ako vyrha byde niakade na 1.3370-90 i napravim korekcia do 1.3030 , do kraia na godinata 6te imame 1.36++ vyzmojno i 1.40 . Taka ili ina4e imame nujda ot korekcia , poka4vaneto na lihvata e otigrano dvijenie ve4e i poradi tazi pri4ina o4akvam da imame korekcia nezavisimo ot lihvata koito 6te obiaviat , spravka predi6noto poka4vane 3 figuri pod 1.2700
) , taka 4e az v4era dosta si poigrah da smiatam i t.n. i naostina o4akvam tozi mesec da ne minem granicite na 1.30 - 1.40 , dali 6te byde 1.36 ili 1.38 vse taia za men , vajnoto e da otigraia tezi 3-4 figuri korekcia i next 5-6 figuri up . posle ve4e 6te tyrsia za dylgosro4ni kusi , no ne znam ot kude to4no i ne znam dali pri uveli4enie na lihvata v evro zonata ot 0.5 punkta i o4akvanoto namalenie ot FED s 0.5 za sledva6tite 6 meseca 6te mi nosi dostaty4no + swap 4e da dyrja takava pozicia dylgosro4no .
Tova e moeto mnenie za meseca koito idva , ina4e prez ostanaloto vreme 6te si skalpiram i 6te si vlizam kakto si iskam dali po trenda ili sre6tu nego vse mi e tazi vajnoto e pipsovete da se trupat za da napravim edna vesela i zabavna nova godina , 4e i drugite dni tam
Zasega e tova

Tova e moeto mnenie za meseca koito idva , ina4e prez ostanaloto vreme 6te si skalpiram i 6te si vlizam kakto si iskam dali po trenda ili sre6tu nego vse mi e tazi vajnoto e pipsovete da se trupat za da napravim edna vesela i zabavna nova godina , 4e i drugite dni tam
Zasega e tova
Коментар