IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от toty
    Има ли некой силен по геометрия,
    че на М15 в USD/CAD ми се привижда
    едно триъгълничЕ...
    То пък, по т'ва време вече,
    едва ли се забелязва от достатъчно народ за да сработи....

Коментар

• Петък е, почивка е ще си спестя коментара засега

сумати опити и пак неможах да кача картинката...

[img] http://imgfreehost.com/show.php?8275_gbp.gif [/img]

отказвам се...
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Има ли некой силен по геометрия,
        че на М15 в USD/CAD ми се привижда
        едно триъгълничЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
          Йените се гъбаркаха прекалено дълго време.Ядосаха ме с тези малки профити.Сега ще я таковам в трите дупки.Як сел 163,70.
          малко е рисковано за сел на йената....в NY вече стягат куфари за дълъг уикенд и в понеделник няма да работят...аз лично излезнах вече от позиция...и ще чакам..

Коментар

• Йените се гъбаркаха прекалено дълго време.Ядосаха ме с тези малки профити.Сега ще я таковам в трите дупки.Як сел 163,70.
            Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
              Първоначално изпратено от Petar
              EUR/USD според мен ще пробие под 1.34 но съвсем за малко и после пак ще скочи.

Но според мен по-добри позиции сега са BGP/AUD като има таргет 1.4405 след главата с раменете които направи. Отиграх го на дълго и за сега съм +150 пипса и очаквам приблизително още толкова и другата позиция GBP/NZD с таргет на 2.75. Ако има нещо по позициите ми, което притеснява някой моля да сподели ще бъда благодарен.

По новини не търгуваме нали пък и те самообират стоповете и пазара продължава натам накъдето си е тръгнал от преди това.
              Успех
              Колега, това какво е?
              Е стига де много добре виждате какво е GBP/AUD. Баси един лапсус ле мога да направя . Просто споделих меннието си ако има нещо кажете как е според вас по GBP/AUD.

Сори и таргета съм объркал. 2.4405 е не 1.4405

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
                Първоначално изпратено от MIK
                Не мислите ли ,че вече е време за корекция при канадеца- поне
                200 пипа?
                Здравей!
                Индикации че е започнала?!?!...... или че ще започва?!?!...... или кога и от къде?!
                Карай по пързалката с къси стопове докато позволява пазара и да е весело , пък като тръгне да коригира, тогава ще му мислим....

bravo kolega tova e mnenie te 1.1425 po4naha da go hva6tat da koregira

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
                  200 пипа?
                  Здравей!
                  Индикации че е започнала?!?!...... или че ще започва?!?!...... или кога и от къде?!
                  Карай по пързалката с къси стопове докато позволява пазара и да е весело , пък като тръгне да коригира, тогава ще му мислим....

Коментар

• Re: CHF;JPY

Първоначално изпратено от segar
                    Първоначално изпратено от chicago
                    Без промяна от последният ми постинг!
                    В допълнение към купените от мен суиси срещу евра и йени срещу евра и срещу суиси,ето и седмичният анализ на Никол Елиът от преди 30 минути:
                    http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/weekcomment.pdf
                    Видно е,че случайно или не,но и тя посочва,че вече са налице ясни знаци за значими върхове в т.нар. "кери трейд"(виж последната част от анализа).
                    USD/JPY-119.5/119/118.4 ги чакам скоро!
                    Не че и аз не съм къс от бая време в EUR/JPY, но от Mizuho не могат да се похвалят с голяма познаваемост. Тая песен за късите йени я пеят от около месец.
                    ако питате мен в паунд иена и еври иена трябва да си винаги дълъг а не да се очакват някакви митични спадове както става и при евро долар помня нивата от 1.15 и дори паритет се чакат от бая време
                    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
                      200 пипа?
                      ами да ако имах свободен капитал веднага бих го купил
                      Pip master

Коментар

Без промяна от последният ми постинг!
                        В допълнение към купените от мен суиси срещу евра и йени срещу евра и срещу суиси,ето и седмичният анализ на Никол Елиът от преди 30 минути:
                        http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/weekcomment.pdf
                        Видно е,че случайно или не,но и тя посочва,че вече са налице ясни знаци за значими върхове в т.нар. "кери трейд"(виж последната част от анализа).
                        USD/JPY-119.5/119/118.4 ги чакам скоро!
                        Не че и аз не съм къс от бая време в EUR/JPY, но от Mizuho не могат да се похвалят с голяма познаваемост. Тая песен за късите йени я пеят от около месец.

Коментар

• Не мислите ли ,че вече е време за корекция при канадеца- поне
                          200 пипа?

Коментар

...
                            Готин сайт като цяло, ще хвърлям едно око от време на време!
                            http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/index.htm

Корекцийката тази седмица действително се случи сега пазара върви
                            малко по-добре но все още има пясък в колелата. Ще има продължение!

Коментар

• Re: Djoro

[quote="Форекс Форексов"]Браво, голям си.[/quote

Мерси, ама просто в моментта не ми се заяжда... И все пак отново, за кой ли път почти позна. Е... още мъничко ти остава и ще грабнеш наградата за най-големите да не казвам какво... ; Не се отказвай, продължавай все така. Имаш големи шансове!!! ;

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                                Първоначално изпратено от chakaroff
                                Първоначално изпратено от Happy68
                                Първоначално изпратено от chakaroff
                                ами аз на канадеца съм дълъг но се чудя до каде да го държа.благодаря
                                за мненията!
                                А когато влизаше дълъг имаше ли идея докъде ще го държиш, ако продължи надолу?
                                мислех да го държа до 1.0870 някаде а ако беше тръгнал надолу щях да съм на минус
                                Колега, в трейдинга няма такова нещо като "мислех, ама ....". Или имаш или нямаш стоп. И това трябва да е ясно преди входа. Ако не си го наложиш сам, пазарът ще ти го наложи. Но по-безболезнено е сам да го направиш

В момента никой нищо не може да каже за канадеца - по-точно ще чуеш много мнения, но отговорността и парите са си твои. Седни, анализирай и вземи сам решение.

Извинявай за поученията, но някой трябва да го каже

Р.С. За "малкия Тексас" знам, ама "Малкия Истанбул" ???
                                дааа така е или имаш стоп или НЯМАШ както и дали ползваш идикатор за да влезеш или хвърляш ези тура въпрос на ТТ
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X