zatvorih tuk i 6te otvoria na 1.3335 ili na 1.3320 otnovo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
SGG, тоя форум е за да излагаме мненията си... или се лъжа...
Да, моето мнение си е мое, и аз като прочетох пак ... не видях да съм задължил теб или някой друг да мисли като мен...
Просто ... изложих визията си ... не видях какво грешно съм направил, ама ако искаш може и да спра да пиша...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kiril123i da dobavim o6te ne6to , ne probiem li 1.3365 6te se obrazuva takava divergencia 4e napravo koito ne skusi tam 6te e prestyplenie kum forexa)
отиграх две дивергенции на Н1 и на Н4 на е/д през това рали и ми отнесе фантазиите... дивергренцията е добре да се играе в циклаж, не в някъв бесен тренд като този дето го имаме...Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Ajax4oЛефтерно означава сакат, куц, флегматичен
Ще ме прощаваш, ама да беше дал и трети отговор... светът не е черен или бял ;-)
И в такъв случаи, мен не ме интересува ако не предполагаш НИЩО, а ме интересува ако предполагаш нещоТа сега прегледах графики те и /затаете дъх, оркестъра свири туш :lol: / : Картинката е действително по-скоро бича, кабела направи 14 годишен максимум и едва ли точно с консолидация ще обърне... Щом не го засилиха по пързалката надолеско, значи има още да бъхтим с лифта нагоре... Въпреки тази прогноза едно слизане до 1.962/30 е напулно резонно с оглед свръх купените индикатори ... след това целта нагоре... не искам да си я помислям! Евентуален пробив на това ниво ще доведе до тест на 1.9450. Там пробив много силно ме съмнява....
Е/Д ... там картинката е същата... нивото на което се спрях ме, е точно 161.8 от покачването от 1.2760 до 1.31. Мисля, че и тука пазара си поема въздух преди да тества 1.349и на по-късен етап 1.3660. Тук подкрепите ги виждам на на 1.3220 и в зоната 1.31/3140.
Бих влязъл дълъг при евентуално тестване на тези нива и успешно оттласкаване... Сега ми се струва късно ... високо за покупка и не сигурно за продажба ... кат' се казва Stand a side ...
Принципно аз съм дей трейдър, така че това не изключва влизания на дълги позиции за по 30 пипа ... ;-)
VIP ... с мнение съм вече :P
абе твоето мнение си е твое и има тежест ама статистиката е друго нещо и никой не е длъжен да мисли днеска ти докъде си пътувал и дали си крив или прав ако искаш да участваш в анкетата участваш ако ли не не то за това е анкета
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123i da dobavim o6te ne6to , ne probiem li 1.3365 6te se obrazuva takava divergencia 4e napravo koito ne skusi tam 6te e prestyplenie kum forexa)
отиграх две дивергенции на Н1 и на Н4 на е/д през това рали и ми отнесе фантазиите... дивергренцията е добре да се играе в циклаж, не в някъв бесен тренд като този дето го имаме...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kiril123pu6ih cigarki i zabeliazvam 4e sme probili 1.3310, 4estita ni pyrva cel 1.3360, ako mi se izpylni plana za vryh na 1.3360-70 , 6te se o4ertae edna perfektna sedmica)
Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123pu6ih cigarki i zabeliazvam 4e sme probili 1.3310, 4estita ni pyrva cel 1.3360, ako mi se izpylni plana za vryh na 1.3360-70 , 6te se o4ertae edna perfektna sedmicaForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от Ajax4oЛефтерно означава сакат, куц, флегматичен
Ще ме прощаваш, ама да беше дал и трети отговор... светът не е черен или бял ;-)
И в такъв случаи, мен не ме интересува ако не предполагаш НИЩО, а ме интересува ако предполагаш нещоТа сега прегледах графики те и /затаете дъх, оркестъра свири туш :lol: / : Картинката е действително по-скоро бича, кабела направи 14 годишен максимум и едва ли точно с консолидация ще обърне... Щом не го засилиха по пързалката надолеско, значи има още да бъхтим с лифта нагоре... Въпреки тази прогноза едно слизане до 1.962/30 е напулно резонно с оглед свръх купените индикатори ... след това целта нагоре... не искам да си я помислям! Евентуален пробив на това ниво ще доведе до тест на 1.9450. Там пробив много силно ме съмнява....
Е/Д ... там картинката е същата... нивото на което се спрях ме, е точно 161.8 от покачването от 1.2760 до 1.31. Мисля, че и тука пазара си поема въздух преди да тества 1.349и на по-късен етап 1.3660. Тук подкрепите ги виждам на на 1.3220 и в зоната 1.31/3140.
Бих влязъл дълъг при евентуално тестване на тези нива и успешно оттласкаване... Сега ми се струва късно ... високо за покупка и не сигурно за продажба ... кат' се казва Stand a side ...
Принципно аз съм дей трейдър, така че това не изключва влизания на дълги позиции за по 30 пипа ... ;-)
VIP ... с мнение съм вече :PFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Re: Стига де !
Първоначално изпратено от Jay GouldКой кого е.ал и кой на кого какво казал !!! Ай стига де!!! Боли ме щепсела дали някой де цупи на някой или не. Предполагам подобно е отношението и на други.
Откак съм влязъл днес тук, почти всички страници са пълни с лични нападки срещо този или онзи нямащи нищо общо с търговията и с нещо полезно. Дали се карате не е моя работа и не ми пука, но е досадно да отмятам по няколко страници с глупости за да видя нещо интересно или поне весело. Защото даже вече не сте смешни ...
Аз се чудя как търгувате като сте такива нервни и така ви е треснала истерията??!)))... Щом сте станали с гъза нагоре, идете обядвайте, пийте по едно, издърпайте една трева, наспете се, изчукайте си гаджето и пак елате.
... Чудите се защо трейдърите на Форекс се смятат за луди?! Ами само ако можете да се погледнете отстрани, ще си заврете главите в задниците от срам, а после ще си нахлюпите памперс вместо шапка ушанка.
Аре стига глупости .. или ако ще са глупости, дайте поне по един виц да се посмеем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oТази анкета е пусната по ебаси лефтерния начин ;-)
Просто тоя дето я е пускал... не видях кой е, си е оставил ръцете
Аз лично не гласувах ... защото няма мнение НЕЗНАМ ... еми като не съм сигурен на где ще ходи пазара... за какво да гласувам?!?!
И другото ... бик/мечка на какво... на паунд ли на евро ли или на долар... ц
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oЛефтерно означава сакат, куц, флегматичен
Ще ме прощаваш, ама да беше дал и трети отговор... светът не е черен или бял ;-)) ot4asti mi haresva fakta 4e ne mojem da biem 1.3330 za da otidem na 1.3380-1.3420 , no puk otivaqneto do tam 6te mi donese malko profit i sosta dobra sredna cena na kusoto evro okolo 1.33 6te doide , taka pri korekciata 6te vzema pone 2 figuri . Stopa na dylgite ot 1.3294 koito imam go slagam na 1.3274 i 6te za4akam da vidia kakvo 6te izleze ot cialata tazi dne6na tyrgovia
)
Leka ve4er zasega ot menForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oЛефтерно означава сакат, куц, флегматичен
И в такъв случаи, мен не ме интересува ако не предполагаш НИЩО, а ме интересува ако предполагаш нещо
Коментар
Коментар