Първоначално изпратено от SANDO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Forex , форекс новини и стратегии
-
само ми е до цеца сега в петък затворих къси евра от 1.2910 на 1.3280.ревеше ми се ама се налагаше. две фигури и половина нож си забих.наи лошата зделка от как се помня с форекса.както каза Коко явно си доиде време и аз да дам моя дан към пазара.яд ме е само че се набих като малко дете което никога не е играло без стоп и с доста добавки.оставих се емоцията да ме подведе(лошо) .
успех на всички.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuviсatаВерно,удариха ми стопа на 1.9750,но сига като утиди нагоре ша направа нову ентри,па дано пак не ми гу наентратForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
VIP, нямам никакво намерение да местя форума някъде.
Просто намерих място, където да систематизирам позициите си на пазара и другите да ги виждат.
Няма да напускам форума на Инвестор.
А и блог.бг е сайт на Инвестор
Първоначално изпратено от VIPКуки,
много традиция има тук ...
дай да дадем възможност на модераторите да изтрият паразитите и да си ползваме форума, който е много добър.
Предлагам всеки който има подозрения, или е подложен на конкретни нападки да поства призив към модератора в тема "До Инвестор БГ" и те да вземат решение за "ликвидиране" на дразнителите !
Ако няма положително развитие, нормално е да се преместим някъде, а зашо не и там където ти предлагаш !
Просто нека дадем шанс на модераторите да си свършат работата !
Успехи
Първоначално изпратено от kukuvicataвикам да опитам да прехвърля мненията си за пазара тук:
http://kukuvicata.blog.bg/
да видим какво ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoкирил, ако намалянето на разликата между евровата и доларовата лихви те притеснява относно суапа мисля, че може да влизаш дълъг в усд/бгн ако го поддържа брокера ти, разбира се. Спреда е малко по-голям но за дългосрочна позиция няма такова значение.
Haide bye ot meneForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар