IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ajax4o
    Първоначално изпратено от franky4fingers
    Боговете сигурно са полудели, или по-точно кенгурата?
    Inflaciq priqteliu buy gold
    Това вече съм го направил...
    Кире, това е единствената валута която търгувам и очаквах такова нещо! Триъгълника бе тестван само 2 пъти, а подкрепата дестина в последната седмица! Другото ясно за покачването беше "дългосрочните продажби" на озито от страна на Денислав и желзния кон.

П.С.
    Ако може пишете на кирилица, ако нямате такава на РС-то ползвайте пощата в аbv.bg

П.С.
    пистааааа, писта за индексите... излетяха.... ;-)
    тия спрях да ги търгува поради голямото им влияние от йената . все пак кери трейда си върви а това са високодоходни валути и се купуват точно заради лихвата им . и като решат малко профит такинг да прават или нещо казал некой японец в 3 през нощта или китайците пръднас с извинение и стават непредвидени движения . затова гледам да си търгувам валутки които горе долу се водят по някакъв технически анализ и сентимент.

поздрави и внимавайте чикагото какво ще излезе сега че може да видим малко откати нагоре надолу. аз все още си чакам 1.3460 ама може и да ми удари стопа на 1.3488 .

ако ми удари стоп по тази сметка с която търгувам от 23 май ще имам 1000 % доходност на вложената сума и мисля да почина . не че са много пари , но 1000 % си е добро постижение за 8 дни : 0 от които 2 почивни

Успехи
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      Това вече съм го направил...
      Кире, това е единствената валута която търгувам и очаквах такова нещо! Триъгълника бе тестван само 2 пъти, а подкрепата дестина в последната седмица! Другото ясно за покачването беше "дългосрочните продажби" на озито от страна на Денислав и желзния кон.

П.С.
      Ако може пишете на кирилица, ако нямате такава на РС-то ползвайте пощата в аbv.bg

П.С.
      пистааааа, писта за индексите... излетяха.... ;-)
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Боговете сигурно са полудели, или по-точно кенгурата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
          0.7180 беше тествано 5 пъти + това имаше перфектен триъгълник, който за разнообразие не се проби по тренда, а обратното!!!
          pri tia valuti 4esto se slu4va , daje kogato igraia triygylnici tam gi igraia to4no obratno na trenda ! a ina4e triygylnik si e formacia koito po princip prodyljava trenda .

Коментар

• 0.7180 беше тествано 5 пъти + това имаше перфектен триъгълник, който за разнообразие не се проби по тренда, а обратното!!!
            България Над Всичко

Коментар

• AUD / USD

:-)

Коментар

• Как вървят късите озита днес? Май с фигура по-скъпи от вчера по същото време ;-)
                България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                  doty..
                  да бе, ама голямо говедо е нали..никаква логика..тц тц тц
                  я си погледни внимателно данните за САЩ и данните за Канада щото БВП на Канада е само за Март, а на САЩ е за тримесечие..
                  Я да ти чуя логиката ?

Коментар

• Колеги какво става с това киви , да не би да са обрали реколтата

Коментар

• Очертават се лоши дни за американската валута. Не само поради данните, а данните съчетани с графиките. Жокер! Погледнете усд/шв на дневна как добре опира, приплазва се и сега се оттласва от тренд линията с начало март 2006. Освен това в момента дневните ЕМА5, 20 и МА 100 са почти на 1 ниво т.е. ако имаме затваряне под трите то положението на долара спрямо швейцареца (а и спрямо другите валути) ще се утежни доста и може да видим един весел петък и като цяло отново пускане по тренда, но този път аз лично при еврото и паунда няма да очаквам нови върхове защото времето не е подходящо (вали) шегувка, но наистина сега трябва да се формуират границите на евентуалната консолидация. Разбира се ако спада на долара е силно импулсен то може и да се стигне до тест на върховете и дъната а оттам вече не искам да гадя, все пак и това го има в зара
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Канадеца излезе 1.0678 , и го обарнах просто за секунади си прибран и още още 5 пипса бонус за майтапа много смено ми стана и сега като го гледам продължава да си подвръща но пак добре.
                        хихи при усд/кад трябва някаква нова атака за надолу тази доста слабичка излезе но ще презаредим.

ЕУР/УСД на едноминутна самия ефект от новините изглежда много на тиъгълник 15.28-15.50 в този период мисля че самата новината ще е била преди да излезе.

Коментар

• hm interesno - o4akvam malko slizane sega ot tuka do 1.3460 kydeto mi tp. to na kysata i posle up do kym 1.3485-90 otkydeto 6te slizame ako ne uspeem da probiem 1.35 ili sled 17:00 dnes .

stopovete sa kusi kakto i targetite no tova si e scalp .

pazara se dviji mnogo bavno , koeto me navejda na mislylta 4e 6te ima iako dvijenie v niakoia posoka

haide uspehi na vsi4ki

Коментар

• doty..
                            да бе, ама голямо говедо е нали..никаква логика..тц тц тц
                            я си погледни внимателно данните за САЩ и данните за Канада щото БВП на Канада е само за Март, а на САЩ е за тримесечие..
                            ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от doty
                              Ей това говедо долар/кад няма никаква логика в движенията си !!!
                              CAD GDP 0,3% от предвидени 0,5%, при USA GDP-то е 0,6% и пак тругна с 10 пипса на юг !!!
                              Още малко и мисля че от днес ще се обърне..Успех....

Коментар

• Първоначално изпратено от doty
                                Ей това говедо долар/кад няма никаква логика в движенията си !!!
                                CAD GDP 0,3% от предвидени 0,5%, при USA GDP-то е 0,6% и пак тругна с 10 пипса на юг !!!
                                знчи си доста нов. този факт сме го дискутирали и то не веднъж. А пък е и в тренд...т.е. емоцията е водеща - не данните.
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X