IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: SPEKO

Първоначално изпратено от kritelin
    Половин година се движихме в 4 фигури и сега от този импулс вече всички се самозабравиха.
    Точно заради половин година рейндж го има тоя импулс и засега е само 4 фигури. Може още..

Коментар

• kritelin

Аз не очаквам въобще фигури нагоре , какво говориш и корекция дори не очаквам с това БВП с което са пред Япония.Просто очаквам да бъдат разумни и да ударят целта на импулсчето целящо обирането на късите до пипс.
      D.Y.F-091066

Коментар

• kritelin, съгласявам се!!! Само че аз не говоря до края на седмицата 4 фигури ... говоря за следващите месец-два-три ... за два-три месеца не са много 4 фигури. Ако си прочел предните ми постове очаквам ревърс надолу и след това да идем нагоре за нов хай.
        Иначе на деня го затворих ме с перфектен обръщащ кендъл и имаме ли потвърждение утре със затваряне под него, според мен е на ход корекция... Скъсявам sell @ 1.3335 s/l 1.3365, при затварряне утре под днешия Low - 1.3281 ще добавя.
        Поздрави!
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Re: SPEKO

Първоначално изпратено от Ajax4o
          Първоначално изпратено от supertrader
          http://web.hit.bg/signals/ - това е положението в момента , вече във вестниците пише да се продават долари и да се купува злато , за петрол не съм чел , особенно пък златото ще е най-великата инвестиция на нашето време.
          СТ, честно казано и мен ме притеснява сентимента... много маса се насъбра дълга, но мисля, че ще изчакат големите да се качи още... и след това да слезем ... може би един двоен връх на нивата около 1.3660 ... и от там надолу, ама не!!! Прекалено очевадно... по-вероятно е един фалшив пробив на това ниво и след това надолу... лично аз така си ги представям нещата...
          а все пак до там не е много път... 4 фигури само...
          Абе хора не се самозабравяйте така.Как да не са много 4 фигури ? Половин година се движихме в 4 фигури и сега от този импулс вече всички се самозабравиха..само очаквам сега и в.Шок да публикува статия евро/долар 2.0 до 1 месец !! :-)
          4 фигури не са много за кроса паунд/киви или паунд/йена..не и за евро/долар :-)
          Хайде лека вечер от мен

Коментар

• towa samo da primer,ama ne znam kolko 6te moje da se razbere.
            Stawa wypros za dwoen wryh i flag
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium
                zdrawejte,
                da se obadq i az ot konewryza 4e we4e ni me4ka ni bik sym.
                Izwineniq za latinicata.
                Ta da pitam - Dopustimo li e dwe figuri da imat ob6ti 4asti t.e. da se zastypwat?

Blagodarq predwaritelno i Uspehi

Пусни графика да разчоплим малко

Коментар

• zdrawejte,
                  da se obadq i az ot konewryza 4e we4e ni me4ka ni bik sym.
                  Izwineniq za latinicata.
                  Ta da pitam - Dopustimo li e dwe figuri da imat ob6ti 4asti t.e. da se zastypwat?

Blagodarq predwaritelno i Uspehi
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                    Първоначално изпратено от Han Krum
                    Какво стана, да не направиха атентат в USA, че долара взе да пада като жигосан......или събират стопчета...
                    И азиатците са хора-търгуват
                    май е рано за азиатците, сега са океанците
                    Знам. Но аз ги пиша в азиатския списък
                    xexe лека и доходна !
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Какво стана, да не направиха атентат в USA, че долара взе да пада като жигосан......или събират стопчета...
                      Знам. Но аз ги пиша в азиатския списък

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Какво стана, да не направиха атентат в USA, че долара взе да пада като жигосан......или събират стопчета...

Коментар

• Kiyosi Ito

Не мисля че ще се стигне до такива нива въобще , освен лоши индикатори друго все още не сме видели спрягат се 0.5 б.п. смъкване на лихвата. Обаче пропускат че направиха вербалната интервенция в посока нагоре относно цените на къщите. Нали знаеш как предизвикаха спада , обявиха пазара за балон , сега вече казват че мислят че дъното е намерено.Ако пазарите тръгнат без да пипат лихвата то не очаквам да я понижат.А ЕЦБ явно наливат масло в огъня само и това е договорка.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• интересно при такива стойности 3660, 39, 43 кога ли ще интервенират банките и по точно ецб. преди две години всички бяха на едно мнение че при 1,40 ецб ще направи интервенция, а сега ?

Коментар

Working...
                                X