IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• pitai chichko google az lichno ne biah chuwal, no w google pishe po temata!
    uspeh!

Първоначално изпратено от kritelin
    Колеги някой чувал ли е за степента Certified Financial Technician ?
    Преди няколко дена попаднах на сдружението на техническите анализастори тук в Германия.ПРедлага се изпит,след чието издържане се дава тази степен.Тя е съответно 2 нива с 2 отделни изпита.
    Някой може ли да ми каже нещо повече по въпроса ?
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
      Първоначално изпратено от koko
      Трейд, първо благодаря за добрите думи, относно куки той за мен е добър просто защото аз лично съм научил доста неща от него, но запомни в тая игра понятието добър е много относително, пророци както и в библията няма, днес си добър утре не въпроса е оцеляваш ли хехе, в смисъл ако спазваш ММ няма как да не оцелееш друг е въпроса че за тая "игра" ти трябват мин като старт 100к за да гониш 20-30% годишно които да ти стигат за ядене и това е нещо постижимо даже реално - е може ако си много добър същият ефект да постигнеш и с 10к но това е вече игра с по-висок риск и голям шанс да се издъниш, но какво исках да кажа просто разбери едно няма пророци тук, то ако имаше ехе за 3-4 години да бяхме станали милиардери хехе и аз и куки и който и да е, просто си изкарваме пари за хляб пък ако падне нещо отгоре - то наистина е отгоре а добре дошло
      прав си за относителното но все ми се струва 4е Елиот дава 6то годе свястна представа за настроенията което пак е относително двама ду6и 4ели вълновата теория 6те преброят вълните по два разли4ни на4ина мен пак хи4 ме няма с 4и4ко Елиот
      к
      Което пак ме кара да мисля за последната прогноза на Рад в зоната и която малко ме успокоява
      Pip master

Коментар

• Колеги някой чувал ли е за степента Certified Financial Technician ?
        Преди няколко дена попаднах на сдружението на техническите анализастори тук в Германия.ПРедлага се изпит,след чието издържане се дава тази степен.Тя е съответно 2 нива с 2 отделни изпита.
        Някой може ли да ми каже нещо повече по въпроса ?

Коментар

• КОКО,

Успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Трейд, първо благодаря за добрите думи, относно куки той за мен е добър просто защото аз лично съм научил доста неща от него, но запомни в тая игра понятието добър е много относително, пророци както и в библията няма, днес си добър утре не въпроса е оцеляваш ли хехе, в смисъл ако спазваш ММ няма как да не оцелееш друг е въпроса че за тая "игра" ти трябват мин като старт 100к за да гониш 20-30% годишно които да ти стигат за ядене и това е нещо постижимо даже реално - е може ако си много добър същият ефект да постигнеш и с 10к но това е вече игра с по-висок риск и голям шанс да се издъниш, но какво исках да кажа просто разбери едно няма пророци тук, то ако имаше ехе за 3-4 години да бяхме станали милиардери хехе и аз и куки и който и да е, просто си изкарваме пари за хляб пък ако падне нещо отгоре - то наистина е отгоре а добре дошло
            прав си за относителното но все ми се струва 4е Елиот дава 6то годе свястна представа за настроенията което пак е относително двама ду6и 4ели вълновата теория 6те преброят вълните по два разли4ни на4ина мен пак хи4 ме няма с 4и4ко Елиот
            Pip master

Коментар

• Да бе 1.59........И как мислиш Европа ще оцелее, тя трябва да не изнася стоки на никъде освен да си внася свои европейски стоки......, иначе не виждам как..........................

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                Според мен сме надолу, но това ще ее само корекция и то поне 200п
                и после пак нагоре и пак надолу ,
                и после само нагорее, докато идем на 1,59

и после ливъридж от 1:400 към 1:40

С две думи ФОРЕКСА е губене на време и пари

ха ха ха
                СПЕКО АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ 1.59 ДА АМА НЕ ДОБРЕ ДЕ ПИЧ ТИ НЕ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ КРАТКОСРОЧНО АКО ИДЕМ НАД 1.40 НЯМА ДА ИМА ИНТЕРВЕНЦИИ ОТ ЦБ, АЙДЕ СТИГА БЕ И сега ще ти кажа нещо некрещейки, след макс 1.34 ниво ние ще идем на 1.19- ниво и тогава ти пак ще се загубиш когато от онова 1.26 ниво крещеше че скоро отиваме3 на това тъпо 1.59 а ние се сринахме на 1.16 и помни ми думата ти тогава пак ще се загубиш и ще се появиш отново както съм забелязал като се върнем на около 1.27 пак и отново с твоето 1.59

Коментар

• Трейд, първо благодаря за добрите думи, относно куки той за мен е добър просто защото аз лично съм научил доста неща от него, но запомни в тая игра понятието добър е много относително, пророци както и в библията няма, днес си добър утре не въпроса е оцеляваш ли хехе, в смисъл ако спазваш ММ няма как да не оцелееш друг е въпроса че за тая "игра" ти трябват мин като старт 100к за да гониш 20-30% годишно които да ти стигат за ядене и това е нещо постижимо даже реално - е може ако си много добър същият ефект да постигнеш и с 10к но това е вече игра с по-висок риск и голям шанс да се издъниш, но какво исках да кажа просто разбери едно няма пророци тук, то ако имаше ехе за 3-4 години да бяхме станали милиардери хехе и аз и куки и който и да е, просто си изкарваме пари за хляб пък ако падне нещо отгоре - то наистина е отгоре а добре дошло

Коментар

• ewroto i da se nasere ne moje da mine 3220 predi korekcia ot 100tina pipsa
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Според мен сме надолу, но това ще ее само корекция и то поне 200п
                      и после пак нагоре и пак надолу ,
                      и после само нагорее, докато идем на 1,59

и после ливъридж от 1:400 към 1:40

С две думи ФОРЕКСА е губене на време и пари

ха ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                        така, това добре

Сега ни трябва връщане на мечите настроения
                        като гледам развитието едва ли 6те има мераклии за каси но ти си прав донякаде когато страха от къси стане непоносим дотам 4е дори да отре4е6 късата сделка може би тогава се заражда новия тренд
                        ли4но мнение
                        Pip master

Коментар

• Е сега след като стопа ми оцеля места ТП за половина на 1.3129 и половина на 1.3085 мисля че това му беше на 3-3 да видим как ще се държи 3050 нивото

Коментар

• Май започна друсането на "дюлята" за 1,32

Коментар

• Котировки-история

[quote="katilarium"]Здравейте,
                              извинявам се за отклонението,но ще помоля да ми кажете,ако някой знае,от къде да си дръпна история за еур/усд за МТ4 за времето преди август 2005г.
                              Благодаря предварително.

http://www.alpari-idc.ru/ru/dc/databank.php

Коментар

• така, това добре

Сега ни трябва връщане на мечите настроения

Коментар

Working...
                                X