IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ajax4o
    Тази анкета е пусната по ебаси лефтерния начин ;-)
    Просто тоя дето я е пускал... не видях кой е, си е оставил ръцете
    Аз лично не гласувах ... защото няма мнение НЕЗНАМ ... еми като не съм сигурен на где ще ходи пазара... за какво да гласувам?!?!
    И другото ... бик/мечка на какво... на паунд ли на евро ли или на долар... ц
    а може и на донги.
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Не знам какво значи "лефтерен начин", ама не ми прозвуча похвално хахах
      аз я пуснах !

Първоначално изпратено от Ajax4o
      Тази анкета е пусната по ебаси лефтерния начин ;-)
      Аз лично не гласувах ... защото няма мнение НЕЗНАМ ... еми като не съм сигурен на где ще ходи пазара... за какво да гласувам?!?!

Коментар

• Тази анкета е пусната по ебаси лефтерния начин ;-)
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
          Първоначално изпратено от VIP

Куки,

Поведохме стремглаво

Бик 52% [ 39 ]
          Мечок 47% [ 35 ]

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6876&r=17
          Е това чакат мечоците.
          e то ... чакането остана ...няма и него да го взимаме я !

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP

Куки,

Поведохме стремглаво

Бик 52% [ 39 ]
            Мечок 47% [ 35 ]

Е това чакат мечоците.

Коментар

• [15:02 US ECON: Pending Home Sales Index Falls Further 1.7% in Oct] Boston,
              December 4.

tova mi doide kato info , oba4e v kalendara ne6to go niama
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• е значи разбираш какъв ми е бил проблема за да ги затворя.на седмична нещата изгеждат и каде 1.35 хаха.ако някой мибеше казал
                преди месец че днеска ще сме тука,сигурно щях да го погледна недоверчиво ама виж какво стана.

Коментар

• ne znam no ako razgledame poka4vaneto ot 1.3220 do 1.3360 , 6te zabelejim 4e dne6noto dyno koeto imame e mejdu 50 i 61.8 korekcia na poka4vaneto , ama gram niama da se o4udia dnes da zapo4nem a utre da dovyr6im 1.3480 ili pone 1.3420 .

Oba4e ne mi se dyrji do tam

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                    ne vijdam kakyv ti e problema pri polojenie 4e sega sme na 1.3303 i imash 23 pipa da vlezesh ot po gore kuso , no ne te savetvam da go pravish sega za6toto o4akvam malko da se ka4im , da vidime dokade az imam sredna cena na kusi ot 1.3207 i 6te gi dyrja 6toto sa mnogo , puk i si vzimam swap , no dobaviam i hedjiram za da usredniavam i da ne gubia mnogo pari , vyprosa e ima li smisyl , mnogo dylgo prodyljava tova poka4vane i po4na da mi pisva . Dano s dne6noto dvijenie da prikli4im , ako sega sprem na 1.3330 ili napravim nai mnogo 1.3360 6te e extra i 6te sme gotovi za korekciata , koito 4akam s netyrpenie i naistina mi se iska predi lihvite i bezraboticata v usa da sam na 4isto i da sam slojil stop na 0 , puk da stava kakvoto 6te posle
                    ----------------------------------------------------------------------------
                    е и аз така си виках много продължи ама то не се спря. да корекция ще има ама дали няма да е от 1.34+???[/quote]

ami v momenta napravo ne znam s tozi t.P na 1.3360 dali ne byrkam , syprotiva e 1.3385 na 2 sve6ti i imame posle 1.3420 , kato oba4e se tvyrdi na pazara 4e nivoto ot 1.3400 e opcionno za6titeno , oba4e tia opcii gi izduhaha kato ne znam i az kakvo i tova 4e e opcioono za6titeno ne me pritesniava . sega mnogo se 4udia kakvo da pravia i kade da slagam t.p. kato za kabela ne sym si promenil mnenieto 4e 6te 4uknem 2.00 , no 6te sledia kak 6te se dyrji 1.3360 , ako go probiem 6te iz4akam 20 pipa da mrydne nadolu i pak dylgi do 1.3380 , i posle ot tam mislia da skusia , no vsi4ko zavisi ot byrzinata na dvijenie , ako e byrzo moje bi 6te ostavia do 1.3410-15

Коментар

• Значи само аз може да се набутам защото се оглеждам и ще влизам с дълга .
                      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                        Първоначално изпратено от kukuvicata
                        ъпдейтнах блога

Куки,

Поведохме стремглаво

Бик 52% [ 39 ]
                        Мечок 47% [ 35 ]

направо не е истина. вече може да се скъсява явно.

едит - уточнение, за тези които не са разбрали - това е шега

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                          ъпдейтнах блога

Куки,

Поведохме стремглаво

Бик 52% [ 39 ]
                          Мечок 47% [ 35 ]

Коментар

• ne vijdam kakyv ti e problema pri polojenie 4e sega sme na 1.3303 i imash 23 pipa da vlezesh ot po gore kuso , no ne te savetvam da go pravish sega za6toto o4akvam malko da se ka4im , da vidime dokade az imam sredna cena na kusi ot 1.3207 i 6te gi dyrja 6toto sa mnogo , puk i si vzimam swap , no dobaviam i hedjiram za da usredniavam i da ne gubia mnogo pari , vyprosa e ima li smisyl , mnogo dylgo prodyljava tova poka4vane i po4na da mi pisva . Dano s dne6noto dvijenie da prikli4im , ako sega sprem na 1.3330 ili napravim nai mnogo 1.3360 6te e extra i 6te sme gotovi za korekciata , koito 4akam s netyrpenie i naistina mi se iska predi lihvite i bezraboticata v usa da sam na 4isto i da sam slojil stop na 0 , puk da stava kakvoto 6te posle[/quote]
                            ----------------------------------------------------------------------------
                            е и аз така си виках много продължи ама то не се спря. да корекция ще има ама дали няма да е от 1.34+???

Коментар

• Eur/jpy имам дълга от 153.77 без стоп засега.Относно usd/jpy търся си вход и вероятно утре ще вляза в къса с цел 114.20-30.Еur/usd все още изчаквам за лонг.Това е от мен колеги
                              Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• ъпдейтнах блога

Коментар

Working...
                                X