Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от TaiPanInteresno mi e neshto za lostoviq efekt i mi se shteshe da vi pitam, ta :
leverage 1:100
smetka ot 10 000$
chovek kupuva 100$ s tozi leverage 1:100 i chaka dolara da se kachi ili padne - za vyprosa nqma znachenie. Ako mu se udari stopa i si zagubi poziziqta fakticheski gubi i 10 000$ nali ? V takyv smisyl ima li pravo da igrae 150$ s levarage 1:100 pri vyprosnata smetka, i inache kakyv e smisyla ot vyprosniq lost kato e vse edno s tova da zalozhish zqlata garanziq i bez lost. Nadqvam se me razbrahte.
I oshte neshto - ako nqma stop i polzva lostoviq efekt dokoga mozhe da dyrzhi poziziqta - ima li ogranicheniq vyv vremeto postaveni ot brokera?
Merci
Ако имаш на сметката 10 000$ максималната позиция,която можеш да имаш е 1 000 000.При нея ще губиш по 100 долара на пункт :-)
Надявам се да съм ти бил полезен :-)
Коментар
-
Interesno mi e neshto za lostoviq efekt i mi se shteshe da vi pitam, ta :
leverage 1:100
smetka ot 10 000$
chovek kupuva 100$ s tozi leverage 1:100 i chaka dolara da se kachi ili padne - za vyprosa nqma znachenie. Ako mu se udari stopa i si zagubi poziziqta fakticheski gubi i 10 000$ nali ? V takyv smisyl ima li pravo da igrae 150$ s levarage 1:100 pri vyprosnata smetka, i inache kakyv e smisyla ot vyprosniq lost kato e vse edno s tova da zalozhish zqlata garanziq i bez lost. Nadqvam se me razbrahte.
I oshte neshto - ako nqma stop i polzva lostoviq efekt dokoga mozhe da dyrzhi poziziqta - ima li ogranicheniq vyv vremeto postaveni ot brokera?
Merci
Коментар
-
хан крум.. окей, слагам си отметка в календара - петък 18:00
едит - в интерес на истината, аз нямам някакви особени очаквания от тази седмица.
вариант 1 - удря ми стопа по някое време през седмицата
вариант 2 - мотае се между стоп и цел (която може да бъде ревизирана при продължаващ ъптренд)
вариант 3 - така се засилва днес (понеделник), че отнася таргета.
ако трябва да го разделя в проценти - в момента го виждам 50:40:10
Коментар
Коментар