IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте компанията
    От цялата работа не схванах , когато AB=CD какво трябва да се случи.

Коментар

• Момци, дали ще сработи Фибото. По моите арифметики е: 1,3380(около!) - 38,2%. И трябва да дръпне на север. Ако не, на 1,3284 - 50%. Пак същото. И последно: 1,3187 - 61,8%, по Фибо. Просто сметки на дребно! Нищо повече!!!!!
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Едно неангажиращо мнение и от мен по въпроса за посоката на тренда AUD/USD.
        Мисля, че докато долара поскъпва спрямо еврото, най-вероятно няма да поевтинее спрямо AUD-а.
        Но току виж станали и чудеса въпреки че коледа е далече

Коментар

• Дати: http://www.borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237

Успешна идваща седмица джентълмени
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• не съм го чувал това аб=цд,и не знам кой го проповядва,но като гледам по вашите обяснения-това си е чиста корекция АБЦ,при която А-вълна е равна на Ц-вълна.Иначе казано ако се получат равни тези вълни е АБ=ЦД,ако не са равни си е АБЦ.Та само не разбрах ,не е ли по лесно да си гледате фиботата и да чакате да свърши корекцията.

Коментар

• Според мен това "абцд" е частен случай на 123 или просто си е АБЦ вълни, нищо повече. Говори се за едно също нещо все едно да напишеш "1,5" и "1,50" само визуално е различно

Коментар

• Това АБ=ЦД си е стандартен фибо екстеншън 138, 150 или 168%, kritelin го вкара във форума като АБ=ЦД, разбира се че може да се означи и с букви.

Няма нищо мистериозно, не е разработка на ЦРУ или "мафията", гарантирам.

Коментар

• Благодаря за информацията относно това аб=цд, но нещо не ми се връзва, пак не искам да отричам този модел но ми се струва млад и недоказан. Защо буквите определят точки, а не вълни? това ли им е предназначението? не са вълни, защото ако е вълна тя трябва да се отбелязва в края (при завършването и), а тези се обозначават в началото им следователно са точки. Щом са точки какви фибота и анализи се прилагат на точки? Това са въпроси за размисъл и поради липсата на техни отговори засега не мога да приема модела (въпреки че може и да е печеливш, е то губещ модел няма де
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
                    http://forexmorex.hit.bg/au26.gif
                    Това е моето виждане за AUD/USD
                    В края сме на AB=CD формация и D трябва да свърши около S3, чакам вашите коментари
                    Лека на всички
                    Алекио, твоето ВС връща само 50%. Не съм убедена, че модела е в сила. Но пък 78% имаш на дневна с цел надолу - 8120.

И не изпускай от око 123-то на колегата. Много добре е формирн този двоен връх и нищо чудно да излезе. И това твое 50% да е 2-а от С примерно, чиято цел пък ще е около 0,80.
                    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                      Първоначално изпратено от Happy68
                      Първоначално изпратено от Petar
                      Е стига де много добре виждате какво е GBP/AUD.
                      Сори и таргета съм объркал. 2.4405 е не 1.4405
                      На ниво 2,43 има доста съпротиви, затова ще е добре да внимаваш там. Спокойно може да ги закачи и след това да върне. Освен това, на 4ч, където е предполагаемата Гл/Рам, последното движение нагоре според мен си е стигнало таргета. Виж как по средата има едно рейнджче в правоъгълна форма. Тази фигурка обикновено се намира по средата на движението.

Но! Струва си тук да се следи внимателно, защото ако преодолеем 2,43 ни чака добро движение нагоре - имаме двойно дъно на седм/дневна.
                      всичко е във фазата на предположенията маи
                      Не, колега, на това му се вика "планиране". Сега следва изчакване и после заемането на позиция.
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

ето и първоначалния ми сценарий за ауд/усд, по който се движим за сега с малко "стандартно отклонение"
                        http://img525.imageshack.us/img525/9...mai2007oe1.gif

Коментар

• ...........

Коментар

• Алекио това ниво , което е под дъната при теб е S1 за мен всъщност би било пробив на 123 формация или казано по друг начин вход в С вълна и целите са по надолу към 161,8 на движението АБ(гледам дневна графика). Ще си позволя един коментар и мисля, че всички ще се съгласят, защото съм го чел доста пъти и във форума: Това , че е достигната цел на някаква графична конфигурация, не означава , че цената ще обърне движението си от това ниво дори в повечето случаи следва лека консолидацийка и си продължаваме по посоката на конфигурацията.

Най-пресния пример е $ / кад. Там се спукахме да изпълняваме цели и доста хора мислеха , че ще обърнем и имат вече по 400-500 пипа висяща загуба(като си спомня , че имах къси от 1,17 ама точно заради тези цели ги затворих рано рано) Успех

Коментар

• алекио, ето коментара, даже не е точно коментар...защо броиш така, защо броиш оттам, какво е това АБ=ЦД досега не съм чувал такава формация освен от още един съфорумец. Въобще не мога да разбера как стигна до тази картинка, затова и не мога да коментирам...
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• бла отказвам се да коментирам тази валутна двойка не е играя имам някакво мнение но си мисля че девергенцията която се наблядава на 16 и 24-ти е следствие от ЕМА50 на дневна. Което ме води в тоя ред на мисли че и неотрална позиция също е печеливша.

Коментар

Working...
                                X