If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момци, дали ще сработи Фибото. По моите арифметики е: 1,3380(около!) - 38,2%. И трябва да дръпне на север. Ако не, на 1,3284 - 50%. Пак същото. И последно: 1,3187 - 61,8%, по Фибо. Просто сметки на дребно! Нищо повече!!!!!
Едно неангажиращо мнение и от мен по въпроса за посоката на тренда AUD/USD.
Мисля, че докато долара поскъпва спрямо еврото, най-вероятно няма да поевтинее спрямо AUD-а.
Но току виж станали и чудеса въпреки че коледа е далече
не съм го чувал това аб=цд,и не знам кой го проповядва,но като гледам по вашите обяснения-това си е чиста корекция АБЦ,при която А-вълна е равна на Ц-вълна.Иначе казано ако се получат равни тези вълни е АБ=ЦД,ако не са равни си е АБЦ.Та само не разбрах ,не е ли по лесно да си гледате фиботата и да чакате да свърши корекцията.
Според мен това "абцд" е частен случай на 123 или просто си е АБЦ вълни, нищо повече. Говори се за едно също нещо все едно да напишеш "1,5" и "1,50" само визуално е различно
Коментар
Форекс Форексов
Това АБ=ЦД си е стандартен фибо екстеншън 138, 150 или 168%, kritelin го вкара във форума като АБ=ЦД, разбира се че може да се означи и с букви.
Няма нищо мистериозно, не е разработка на ЦРУ или "мафията", гарантирам.
Благодаря за информацията относно това аб=цд, но нещо не ми се връзва, пак не искам да отричам този модел но ми се струва млад и недоказан. Защо буквите определят точки, а не вълни? това ли им е предназначението? не са вълни, защото ако е вълна тя трябва да се отбелязва в края (при завършването и), а тези се обозначават в началото им следователно са точки. Щом са точки какви фибота и анализи се прилагат на точки? Това са въпроси за размисъл и поради липсата на техни отговори засега не мога да приема модела (въпреки че може и да е печеливш, е то губещ модел няма де
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
http://forexmorex.hit.bg/au26.gif
Това е моето виждане за AUD/USD
В края сме на AB=CD формация и D трябва да свърши около S3, чакам вашите коментари
Лека на всички
Алекио, твоето ВС връща само 50%. Не съм убедена, че модела е в сила. Но пък 78% имаш на дневна с цел надолу - 8120.
И не изпускай от око 123-то на колегата. Много добре е формирн този двоен връх и нищо чудно да излезе. И това твое 50% да е 2-а от С примерно, чиято цел пък ще е около 0,80.
Е стига де много добре виждате какво е GBP/AUD.
Сори и таргета съм объркал. 2.4405 е не 1.4405
На ниво 2,43 има доста съпротиви, затова ще е добре да внимаваш там. Спокойно може да ги закачи и след това да върне. Освен това, на 4ч, където е предполагаемата Гл/Рам, последното движение нагоре според мен си е стигнало таргета. Виж как по средата има едно рейнджче в правоъгълна форма. Тази фигурка обикновено се намира по средата на движението.
Но! Струва си тук да се следи внимателно, защото ако преодолеем 2,43 ни чака добро движение нагоре - имаме двойно дъно на седм/дневна.
всичко е във фазата на предположенията маи
Не, колега, на това му се вика "планиране". Сега следва изчакване и после заемането на позиция.
Алекио това ниво , което е под дъната при теб е S1 за мен всъщност би било пробив на 123 формация или казано по друг начин вход в С вълна и целите са по надолу към 161,8 на движението АБ(гледам дневна графика). Ще си позволя един коментар и мисля, че всички ще се съгласят, защото съм го чел доста пъти и във форума: Това , че е достигната цел на някаква графична конфигурация, не означава , че цената ще обърне движението си от това ниво дори в повечето случаи следва лека консолидацийка и си продължаваме по посоката на конфигурацията.
Най-пресния пример е $ / кад. Там се спукахме да изпълняваме цели и доста хора мислеха , че ще обърнем и имат вече по 400-500 пипа висяща загуба(като си спомня , че имах къси от 1,17 ама точно заради тези цели ги затворих рано рано) Успех
алекио, ето коментара, даже не е точно коментар...защо броиш така, защо броиш оттам, какво е това АБ=ЦД досега не съм чувал такава формация освен от още един съфорумец. Въобще не мога да разбера как стигна до тази картинка, затова и не мога да коментирам...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
бла отказвам се да коментирам тази валутна двойка не е играя имам някакво мнение но си мисля че девергенцията която се наблядава на 16 и 24-ти е следствие от ЕМА50 на дневна. Което ме води в тоя ред на мисли че и неотрална позиция също е печеливша.
Коментар