If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не очаквам въобще фигури нагоре , какво говориш и корекция дори не очаквам с това БВП с което са пред Япония.Просто очаквам да бъдат разумни и да ударят целта на импулсчето целящо обирането на късите до пипс.
kritelin, съгласявам се!!! Само че аз не говоря до края на седмицата 4 фигури ... говоря за следващите месец-два-три ... за два-три месеца не са много 4 фигури. Ако си прочел предните ми постове очаквам ревърс надолу и след това да идем нагоре за нов хай.
Иначе на деня го затворих ме с перфектен обръщащ кендъл и имаме ли потвърждение утре със затваряне под него, според мен е на ход корекция... Скъсявам sell @ 1.3335 s/l 1.3365, при затварряне утре под днешия Low - 1.3281 ще добавя.
Поздрави!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
http://web.hit.bg/signals/ - това е положението в момента , вече във вестниците пише да се продават долари и да се купува злато , за петрол не съм чел , особенно пък златото ще е най-великата инвестиция на нашето време.
СТ, честно казано и мен ме притеснява сентимента... много маса се насъбра дълга, но мисля, че ще изчакат големите да се качи още... и след това да слезем ... може би един двоен връх на нивата около 1.3660 ... и от там надолу, ама не!!! Прекалено очевадно... по-вероятно е един фалшив пробив на това ниво и след това надолу... лично аз така си ги представям нещата...
а все пак до там не е много път... 4 фигури само...
Абе хора не се самозабравяйте така.Как да не са много 4 фигури ? Половин година се движихме в 4 фигури и сега от този импулс вече всички се самозабравиха..само очаквам сега и в.Шок да публикува статия евро/долар 2.0 до 1 месец !! :-)
4 фигури не са много за кроса паунд/киви или паунд/йена..не и за евро/долар :-)
Хайде лека вечер от мен
zdrawejte,
da se obadq i az ot konewryza 4e we4e ni me4ka ni bik sym.
Izwineniq za latinicata.
Ta da pitam - Dopustimo li e dwe figuri da imat ob6ti 4asti t.e. da se zastypwat?
zdrawejte,
da se obadq i az ot konewryza 4e we4e ni me4ka ni bik sym.
Izwineniq za latinicata.
Ta da pitam - Dopustimo li e dwe figuri da imat ob6ti 4asti t.e. da se zastypwat?
Не мисля че ще се стигне до такива нива въобще , освен лоши индикатори друго все още не сме видели спрягат се 0.5 б.п. смъкване на лихвата. Обаче пропускат че направиха вербалната интервенция в посока нагоре относно цените на къщите. Нали знаеш как предизвикаха спада , обявиха пазара за балон , сега вече казват че мислят че дъното е намерено.Ако пазарите тръгнат без да пипат лихвата то не очаквам да я понижат.А ЕЦБ явно наливат масло в огъня само и това е договорка.
интересно при такива стойности 3660, 39, 43 кога ли ще интервенират банките и по точно ецб. преди две години всички бяха на едно мнение че при 1,40 ецб ще направи интервенция, а сега ?
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар