IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://media2.bloomberg.com/cache/vSMunC4VYWBE.asf

Коментар

• Първоначално изпратено от TaiPan
      Interesno mi e neshto za lostoviq efekt i mi se shteshe da vi pitam, ta :

leverage 1:100
      smetka ot 10 000$

chovek kupuva 100$ s tozi leverage 1:100 i chaka dolara da se kachi ili padne - za vyprosa nqma znachenie. Ako mu se udari stopa i si zagubi poziziqta fakticheski gubi i 10 000$ nali ? V takyv smisyl ima li pravo da igrae 150$ s levarage 1:100 pri vyprosnata smetka, i inache kakyv e smisyla ot vyprosniq lost kato e vse edno s tova da zalozhish zqlata garanziq i bez lost. Nadqvam se me razbrahte .
      I oshte neshto - ako nqma stop i polzva lostoviq efekt dokoga mozhe da dyrzhi poziziqta - ima li ogranicheniq vyv vremeto postaveni ot brokera?

Merci
      Не губи 10 000 долара,а само тези 100$,които са гаранционни.Точно за това е марджинът - той ти дава право да търгуваш със стократната сума.Ако имаш 100$ и купиш 10 000 $ можеш да издържиш точно 100 пункта в обратна посока.Ограничение във времето няма.Трябва да погледнеш в условията на брокера ти при колко % ти дава марджин кол и ти затваря част от позициите.Това е ако имаш на сметката 100$
      Ако имаш на сметката 10 000$ максималната позиция,която можеш да имаш е 1 000 000.При нея ще губиш по 100 долара на пункт :-)
      Надявам се да съм ти бил полезен :-)

Коментар

• Interesno mi e neshto za lostoviq efekt i mi se shteshe da vi pitam, ta :

leverage 1:100
        smetka ot 10 000$

chovek kupuva 100$ s tozi leverage 1:100 i chaka dolara da se kachi ili padne - za vyprosa nqma znachenie. Ako mu se udari stopa i si zagubi poziziqta fakticheski gubi i 10 000$ nali ? V takyv smisyl ima li pravo da igrae 150$ s levarage 1:100 pri vyprosnata smetka, i inache kakyv e smisyla ot vyprosniq lost kato e vse edno s tova da zalozhish zqlata garanziq i bez lost. Nadqvam se me razbrahte .
        I oshte neshto - ako nqma stop i polzva lostoviq efekt dokoga mozhe da dyrzhi poziziqta - ima li ogranicheniq vyv vremeto postaveni ot brokera?

Merci

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Първоначално изпратено от kukuvicata
          е май съм познал за празника, а те вече изтрезняха.. 1.3364
          Ще съберат нагоре и само гледай и се любувай на $
          по-скоро ако трябва да го кажа в проценти - от 50-40-10 минахме на 40-50-10 на първо време.

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
            е май съм познал за празника, а те вече изтрезняха.. 1.3364
            Ще съберат нагоре и само гледай и се любувай на $

Коментар

• е май съм познал за празника, а те вече изтрезняха.. 1.3364

Коментар

• Новозеландеца е най-умрялото куче от всички.Там ще има бой май :-)
                Добавил съм към късата в петък и съм със средна цена 0.68.

Коментар

• съгласен съм, не само защото би ми харесало.

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
                    Кукувица мисля,че стопа ти няма да го удари преди да си изпълним таргета - 1.3420.
                    аз малко ревизирах моя таргет, но това много не променя нещата
                    Аз имах в предвид не твоя таргет,а таргет-а за днес :-)

Коментар

• Според мен..още по 70 пункта нагоре при кабела и евро/долар и тогава ще си говорим вече за слизания.
                      Аз в момента съм дълъг при паунд/долар от 1.9757 у къс при долар/швейцарец от 1.1943.Стоповете съм си ги сложил на по 3 пипа печалба да не съм капо :-)
                      Успешна седмица на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Кукувица мисля,че стопа ти няма да го удари преди да си изпълним таргета - 1.3420.
                        аз малко ревизирах моя таргет, но това много не променя нещата

Коментар

• Кукувица мисля,че стопа ти няма да го удари преди да си изпълним таргета - 1.3420.

Коментар

• Dobra ve4er na vsi4ki...
                            Kabela pone dade vazmognost za povtorno vlizane....? nikakva kato gledam...UP
                            Kasmet na vsi4ki
                            Trade the News

Коментар

хан крум.. окей, слагам си отметка в календара - петък 18:00
                              о.к., не казвам че съм прав просто интуиция.........

Коментар

• хан крум.. окей, слагам си отметка в календара - петък 18:00

едит - в интерес на истината, аз нямам някакви особени очаквания от тази седмица.
                                вариант 1 - удря ми стопа по някое време през седмицата
                                вариант 2 - мотае се между стоп и цел (която може да бъде ревизирана при продължаващ ъптренд)
                                вариант 3 - така се засилва днес (понеделник), че отнася таргета.

ако трябва да го разделя в проценти - в момента го виждам 50:40:10

Коментар

Working...
                                X