sell eut/jpy 153.70 s/l at 154.3 tp 152.8
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Товa е нормaлнa реaкция нa пaзaрa. Често се случвa. Зa мен нямa дa е стрaнно. То в моментa еврото кaтери точно порaди причинa зa повишaвaне нa лихвите в Европa и понижaвaнето им в щaтите.
Първоначално изпратено от kukuvicataLa Salle, много ще е странно лихвите да се качат и еврото да се срине.
Естествено в един-единствен случай би могло (примерно очакват увеличение 0.5, а то е .25) но в случая не се коментира това.
в случая по-добре sell the rumours buy the news - това означава да продаде сега, очаквайки че няма да има новина. иначе специално за лихвите няма логика
нещо не те разбрах
Коментар
-
Re: Стига де !
Кой ми цензурира хубавата думичка (е.ал) така безжалостно и толкова скоростно)))
??!
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Какво ще кажете за USD/JPY. Доларът изяде по-малко "шамари" тук, днес се върна над дъното от миналия понеделник 115,40. Positive divergence на Bears Power индикатора... Започват да ме сърбят ръцете за buy, но при общата картина (EUR, GBP, AUD) ме е малко шубе. Добро потвърждение би бил пробив и затваряне на американската сесия над 115,80. Преди това ще е доста хазартно мисля...
Коментар
-
Стига де !
Кой кого е.ал и кой на кого какво казал !!! Ай стига де!!! Боли ме щепсела дали някой де цупи на някой или не. Предполагам подобно е отношението и на други.
Откак съм влязъл днес тук, почти всички страници са пълни с лични нападки срещо този или онзи нямащи нищо общо с търговията и с нещо полезно. Дали се карате не е моя работа и не ми пука, но е досадно да отмятам по няколко страници с глупости за да видя нещо интересно или поне весело. Защото даже вече не сте смешни ...
Аз се чудя как търгувате като сте такива нервни и така ви е треснала истерията??!)))... Щом сте станали с гъза нагоре, идете обядвайте, пийте по едно, издърпайте една трева, наспете се, изчукайте си гаджето и пак елате.
... Чудите се защо трейдърите на Форекс се смятат за луди?! Ами само ако можете да се погледнете отстрани, ще си заврете главите в задниците от срам, а после ще си нахлюпите памперс вместо шапка ушанка.
Аре стига глупости .. или ако ще са глупости, дайте поне по един виц да се посмеем.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Куки,
много традиция има тук ...
дай да дадем възможност на модераторите да изтрият паразитите и да си ползваме форума, който е много добър.
Предлагам всеки който има подозрения, или е подложен на конкретни нападки да поства призив към модератора в тема "До Инвестор БГ" и те да вземат решение за "ликвидиране" на дразнителите !
Ако няма положително развитие, нормално е да се преместим някъде, а зашо не и там където ти предлагаш !
Просто нека дадем шанс на модераторите да си свършат работата !
Успехи
Първоначално изпратено от kukuvicataвикам да опитам да прехвърля мненията си за пазара тук:
http://kukuvicata.blog.bg/
да видим какво ще стане
Коментар
-
викам да опитам да прехвърля мненията си за пазара тук:
http://kukuvicata.blog.bg/
да видим какво ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от nqkoiАз ще чакам решението за лихвите на ЕЦБ в четвъртък, какво ли ще бъде....) o4akvam ako se povi6at lihvite da padnem nadolu do kum 1.3030 kydeto 6te byde perfektnata korekcia .ako zaformim sled tova 1.40 predi nova godina i napravim sled tova 1.30 6te byde ot perfektno po perfektno
Коментар
-
Приател ,
Аз от Петър не съм видял нищо лошо и за това не мога и да кажа нещо срещу него !
А ти видял ли си че говориш и плюеш !?
Аз този човек го познавам лично и повярвай ми той е толкова над тея глупости, че не 1000 а 10000 0000 % съм сигурен че не е той !
За баса с Коко съм чувал и знам, но само версията на Коко. Не я отричам но не съм чувал другата страна, така че и за това нямаш право да коментираш, най малкото защото грам не те засяга дали Коко си е взел или не взел парите !
Освен това ако Петър ти е направил нещо, то плуй, но в проттивен случай нямаш право да компрометираш някой от чиста злоба и любов към дребните игрички !
Мен Коко лично ме обиди (той знае за какво говоря) да си видял да съм постнал нещо против него !?
А ти седиш и говориш без АБСОЛЮТНО никакви доказателства, просто ей така ...
Чао
Първоначално изпратено от young-and-wildПървоначално изпратено от veidaryoung-and-wild точно си подбрал ника си,ама си забравил да добавиш само не сакам я да съм добре а Вуте да е зле хехе
БРЕЙ, ДАЛИ Е СЛУЧАЙНА ТВОЯТА ПОЯВА ТОЧНО СЛЕД КАТО КАЗАХ НЕЩО ЗА КАРАИВАНОВ? ТЦ, ТЦ, ТЦ. ДИЛЕМАТА НА СТОЛЕТИЕТО !
Коментар
-
кирил, ако намалянето на разликата между евровата и доларовата лихви те притеснява относно суапа мисля, че може да влизаш дълъг в усд/бгн ако го поддържа брокера ти, разбира се. Спреда е малко по-голям но за дългосрочна позиция няма такова значение.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
La Salle, много ще е странно лихвите да се качат и еврото да се срине.
Естествено в един-единствен случай би могло (примерно очакват увеличение 0.5, а то е .25) но в случая не се коментира това.
в случая по-добре sell the rumours buy the news - това означава да продаде сега, очаквайки че няма да има новина. иначе специално за лихвите няма логика
нещо не те разбрах
Коментар
Коментар