If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря за вниманието. хахахахха.EU ще се надува до 3550 и ще започне надолу..........според мен, а и не само
Женското присъствие тука е кът, за това е такова вниманието :lol: А иначе, стигнели 3550 ... шанса да падне е много по-малък от тоя да рипне за нов връх!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Като глегам новините , чичо Скруч може да остане безучастен след почивният ден вчера.Това означава че ще направим огромен байряк и много хора ще го изтълкуват като сигнал за покупка.При пробив на 1,3480-1,35 ще отидем директно на 1,3550
нормално нищо не се е случило за момента.отскочи цената от едни новини.даже и на 1ч.гр.нямаме по висок връх.
аз съм сел от 1.3487 и ордер сел 1.3525.стоп на цялата 1.3560
Като глегам новините , чичо Скруч може да остане безучастен след почивният ден вчера.Това означава че ще направим огромен байряк и много хора ще го изтълкуват като сигнал за покупка.При пробив на 1,3480-1,35 ще отидем директно на 1,3550
Вярно, че станахме четирима къси от има-няма 15 човека пишещи във форума, което е повод за размисъл...
Първоначално изпратено от st10
...но не забравяйте че дядо Елиът е на мода в момента с четвъртата си поправка и може да ни заведе до 1,3550.(хипотетично ,защото 1,3480 е като бетон)
...ама тва последното хич не го разбрах...
Пък и си даваш сметка, предполагам, че просто си първия с обратна на нашата ориентация, който има смелостта да си признае.:lol: Да видим сега, дали и други ще си кажат. Все пак това е целта - да има мнения.
Признавам си че имам дълга от 1.3458 стоп на нула тп 1.3513
zna4i za da sym iasen dokrai o4akvam da napravim korekcia 61.8 fibo na dne6noto poka4vane ort 1.3420 do 1.3490 koeto se pada niakade na 1.3447 . ako probiem otivame za 1.3405 , ako ne probiem otivame za 1.3520-30 kadeto sa razpolojeni oficialni sell orderi . mnogo veroiaten 6te doide i tozi scenarii taka sled kato udarim 1.3530 6te mojem spokoino da korigirame do 38 fibo na poka4vaneto ot 1.2911 do 1.36 ++ koeto se pada na 1.3375 . ot tam mojem da trygnem za nov vryh okolo 1.3750 - 1.3850 . koeto za men 6te byde posleden napyn i ot tam mojem da 4akame 3 mese4en doum move s 1 va cel 1.3060 i vtora 1.2830 - edno drugo fibo koeto taka i ne stignahme da go testvame no rabotata tam si ostava .
Колеги
Гледам че смело скъсявате , но не забравяйте че дядо Елиът е на мода в момента с четвъртата си поправка и може да ни заведе до 1,3550.(хипотетично ,защото 1,3480 е като бетон)
за мене точно1.3545/50 е истинския бетон и за това смятам че ще иде там за тест.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Вярно, че станахме четирима къси от има-няма 15 човека пишещи във форума, което е повод за размисъл...
Първоначално изпратено от st10
...но не забравяйте че дядо Елиът е на мода в момента с четвъртата си поправка и може да ни заведе до 1,3550.(хипотетично ,защото 1,3480 е като бетон)
...ама тва последното хич не го разбрах...
Пък и си даваш сметка, предполагам, че просто си първия с обратна на нашата ориентация, който има смелостта да си признае.:lol: Да видим сега, дали и други ще си кажат. Все пак това е целта - да има мнения.
Коментар