If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Йените се гъбаркаха прекалено дълго време.Ядосаха ме с тези малки профити.Сега ще я таковам в трите дупки.Як сел 163,70.
малко е рисковано за сел на йената....в NY вече стягат куфари за дълъг уикенд и в понеделник няма да работят...аз лично излезнах вече от позиция...и ще чакам..
EUR/USD според мен ще пробие под 1.34 но съвсем за малко и после пак ще скочи.
Но според мен по-добри позиции сега са BGP/AUD като има таргет 1.4405 след главата с раменете които направи. Отиграх го на дълго и за сега съм +150 пипса и очаквам приблизително още толкова и другата позиция GBP/NZD с таргет на 2.75. Ако има нещо по позициите ми, което притеснява някой моля да сподели ще бъда благодарен.
По новини не търгуваме нали пък и те самообират стоповете и пазара продължава натам накъдето си е тръгнал от преди това.
Успех
Колега, това какво е?
Е стига де много добре виждате какво е GBP/AUD. Баси един лапсус ле мога да направя . Просто споделих меннието си ако има нещо кажете как е според вас по GBP/AUD.
Не мислите ли ,че вече е време за корекция при канадеца- поне
200 пипа?
Здравей!
Индикации че е започнала?!?!...... или че ще започва?!?!...... или кога и от къде?!
Карай по пързалката с къси стопове докато позволява пазара и да е весело , пък като тръгне да коригира, тогава ще му мислим....
bravo kolega tova e mnenie te 1.1425 po4naha da go hva6tat da koregira
Не мислите ли ,че вече е време за корекция при канадеца- поне
200 пипа?
Здравей!
Индикации че е започнала?!?!...... или че ще започва?!?!...... или кога и от къде?!
Карай по пързалката с къси стопове докато позволява пазара и да е весело , пък като тръгне да коригира, тогава ще му мислим....
Без промяна от последният ми постинг!
В допълнение към купените от мен суиси срещу евра и йени срещу евра и срещу суиси,ето и седмичният анализ на Никол Елиът от преди 30 минути:
http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/weekcomment.pdf
Видно е,че случайно или не,но и тя посочва,че вече са налице ясни знаци за значими върхове в т.нар. "кери трейд"(виж последната част от анализа).
USD/JPY-119.5/119/118.4 ги чакам скоро!
Не че и аз не съм къс от бая време в EUR/JPY, но от Mizuho не могат да се похвалят с голяма познаваемост. Тая песен за късите йени я пеят от около месец.
ако питате мен в паунд иена и еври иена трябва да си винаги дълъг а не да се очакват някакви митични спадове както става и при евро долар помня нивата от 1.15 и дори паритет се чакат от бая време
Без промяна от последният ми постинг!
В допълнение към купените от мен суиси срещу евра и йени срещу евра и срещу суиси,ето и седмичният анализ на Никол Елиът от преди 30 минути:
http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/weekcomment.pdf
Видно е,че случайно или не,но и тя посочва,че вече са налице ясни знаци за значими върхове в т.нар. "кери трейд"(виж последната част от анализа).
USD/JPY-119.5/119/118.4 ги чакам скоро!
Не че и аз не съм къс от бая време в EUR/JPY, но от Mizuho не могат да се похвалят с голяма познаваемост. Тая песен за късите йени я пеят от около месец.
Мерси, ама просто в моментта не ми се заяжда... И все пак отново, за кой ли път почти позна. Е... още мъничко ти остава и ще грабнеш наградата за най-големите да не казвам какво... ; Не се отказвай, продължавай все така. Имаш големи шансове!!! ;
ами аз на канадеца съм дълъг но се чудя до каде да го държа.благодаря
за мненията!
А когато влизаше дълъг имаше ли идея докъде ще го държиш, ако продължи надолу?
мислех да го държа до 1.0870 някаде а ако беше тръгнал надолу щях да съм на минус
Колега, в трейдинга няма такова нещо като "мислех, ама ....". Или имаш или нямаш стоп. И това трябва да е ясно преди входа. Ако не си го наложиш сам, пазарът ще ти го наложи. Но по-безболезнено е сам да го направиш
В момента никой нищо не може да каже за канадеца - по-точно ще чуеш много мнения, но отговорността и парите са си твои. Седни, анализирай и вземи сам решение.
Извинявай за поученията, но някой трябва да го каже
Р.С. За "малкия Тексас" знам, ама "Малкия Истанбул" ???
дааа така е или имаш стоп или НЯМАШ както и дали ползваш идикатор за да влезеш или хвърляш ези тура въпрос на ТТ
Коментар