IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз лично нямам нищо против Петър.
    Нито преди съм имал.

И занапред едва ли ще имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
      Kuki,
      na men mi se merna 4 mneniq ili ne6to ot sorta i go priex pove4e kato nqkakva gre6ka ot stranicata...posle kogato poseti web na KUKU finance5 si dadox smetka kakvo to4no stava....
      Ne 4e me zatrogva mnogo...ima xora koito nikoga ne porastvat ili uzrqvat...
      Ne sam go kazal no pak 6te povtorq....
      ....na pazarq vseki SI E SAM, koito ne go razbere navreme mu se slu4va slu4ka koqto ni se slu4vala na vsi4ki....smqtam 4e spodelq6 mnenieto mi
      SR. Petar ne go poznavam ...toi si ima negovi vazgledi za tova kak da targuva i ako mu varvi ...giv i zdrav i ako li ne pak.
      Radvam se na vseki koito izkop4va kinti ot tova koeto pravi6 i ti i az i KoKo, ST i tn. Edinstvenoto koeto moga da mu kaga 4e ako iska da pe4eli klienti ne e tozi na4ina...prekaleno agresivno mi se struva...
      Kolegi molq da me izvinite za sarcerazdiraniqta , no ima xora na koito ne im lipsvat parvite 7,a moge bi parvite 70 godini...
      Uspex ,nazdrave i kakto se kazva po4ivkata pravi 6ampiona...
      Не мога да разбера защо ВСИЧКИ сте се огледали в Петър !?
      Аз лично го познавам и се подписвам с двете си ръце че всичките тези децки истории тук НЯМАТ нищо ама НИЩО общо с него !
      тук се изгубиха по няколко хиляди К а за 100 $ долара стана ебати комнтара, а на всичкото отгоре с уваженията ми към Коко сме чули само неговата версия (не я отричам)
      дайте да не се занимаваме само с един човек , не зависимо дали ни харесва или не !!!

Коментар

• Kuki,
        na men mi se merna 4 mneniq ili ne6to ot sorta i go priex pove4e kato nqkakva gre6ka ot stranicata...posle kogato poseti web na KUKU finance5 si dadox smetka kakvo to4no stava....
        Ne 4e me zatrogva mnogo...ima xora koito nikoga ne porastvat ili uzrqvat...
        Ne sam go kazal no pak 6te povtorq....
        ....na pazarq vseki SI E SAM, koito ne go razbere navreme mu se slu4va slu4ka koqto ni se slu4vala na vsi4ki....smqtam 4e spodelq6 mnenieto mi
        SR. Petar ne go poznavam ...toi si ima negovi vazgledi za tova kak da targuva i ako mu varvi ...giv i zdrav i ako li ne pak.
        Radvam se na vseki koito izkop4va kinti ot tova koeto pravi6 i ti i az i KoKo, ST i tn. Edinstvenoto koeto moga da mu kaga 4e ako iska da pe4eli klienti ne e tozi na4ina...prekaleno agresivno mi se struva...
        Kolegi molq da me izvinite za sarcerazdiraniqta , no ima xora na koito ne im lipsvat parvite 7,a moge bi parvite 70 godini...
        Uspex ,nazdrave i kakto se kazva po4ivkata pravi 6ampiona...
        Trade the News

Коментар

• Re: kukuvicata

Първоначално изпратено от supertrader
          И защо не пишеш?
          въпрос на принципи
          не че нямам мнение, но 90%+ от позициите ми са в eur/usd
          ако мнението ми ще заблуждава някого, то поне да е спокоен че и аз самият съм си изпатил от него.

Коментар

• Re: VIP

Първоначално изпратено от supertrader
            http://web.hit.bg/signals/ -дай идея за чата какъв да му е цвета , онзи много пищи имам звук на машината и много щрака и стават прекалено много звуковите сигнали
            Към мен ли беше въпроса ?

Коментар

• .....

по точно щрака
              D.Y.F-091066

Коментар

• VIP

http://web.hit.bg/signals/ -дай идея за чата какъв да му е цвета , онзи много пищи имам звук на машината и много щрака и стават прекалено много звуковите сигнали
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                  Първоначално изпратено от VIP
                  Първоначално изпратено от kukuviсаtа
                  За кабела много добре е обяснено всичко с графики - в къщичката отдолу.

КУКУ,

Направил съм тема специялно за теб !!!
                  ПРОСТОТИЯТА ВЪВ ФОРУМА

Колеги, приятели, неприятели, познати, непознати и други,

Предлагам една нова тема в кято всеки ще може да си излее цялата простотия на едно място ! Нека всички, които искат да обиждат, заяждат, дразнят, или простеята се чувстват свободни да излеят целя си гняв тук !
                  Нека тази тема стане "футболния стадион" на форума !
                  Дори може да помилим модератора специално в тази тема да няма изтрити съобщения !?
                  Ако с темата може да се првлекат всички онези дразнители в другите ТЕМИ, то отварянето й би било голям успех за форума !
                  Не искам да обидя никой !

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6878&r=5

надявам се си се сетил че нямам нищо общо с това съобщение.

хахаха
                  Разбира се Куки ! на ония идиот му викам КУКУ
                  а той вече е ликвидиран !

Коментар

• kukuvicata

Чакай ще има гап от него:-)да не се мъчим излишно.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP

КУКУ,

Направил съм тема специялно за теб !!!
                      ПРОСТОТИЯТА ВЪВ ФОРУМА

Колеги, приятели, неприятели, познати, непознати и други,

Предлагам една нова тема в кято всеки ще може да си излее цялата простотия на едно място ! Нека всички, които искат да обиждат, заяждат, дразнят, или простеята се чувстват свободни да излеят целя си гняв тук !
                      Нека тази тема стане "футболния стадион" на форума !
                      Дори може да помилим модератора специално в тази тема да няма изтрити съобщения !?
                      Ако с темата може да се првлекат всички онези дразнители в другите ТЕМИ, то отварянето й би било голям успех за форума !
                      Не искам да обидя никой !

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6878&r=5

надявам се си се сетил че нямам нищо общо с това съобщение.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Успешен ден
                        Куки, защо не изчака 3210-15 поне, аз вчера половин час се пулих да видя що мислиш че 10 е нещо сега пък ме хвъргаш в дълбок размисъл що 42. ХеХе

Аз си стискам късите
                        надявам се, че си ги пуснал късите навреме.
                        извинявай, избягвам да влизам в теоретични спорове тук
                        мисля че пазарът този път ми е ударил печата че съм бил прав.

според мен по-ценното е да направиш собствен анализ, не се опитвай да видиш това, което аз виждам

Коментар

• kukuvicata

И защо не пишеш?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• st10

Не няма да има такъв връх ! Не се правят такива неща при тази двойка връх по висок от предния си значи ход нагоре , такива неща има при кабела прави втори по-висок връх и после пада че се къса. И корекция няма да има също. Ще има гап като този от миналата седмица.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                              Kuki kade to4no v stranicata kolega 4e mi e interesno da vidq.....Thanks
                              сори, аз не пиша за кабела по принцип
                              има някакъв който ме имитира, ако погледнеш ще видиш че пише че има 4 мнения.

аз моята работа на пазара и без форума си я върша успешно.
                              ако някой ще заблуждава от мое име - не е добре, не е добре.

аз обаче вярвам че Мариан и Инвестор ще вземат мерки.

Коментар

• Някой вижда ли като мен двоен връх на ниво 1,37 на EURUSD и от там връщане до 1,02.Първият връх е от 16,12,2004

Коментар

Working...
                                X