IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SANDO
    само ми е до цеца сега в петък затворих къси евра от 1.2910 на 1.3280.ревеше ми се ама се налагаше. две фигури и половина нож си забих.наи лошата зделка от как се помня с форекса.както каза Коко явно си доиде време и аз да дам моя дан към пазара.яд ме е само че се набих като малко дете което никога не е играло без стоп и с доста добавки.оставих се емоцията да ме подведе(лошо) .
    успех на всички.
    ne vijdam kakyv ti e problema pri polojenie 4e sega sme na 1.3303 i imash 23 pipa da vlezesh ot po gore kuso , no ne te savetvam da go pravish sega za6toto o4akvam malko da se ka4im , da vidime dokade az imam sredna cena na kusi ot 1.3207 i 6te gi dyrja 6toto sa mnogo , puk i si vzimam swap , no dobaviam i hedjiram za da usredniavam i da ne gubia mnogo pari , vyprosa e ima li smisyl , mnogo dylgo prodyljava tova poka4vane i po4na da mi pisva . Dano s dne6noto dvijenie da prikli4im , ako sega sprem na 1.3330 ili napravim nai mnogo 1.3360 6te e extra i 6te sme gotovi za korekciata , koito 4akam s netyrpenie i naistina mi se iska predi lihvite i bezraboticata v usa da sam na 4isto i da sam slojil stop na 0 , puk da stava kakvoto 6te posle
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• само ми е до цеца сега в петък затворих къси евра от 1.2910 на 1.3280.ревеше ми се ама се налагаше. две фигури и половина нож си забих.наи лошата зделка от как се помня с форекса.както каза Коко явно си доиде време и аз да дам моя дан към пазара.яд ме е само че се набих като малко дете което никога не е играло без стоп и с доста добавки.оставих се емоцията да ме подведе(лошо) .
      успех на всички.
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
        браво на модератора, бързо действа
        ne go otvorih tova , ama sam ubeden 4e e niakava prostotia

Коментар

• браво на модератора, бързо действа
          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• osven vsi4ko drugo katilariuma otvatria cel nad 1.3400 , zatova na 1.3360 6te zatvoria dylgata i 6te iz4akam da vidia dali niama da imam po dobra cifra za sell dobavkite

Коментар

• vajnite niva sa 1.3320-30 i 1.3275 , bieme li edno ot tiah sled tova imame 50 pipa hod

Коментар

• хе хе, тва брато няма умора
                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuviсatа
                  Верно,удариха ми стопа на 1.9750,но сига като утиди нагоре ша направа нову ентри,па дано пак не ми гу наентрат
                  spored men udariha malko stopove otdolu, sega 6te udariat gore stopovete , nad 1.3360 i sled tova 6te napravim korekcia pone do 1.3230 . estestveno moje scenaria da e obratnia , no ima signali za sell zatova o4akvam obratnia hod

Коментар

• opredeleno mislia 4e predi 1.3225 6te vidim niva okolo 1.3360-70 . zatova zatvorih moita kusa ot 1.3314 na 1.3294 i si otvorih dylga s cel 1.3360 . ako ne probie 1.3220-30 oba4e zatvariam i pak obratnoto c cel 1.3225 .

Haide bye ot mene

Коментар

• виждам че съм се превърнал във смисъл на живота на тази жалка твар.

ъпдейтите - в блога

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                        щото сайт да си направя - скоро няма да се получи. откъде време.
                        Ами при този начин на търговия дето на ден правиш десетина сделки през 15 пипса ти се чудя как и за блог намираш време?

Коментар

• Първоначално изпратено от id2
                          идеятя е добра, всеки да си поства позициите отделно, така ще могат да се следят по-лесно, по-нататък и аз ще си направя блог и като имам време ще пиша позициите си.
                          а така..
                          щото сайт да си направя - скоро няма да се получи. откъде време.

Коментар

• даже смятам да обновявам вижданията си доколкото мога.
                            следващо обновяване - към 15:15.

не че ми се удават тия неща, ама да пробваме

Коментар

• VIP, нямам никакво намерение да местя форума някъде.
                              Просто намерих място, където да систематизирам позициите си на пазара и другите да ги виждат.
                              Няма да напускам форума на Инвестор.
                              А и блог.бг е сайт на Инвестор

Първоначално изпратено от VIP
                              Куки,

много традиция има тук ...
                              дай да дадем възможност на модераторите да изтрият паразитите и да си ползваме форума, който е много добър.
                              Предлагам всеки който има подозрения, или е подложен на конкретни нападки да поства призив към модератора в тема "До Инвестор БГ" и те да вземат решение за "ликвидиране" на дразнителите !
                              Ако няма положително развитие, нормално е да се преместим някъде, а зашо не и там където ти предлагаш !
                              Просто нека дадем шанс на модераторите да си свършат работата !
                              Успехи

Първоначално изпратено от kukuvicata
                              викам да опитам да прехвърля мненията си за пазара тук:

http://kukuvicata.blog.bg/

да видим какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                кирил, ако намалянето на разликата между евровата и доларовата лихви те притеснява относно суапа мисля, че може да влизаш дълъг в усд/бгн ако го поддържа брокера ти, разбира се. Спреда е малко по-голям но за дългосрочна позиция няма такова значение.
                                zna4i pri moia broker kuso eur/usd nosi + swap 0.48 pipsa , a dylgi usd/bgn 0.55 pipsa , mislia 4e e edno i sy6to ob6to vzeto . a da ti kaza 4estno ne bih polzval valuta bgn pri o4akvanoto vlizane v ES i koi znae kakvo moje da stane v na6ata dyrjava , o6te ot edno vreme me e strah i ne viarvam v na6ata valuta

Haide bye ot mene

Коментар

Working...
                                X