If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз като гледам, само българи са в класацията.... Или сме най-добри, или не знам кво става
това е класацията само за БГ, а между другото един от дилърите на ДСК се казва Александър Николов, та интересно ми е дали е той, но засега не мога да разбера....
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Оливате се с цитатите - ако още някой цитира последния пост на страницата ще има 15 мнения, 10 от които едни и същи заради цитатите, 2 написани на латиница и остават 3, които да се надяваме че има шанс да се случат съдържателни.
Не следя форума, отдавна се отказах да споделям знанията си - не само от егоизъм, но тук си прекарах детската градина във форекса и ми е свиден ( макар и много малко, заради съвсем малко хора ).
Пишете си мнения, не се занасяйте с цитатите защото става неестетично. Направо свинщина.
Изеинете че се обаждам - приятен форумен живот пък ще минавам на визитация да видя как сте от време на време.
че ти щом си намерил начин да правиш пари от форекса и не искаш да споделяш знания не си полезен снищо кво ти пука как някои си пишел еди кво си и по еди какъв си начин във форума пък и като е свинщина не влизаи и това е аз като не харесвам даден канал по ТВ а по знаи кво правя ??? дистанционното е до мен и...оставам да го гледам ха ха успех
Pip master
Коментар
Форекс Форексов
Оливате се с цитатите - ако още някой цитира последния пост на страницата ще има 15 мнения, 10 от които едни и същи заради цитатите, 2 написани на латиница и остават 3, които да се надяваме че има шанс да се случат съдържателни.
Не следя форума, отдавна се отказах да споделям знанията си - не само от егоизъм, но тук си прекарах детската градина във форекса и ми е свиден ( макар и много малко, заради съвсем малко хора ).
Пишете си мнения, не се занасяйте с цитатите защото става неестетично. Направо свинщина.
Изеинете че се обаждам - приятен форумен живот пък ще минавам на визитация да видя как сте от време на време.
EUR/USD според мен ще пробие под 1.34 но съвсем за малко и после пак ще скочи.
Но според мен по-добри позиции сега са BGP/AUD като има таргет 1.4405 след главата с раменете които направи. Отиграх го на дълго и за сега съм +150 пипса и очаквам приблизително още толкова и другата позиция GBP/NZD с таргет на 2.75. Ако има нещо по позициите ми, което притеснява някой моля да сподели ще бъда благодарен.
Успех
Колега, това какво е?
Е стига де много добре виждате какво е GBP/AUD. Баси един лапсус ле мога да направя . Просто споделих меннието си ако има нещо кажете как е според вас по GBP/AUD.
Сори и таргета съм объркал. 2.4405 е не 1.4405
На ниво 2,43 има доста съпротиви, затова ще е добре да внимаваш там. Спокойно може да ги закачи и след това да върне. Освен това, на 4ч, където е предполагаемата Гл/Рам, последното движение нагоре според мен си е стигнало таргета. Виж как по средата има едно рейнджче в правоъгълна форма. Тази фигурка обикновено се намира по средата на движението.
Но! Струва си тук да се следи внимателно, защото ако преодолеем 2,43 ни чака добро движение нагоре - имаме двойно дъно на седм/дневна.
всичко е във фазата на предположенията маи
винаги е така. движенията на валутния пазар се базират на предположения и вероятности
Но според мен по-добри позиции сега са BGP/AUD като има таргет 1.4405 след главата с раменете които направи. Отиграх го на дълго и за сега съм +150 пипса и очаквам приблизително още толкова и другата позиция GBP/NZD с таргет на 2.75. Ако има нещо по позициите ми, което притеснява някой моля да сподели ще бъда благодарен.
Успех
Колега, това какво е?
Е стига де много добре виждате какво е GBP/AUD. Баси един лапсус ле мога да направя . Просто споделих меннието си ако има нещо кажете как е според вас по GBP/AUD.
На ниво 2,43 има доста съпротиви, затова ще е добре да внимаваш там. Спокойно може да ги закачи и след това да върне. Освен това, на 4ч, където е предполагаемата Гл/Рам, последното движение нагоре според мен си е стигнало таргета. Виж как по средата има едно рейнджче в правоъгълна форма. Тази фигурка обикновено се намира по средата на движението.
Но! Струва си тук да се следи внимателно, защото ако преодолеем 2,43 ни чака добро движение нагоре - имаме двойно дъно на седм/дневна.
Успех
Колега, това какво е?
Австрралиеца ауд/усд все още определя играта тук. Според мен имаме средносрочен връх, но доста сложно ми се вижда слизане под 0.80 през лятото....ще видим...
Успех
Колега, това какво е?
Kiyosi Ito, какъв период са ти МА-тата?
5 и 6 ли? )
Така като ги гледам - ЕМА 10 и ЕМА 10 шифт 2 или нещо подобно. Тренд следваща система. При кросс на МА влизаш по цена на отваряне на бара след този, в който е пресичането и стоп над върха на "сигналния". Надявам се Киоси да ме поправи, ако греша.
Приятна почивка.
Понякога ползвам въпросмата система, но със 6 ЕМА Open и 5 EMA Close, също на Н4 графика. Върши прекрасна работа (поне по мое мн-е)....
Айде, вече наистина чао и спокойна нощ!
/до колкото е възможно в петък вечер/
Приятна почивка на всички и дано всики сте препечили достатъчно за да си я направите още по прятна. Нова седмица нов късмет. Блогодаря на Kiyosi Ito което в начолото на седмицата ми подсказа да изляза от една доста неправилна позиция която смятъх да държа до като излезе.
Kiyosi Ito, какъв период са ти МА-тата?
5 и 6 ли? )
Така като ги гледам - ЕМА 10 и ЕМА 10 шифт 2 или нещо подобно. Тренд следваща система. При кросс на МА влизаш по цена на отваряне на бара след този, в който е пресичането и стоп над върха на "сигналния". Надявам се Киоси да ме поправи, ако греша.
Коментар