IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И още един:
    buy gbp/usd 1.9778 s/l 1.9757 t/p 1.9825
    stopped @ 21 pips loss

new entry - same + 1.9735 if seen with s/l 1.9705 t/p 1.9805

Коментар

• Дениславе, понеже е само демо ,Драгиев не си дава зор,
      а сега ми кажи 4-ката взима ли ти маржин за насрещните , за да не слагам демото ,

Коментар

• Aз влезнах дълаг при еврата от 1.3300 и къс в усд -швейц от 1.1977
        продължавам да съм както ме нарекоха миналата седмица - ГОВЕДО

Коментар

• Рaзбирa се, 1.3210/20 е солидно ниво нa подкрепa и чaк под него вече ще имa по-голямо сигурност, че е дошло време зa корекция при евро/долaр.

Първоначално изпратено от kiril123
          Първоначално изпратено от La Salle
          Не знaм зa вaс, но зa мен сегa aко eur/usd се понижи под 1.3305, товa си е явен сигнaл зa продaжбa, който ще бъде потвърден aко след товa последвa понижение под 1.3280.
          taka e pod 1.33 ima stopove , no az vse si mislia 4e 1.3220-1.3280 e zona koiato tribva da minem i togava da pravim smetki za kusoto evro. az li4no na 1.3281 6te udylja hedira6to na cialata mi kusa 4e vse o6te mi se struva 4e niamame dostaty4no silen impuls za kusi evra.Estestveno moje i da mi udaria stopa tazi dylga no predpo4itam na sigurno da igraia .

Коментар

• Здравейте вярно е че съм нов и сега разбрах, че кабел е паунд/$ , а не само паунд . Искам да ви питам за МТ4 на Адмирал инвестмънт , понеже си гледам графиките на тази платформа. Защо не ми е активна някой знае ли. Спряла е на някакъв ден и час и до там. опреснявам , активирам влизам на ново и пак същото все едно пазарът не работи. Ако някой може да помогне да пише.

Коментар

• аз съм short от същото место-23,стоп на 40,таргет нямам но ако се получи ще чакам 1,3240-50.опитвам се да отиграя корекция, което не ми се отдава много,ина4е съм-ъп!

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от kukuvicata
                Един допълнителен вход -
                buy eur/usd 1.3323 s/l 1.3309 t/p 1.3360
                closed @ stop minus 14 pips

new entry buy @ 1.3323 with same stop/loss and t/p
                new entry buy @ 1.3290 if seen (s/l 1.3272 t/p 1.3345)

Коментар

• cable

И още един:
                  buy gbp/usd 1.9778 s/l 1.9757 t/p 1.9825
                  stopped @ 21 pips loss

new entry - same + 1.9735 if seen with s/l 1.9705 t/p 1.9805

Коментар

• Първоначално изпратено от La Salle
                    Не знaм зa вaс, но зa мен сегa aко eur/usd се понижи под 1.3305, товa си е явен сигнaл зa продaжбa, който ще бъде потвърден aко след товa последвa понижение под 1.3280.
                    taka e pod 1.33 ima stopove , no az vse si mislia 4e 1.3220-1.3280 e zona koiato tribva da minem i togava da pravim smetki za kusoto evro. az li4no na 1.3281 6te udylja hedira6to na cialata mi kusa 4e vse o6te mi se struva 4e niamame dostaty4no silen impuls za kusi evra.Estestveno moje i da mi udaria stopa tazi dylga no predpo4itam na sigurno da igraia .
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• eur/usd

Един допълнителен вход -
                      buy eur/usd 1.3323 s/l 1.3309 t/p 1.3360

Коментар

• Не знaм зa вaс, но зa мен сегa aко eur/usd се понижи под 1.3305, товa си е явен сигнaл зa продaжбa, който ще бъде потвърден aко след товa последвa понижение под 1.3280.

Коментар

• kritelin

Уж! Но може и да се размине но поне 3368.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• kritelin

.....
                            D.Y.F-091066

Коментар

• СТ това таргета ти ли е ?

Коментар

• kritelin

3414
                                D.Y.F-091066

Коментар