If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе на мен нещо не ми става ясно, каква е тая анкета, не мога да разбера питате дали съм мечка или бик, питате кое от двете животни имам или предпочитам... много бикове много нещо, де да имаше и по някоя руса крава
Абе явно че си нов,............ ако си за поскъпване на еврото си бик и обратното, ако си за поевтиняване си мечка на жаргон
хехехех, хане спокойно, новостта е субективно понятие в случая но се радвам и подкрепям хора, които винаги са готови да обърнат внимание на въпроси от начинаещи и не чак толкова...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
на момчето крава му трябва
не ще нито бикове, нито мечета
Първоначално изпратено от Han Krum
Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
Абе на мен нещо не ми става ясно, каква е тая анкета, не мога да разбера питате дали съм мечка или бик, питате кое от двете животни имам или предпочитам... много бикове много нещо, де да имаше и по някоя руса крава
Абе явно че си нов,............ ако си за поскъпване на еврото си бик и обратното, ако си за поевтиняване си мечка на жаргон, айде ся гласувай....
Абе явно че си нов,............ ако си за поскъпване на еврото си бик и обратното, ако си за поевтиняване си мечка на жаргон, айде ся гласувай....
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
imalo niakakvi sell orders na 1.3350 , koito e dylyg da vnimava , 6te zeme da se o4aje 4e stopovete sa nekade nad 1.3360 i 6te e mnogo interesno drugite sell koito tribva da sa niakade okolo 1.3380 dali gi ima ili 6te napravim direktno edno 1.3405
SGG, тоя форум е за да излагаме мненията си... или се лъжа...
Да, моето мнение си е мое, и аз като прочетох пак ... не видях да съм задължил теб или някой друг да мисли като мен...
Просто ... изложих визията си ... не видях какво грешно съм направил, ама ако искаш може и да спра да пиша...
Всичко е наред ,обаче трябва да движиме напред без обиди и да има повече поносимост .
SGG, тоя форум е за да излагаме мненията си... или се лъжа...
Да, моето мнение си е мое, и аз като прочетох пак ... не видях да съм задължил теб или някой друг да мисли като мен...
Просто ... изложих визията си ... не видях какво грешно съм направил, ама ако искаш може и да спра да пиша...
Evala bradare
до колкото разбирам си бичи настроен все пак така че feel free to vote
zatvorih tuk i 6te otvoria na 1.3335 ili na 1.3320 otnovo
otvorih si pak dylgi
operaciata mi donese 4 pipsa , osven tova slagam stopa na 1.3300 i ve4e si 4akam celta po triygylnika 1.3364, 6toto kamarilata dava tam a ina4e po triygylnika e niakolko pipa po-gore
Коментар