IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10
    Колеги
    Гледам че смело скъсявате , но не забравяйте че дядо Елиът е на мода в момента с четвъртата си поправка и може да ни заведе до 1,3550.(хипотетично ,защото 1,3480 е като бетон)
    imame o6te edno hodene do 1.34 predi 1.3530-40 spored men . vyzmojno e da mi udari stopa estestveno . az skusih na 1.3475 kydeto i zatvorih dylgata .mislia 4e malko izbyrzah no ne o4akvah da minem 1.3480 . vyzmojno e ako vyrnem i ne mojem da probiem 1.3450 da zatvoria kysata na malyk profit i da udylja za 1.3530 otkydeto pak kuso .

Pozdravvi
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Еврото е за купуване от 1.3412.До там мисля,че утре ще стигнем.
      Успех на всички
      Ех..7 пип-а по-нагоре спря.Коко трябваше на бас да се хванем,че много ми се пие бира :-)
      Аз прибрах днес достатъчно.
      Успехи

Коментар

• Колеги
        Гледам че смело скъсявате , но не забравяйте че дядо Елиът е на мода в момента с четвъртата си поправка и може да ни заведе до 1,3550.(хипотетично ,защото 1,3480 е като бетон)

Коментар

• sell eur/usd ot tuk 1.3485 , stop 1.3515 t.p 1.3450 za 1/2 i 1.3405 za ostanalite . ot tam 1.3405 buy euro stop 1.3350 t.p 1.3530 .

pozdravi i uspe6en den
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от dinobot
            Да, но ако не искаш не споделяй.
            Dinobot, не е въпроса в споделянето; разгледай картинките, който пуснах преди около час и ще разбереш какво искам да кажа.

Коментар

• EUR/USD

Да, но ако не искаш не споделяй. Аз само от интерес.

:-)

Коментар

• Аз пък съм sell от 3481.
                Просто през цялото време придвижвах SellStop-а на 12 пипа под цената.

Коментар

А ти?:-)
                  Сериозно ли ме питаш?

Коментар

• EUR/USD

От 1.3456, не съм сложил стоп защото съм тук в момента. А ти?

Коментар

Аз също съм продал и очаквам падане на EUR/USD, като имам съмнение за тест на 1.3410.

Колега, от къде си селл?

П.С.: Стопът къде е?

Коментар

• EUR/USD

Аз също съм продал и очаквам падане на EUR/USD, като имам съмнение за тест на 1.3410.

Коментар

• Колеги
                          Каква беше тази далавера с еврото от руски инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                            Дайте малко жега, хич бива ли при тоя пазар да се мълчи.
                            Бива я, като съм спал до преди 30 минути! Пък озито ми дава някакъв вял сигнал за покупка... предполагам, че ако от тука се пусне пак ще пробва пробив надолу на 8170 ... Нагоре таргета е височко ;-)
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Това е от сутринта:

Преди малко го заварих в този вид и, ако не удари стопа, най- вероятно довечера ще редактирам по- уместни цели (65, 45, 00 или 20, примерно):

Хистъри-то до момента:

Дайте малко жега, хич бива ли при тоя пазар да се мълчи.

Коментар

• По повод 18-те години, вече получи отговор
                                както и съвет за въздържание......

Успешна търговия!

Коментар

X