерокс/форекс да работи за мен.

Да, хвърляш по едно око на 4ч графика, по 2-3 пъти дневно и през другото време ходиш по екскурзии, докато ксерокса печати пари

Стратегията с висок R/R е и добър вариант за експерт

Коментар

• В такъв случай си вече с една идея напред в сравнения с доста хора, хехе Форекс познания, анализи и бла-бла глупости дори не са ти нужни стига в 1 от 4 или 5 пъти поне да познаваш посоката. Шансът е доста по- голям, отколкото при 6х49. А с малко опит и знания може и доста по- добра успеваемост от 1х4 (примерно) да се постигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                      Ironhorse, така си е. Ако имаш поне 25-30% успеваемост и, губейки 10 пипса, гониш 50 и нагоре, ще си напред с парите. Няма стрес, няма нерви и висене по цял ден пред графиките. Трябва само да прецениш къде да си пляснеш лимитите, което е за 5-10 мин. работа и си цар после...
                      Точно това се получава, което казваш.
                      Дори да си сбъркал кога да купиш си защититен за следващия, успешния път.
                      Аз също нямам време, нито пък искам да стоя нон-стоп пред монитора.
                      Живота е хубав и кратък, за да го прекарам пред монитор със стиснати зъби.
                      Да планираш загубите и приходите с определен процент от времето си се нарича ефективност.
                      Харесва ми докато се занимавам с други работи, това нещо ксерокс/форекс да работи за мен.

Коментар

• Ironhorse, така си е. Ако имаш поне 25-30% успеваемост и, губейки 10 пипса, гониш 50 и нагоре, ще си напред с парите. Няма стрес, няма нерви и висене по цял ден пред графиките. Трябва само да прецениш къде да си пляснеш лимитите, което е за 5-10 мин. работа и си цар после...

Коментар

Kiyosi Ito,
                          Това са факти а не размисли и страсти.
                          Щом желаеш можеш да чакаш, на 1 декември пак ще ти кажа за резултата.
                          това са факти но дали е тенденция...ще разберем на 1 декември успех!
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Колеги, от гледна точка на волатилността на еврото наблюдавам интересни неща след рекордно ниската волатилност (от началото на годината) в понеделник вчера видяхме волатилност в действие интересното за което говоря е че се забелязва едноснижаване на волатилността като цяло от началото на годината или по-точно пиковите стойности на волата стават все по-ниски като се доближават до средната зона на волатилност. Това може да е породено от различни фактори а сега само ще подхвърля някои и нека сам да се размишлява те ли са виновни или не като верният отговор си мисля е че няма верен отговор та спада във волата си мисля че се дължи на високите нива на еврото и степента на удовлетвореност от това ниво на валутния курс, приближаването на отпускарския сезон, умора в тренда и наличието на корекция...за други оставам на вас да споделите

Коментар

• Kiyosi Ito,
                              Това са факти а не размисли и страсти.
                              Щом желаеш можеш да чакаш, на 1 декември пак ще ти кажа за резултата.

Коментар

Блябля,
                                от няколко седмици тествам на демо твоята стратегия за близък стоп от 10 до 15 пипса и взе да ми харесва...
                                Естествено всичко съм съобразил с времето, което мога да отделя за ксерокс/форекс.

Поздравления, на мен ми харесва начина ти на търговия и ще я възприема. Много ми е спокойно сега. Пари може и да направя, но да загубя абсурд.
                                Успех
                                помисли пак...или докладвай след 6 месеца

Коментар

Working...
                                X