Ако някой ми обясни какъв беше тоя зверски тик в златото от 6.25$ ще съм му благодарен!!! Направо ръка ще му целуна... или хан Крум е интервирал или са видяли къде ми е стопа... който си отиде горкички!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от doomsdaykiril123..
бе то хубаво изтичат опции в тези нива, ама ти имаш ли инфо какви са тези опции че ми говориш че трябвало да натиснат пазара надолу?А какво ако пазара трябва да е над тях, пак ли ще го натискат надолу?
SANDO
тва го чете в FXCM-a
ясно , благодаряНе е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123dnes i utre v 17:00 na6e vreme izti4at opcii v 1.34 nivoto . Za dnes sa 200 miliona . ima i v 1.3460 no ne pi6e kolko sa . bi sledvalo da natisnat spot pazara pone do 1.3450 .Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankataEURO: Wire reporting comments from an Italian source saying that France
Sarkozy and Italy Prodi discussed 'problem' of euro strength vs dollar,
Asians ahead of G8. (Rtrs)Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totyПървоначално изпратено от snow55ще стискаме зъби и пипсове хахахахахахРешила съм да си тренирам
страха на реал,защото на демото е лесноВ гората има мечки ..................
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от kiril123sell eur/usd ot tuk 1.3485 , stop 1.3515 t.p 1.3450 za 1/2 i 1.3405 za ostanalite . ot tam 1.3405 buy euro stop 1.3350 t.p 1.3530 .
pozdravi i uspe6en den
Обля ли те студена пот.Вгигай стопа нагореForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар