If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кукувица ли си ,Бухал ли си,не знам,но ако искаш да излезеш на профит от дълги "ентрита" се опитай на хванеш дъно,а не връх - "buy on dips" са го казали харата ,а не "buy on tops"!
OOOOO menteto pak doide...drugiq VIP mqma 3 mneniq.....
Originalnata KUKUVICA.....za tova tova ti govorex....aide xodi vav saita f...5 za de se u4i6..
Uspex
PS.Mente vig kakav jubav NIK moge da ima6....nqmam dumi
GBP/$ chart 1H posleden candle Long Lower Shadow....
GBP/$ char 5 min Doji Morning Star (ili podobie)CET 0920-0930 long @.9738 sl .9718
Uspex i leka sedmica
При мен eur/usd го виждaм сегa тaкa:
Преди мaлко пробив под 3305/3300 беше зa мен сигнaл зa продaжбa.
След кaто нaмерихме очaквaнaтa подкрепa нa 3280, сегa е момент зa тест нa пробивa под 3305/3300
В случaй, че не успеем дa минем нaд него, то тест нa 3210/3220 ми се струвa супер вероятно. Успехи нa всички!
Според мен спад под 3240-50 е вероятен утре при добри новини на щататите,в което се съмнявамВсе още не съм отворил дълга позиция,изчаквам американската сесия.Имам цели над 1.34 и сега си точа ножа преди да се хвърля в дупката и дано случа на заек не на мечка
Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.
При мен eur/usd го виждaм сегa тaкa:
Преди мaлко пробив под 3305/3300 беше зa мен сигнaл зa продaжбa.
След кaто нaмерихме очaквaнaтa подкрепa нa 3280, сегa е момент зa тест нa пробивa под 3305/3300
В случaй, че не успеем дa минем нaд него, то тест нa 3210/3220 ми се струвa супер вероятно. Успехи нa всички!
Дениславе, абе кажими да ли не, а не какво мислиш, ако не разбираш въпроса , нама нищо срамно кажи да ти обясня..
и провери да не тие свършил срока на демото
Коментар