IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    Абе на мен нещо не ми става ясно, каква е тая анкета, не мога да разбера питате дали съм мечка или бик, питате кое от двете животни имам или предпочитам... много бикове много нещо, де да имаше и по някоя руса крава
    Абе явно че си нов,............ ако си за поскъпване на еврото си бик и обратното, ако си за поевтиняване си мечка на жаргон
    хехехех, хане спокойно, новостта е субективно понятие в случая но се радвам и подкрепям хора, които винаги са готови да обърнат внимание на въпроси от начинаещи и не чак толкова...
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Мисля да влезна къс в НЗД !?
      Мнения !?
      Благгодаря

Коментар

• на момчето крава му трябва
        не ще нито бикове, нито мечета

Първоначално изпратено от Han Krum
        Абе на мен нещо не ми става ясно, каква е тая анкета, не мога да разбера питате дали съм мечка или бик, питате кое от двете животни имам или предпочитам... много бикове много нещо, де да имаше и по някоя руса крава
        Абе явно че си нов,............ ако си за поскъпване на еврото си бик и обратното, ако си за поевтиняване си мечка на жаргон, айде ся гласувай....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
          Абе явно че си нов,............ ако си за поскъпване на еврото си бик и обратното, ако си за поевтиняване си мечка на жаргон, айде ся гласувай....

Коментар

• бат кравите грам не ги търси тук ...

Коментар

• Абе на мен нещо не ми става ясно, каква е тая анкета, не мога да разбера питате дали съм мечка или бик, питате кое от двете животни имам или предпочитам... много бикове много нещо, де да имаше и по някоя руса крава
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                blog-a е ъпдейтнат

http://kukuvicata.blog.bg/
                Куки,

Печелим все повече позиции

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6876

Коментар

• blog-a е ъпдейтнат

http://kukuvicata.blog.bg/

Коментар

• imalo niakakvi sell orders na 1.3350 , koito e dylyg da vnimava , 6te zeme da se o4aje 4e stopovete sa nekade nad 1.3360 i 6te e mnogo interesno drugite sell koito tribva da sa niakade okolo 1.3380 dali gi ima ili 6te napravim direktno edno 1.3405
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                      \/ Peace

(_)] nazdrawe

Коментар

• \/ Peace
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

SGG, тоя форум е за да излагаме мненията си... или се лъжа...
                          Да, моето мнение си е мое, и аз като прочетох пак ... не видях да съм задължил теб или някой друг да мисли като мен...
                          Просто ... изложих визията си ... не видях какво грешно съм направил, ама ако искаш може и да спра да пиша...
                          Всичко е наред ,обаче трябва да движиме напред без обиди и да има повече поносимост .

Коментар

SGG, тоя форум е за да излагаме мненията си... или се лъжа...
                            Да, моето мнение си е мое, и аз като прочетох пак ... не видях да съм задължил теб или някой друг да мисли като мен...
                            Просто ... изложих визията си ... не видях какво грешно съм направил, ама ако искаш може и да спра да пиша...
                            Evala bradare

до колкото разбирам си бичи настроен все пак така че feel free to vote

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6876&r=17

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                              Първоначално изпратено от kiril123
                              zatvorih tuk i 6te otvoria na 1.3335 ili na 1.3320 otnovo
                              otvorih si pak dylgi
                              operaciata mi donese 4 pipsa , osven tova slagam stopa na 1.3300 i ve4e si 4akam celta po triygylnika 1.3364, 6toto kamarilata dava tam a ina4e po triygylnika e niakolko pipa po-gore

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                                zatvorih tuk i 6te otvoria na 1.3335 ili na 1.3320 otnovo
                                otvorih si pak dylgi

Коментар

Working...
                                X