IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей това говедо долар/кад няма никаква логика в движенията си !!!
    CAD GDP 0,3% от предвидени 0,5%, при USA GDP-то е 0,6% и пак тругна с 10 пипса на юг !!!

Коментар

• USD Unemployment Claims 310K 314K 311K
      USD GDP Annualized 0.6% 0.7% 1.3%
      USD GDP Deflator Annualized 4.0% 4.0% 4.0%

Коментар

• CAD GDP 0.3% 0.5% 0.4%
        май може

Коментар

• канадеца ти как е 1.0685 не ти ли стигна или още може хаха

Коментар

• uspeh kolegi az v dvete posoki na eur/usd ot 1.3440 i na 50-60 pipsa zatvarqm pe4elivshata i kolkoto i da podvurne kogato se uspokoi pazara zatvarqm gubeshtata tova e osnovnata mi ideq i ostava volativnosta na pazara da se vidi dosta hora qvno po4naha da se prigotvqt zapo4na da se zabelqzvat qsno izrazeni otnosheniq posledni 20-tina minuti da vidim sledvashtite 6 kakvo shte e!

Uspeh na vsi4ki.

Коментар

• Аз не смятам да затварям доларови позиции, докато не излязат утрешните данни в 15:30.
              Тогава вече ще решавам как да процедирам.

Коментар

• predi novinite 1.3474 i posle down iako do 1.3385 i posle pak up
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Това Ауди/Долар ми отрови нервичките вече, да го ..... в ....
                  Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Според мен данните ще са неутрални.Движенията най-вероятно ще са в рейндж 1.3450/80 - 1.3380/50
                    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от XY
                      Кажете какви данни очаквате в 15.30, аз мисля , че няма да са много добри

За мечките или за биковете
                      За тези които са дълги в $ или за тези които са къси в $
                      За Дунав мост 2 или за гладуващите в Сомалия?
                      според мен 6те има добри данни за щатите като ще направим обир на стопове под 1.34 и след това много бързо ще качим нагоре , като движението ще е импулсно и в двете посоки и ще имам пипсове . по време на новините може да се очаква откат до около 1.3465-70 за обир на горните стопове 1 -во . като цяло днес ще бъде ден в който някои хора ще загубят а други ще спечелят. целта ми е 1.3455 откъдето съм къс за 1.3385 или 1.3375 . имам селл стоп добавка в 1.3390 нивото като там като се ударят стоповете ще взема бързи 10 пипа . селл-а които сам поставил от 1.3455 има стоп на 1.3475 , но в момента обмислям дали да не го махна . зависи от новините както ще изкарат .

поздрави и успех след 40 минути на всички !
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• за CAD 3:30pm GDP очаквания 0.5% предишни0.4%

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                          Кажете какви данни очаквате в 15.30, аз мисля , че няма да са много добри

За мечките или за биковете
                          За тези които са дълги в $ или за тези които са къси в $
                          За Дунав мост 2 или за гладуващите в Сомалия?

Коментар

• Кажете какви данни очаквате в 15.30, аз мисля , че няма да са много добри
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от svilengg
                              Петре, а стопа ? А бе имам стоп ама мисълта ми беше дали ще подвурне преди да тръгне на някъде въпреки че който и да погледне тая графика вижда един път и той е надолу
                              Re: Валутна търговия - FOREX
                              « Отговор #1930 : 31, Май, 2007, 13:59:29 » Цитат Промени Премахни Раздели Тема

--------------------------------------------------------------------------------
                              Цитат на: Петър Караиванов в 30, Май, 2007, 17:12:54
                              Това според мен са добри входове с премерен риск и значителен потенциал:
                              Покупка на GBP/USD от нива 1.9740/60 Стоп на 1.9722 цел над 1.9800/30
                              Покупка на EUR/USD от нива 1.3420/30 Стоп 1.3400 цел 1.3480 и 1.3520 - втората за утре
                              Продажба на EUR/JPY от 163.60/90 с цели 162.60 и 162.10 - с ордери
                              Продажба на USD/CAD от 1.0750/80 със Стоп на 1.0810 и цели 1.0710 и 1.0670

Успех на всички Спекуланти.

За сега кабела се движи перфектно
                              При EUR/USD положението е без развитие и ще остане такова до 15.30 и евентуално до 17.00ч днес
                              EUR/JPY е на път да достигне нивата от които е добре да се скъсява
                              А ако сте се възползвали от предложението за продажба на USD/CAD от нивата 1.0750/70 , то със сигурност имате повод да почерпите.

Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Петре, а стопа ? А бе имам стоп ама мисълта ми беше дали ще подвурне преди да тръгне на някъде въпреки че който и да погледне тая графика вижда един път и той е надолу.

Едит: благодаря и успех

Коментар

Working...
                                X