ето и 1.32
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumДа бе 1.59........И как мислиш Европа ще оцелее, тя трябва да не изнася стоки на никъде освен да си внася свои европейски стоки......, иначе не виждам как..........................
петрола идва извън европа.
автомобилите са си или собствено производство или внос от азия.
просто в момента се замислих за нещо, което е реален износ от ЕС навън. и нещо на първи прочит не ми идва на акъла.
Първоначално изпратено от kokoТрейд, първо благодаря за добрите думи, относно куки той за мен е добър просто защото аз лично съм научил доста неща от него, но запомни в тая игра понятието добър е много относителнокакво да се прави. или пари или уважение, това е.
Коментар
-
А сега ще кажа и нещо друго, аз просто немога да си обясня как тия тъпанари от бенчмарк - за мен са тъпанари не си направят една статистика и да видят че ако бяха хвъргали монета ези-тура щяха да изкарат по-добри резултати от тия в анализите ти. Казвам пак че са ТЪПАНАРИ защото част от тях ги познавам лично, защото знам че през ръцете им са минавали милионидолари когато бяха под крилото на Камен Колчев и знам че са истински професионалисти, е тъпанари са защото немога да си обясня как някой професионалист като тях със опит, обучен в най-добрата школа в бг ще позволи на сайта му да се появяват глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от veidarАло мечкарника.Как сме?
Май спряхте да си драпате езиците,а се драпкате по м......ите вече.
Само в един форум днес видях едно видео клипче където хората ясно се бяха аргументирали и посочили цели за деня и те се изпълниха.
Явно тоя форум е трябвало да го нарекат по друг начин,нещо хайде да си драпаме езиците и макарите.
Коментар
-
Май спряхте да си драпате езиците,а се драпкате по м....те вече.
Само в един форум днес видях едно видео клипче където хората ясно се бяха аргументирали и посочили цели за деня и те се изпълниха.
Явно тоя форум е трябвало да го нарекат по друг начин,нещо хайде да си драпаме езиците и макарите.
Айде успех и дано ти плащат че да ми платиш и ти
Коментар
-
Само дето и твоя таргет още не се е изпълнил. Не виждам на кое се кефиш? Как е в психото?
Май спряхте да си драпате езиците,а се драпкате по макаричките вече.
Коментар
-
Ох Деп-ж моля те пусни ми твоят скайп в момента нямам мнение но скоро ще имам за идеята ти и искам лично да го обсъдим - в смисъл това което ти кажа ако не стане ще ти дам кеш да те компнсира, скоро ще се видим с теб иначе.
Трейд - Чичко Елиът е единственият човек който не греши, повярвай ми няма движение което да няма обяснение според него, единственият проблем че това обяснение е от вчера в смисъл аз перфектно днес мога да ти обясня по Елиът защо прогнозата която съм направил оня ден не се е збъднала вчера така че да не4 коментираме елиът, него за да го приложиш на малките графики, защото на големите върви както и друго примерно някакви плъзгащи се средни 50-100-200 - но него да го приложиш на малки графики 1-4ч трябва да си велик и с много знания, аз не съм на това ниво, но съм сигурен че върви, някой спомена РАД - той има една система на база макадака и елиът и работи и той перфектно но и на него примерно на онова 2090 това не му попречи да се заблуди че е бетон и мисля че и той както и аз скъси тогава, няма да коментирам повече. Тук въпросът е следният чисто по елиът - имаме импулс който требе да е 3-ка е къде ще завърши тази тройка, според мен мъничко над 32 някъде 3250-80 би следвало да е 5-3 но сега ми се вижда 4-3 корекция и за това съм къс абе де да знам божа работа
Коментар
-
Ало мечкарника.Как сме?
Май спряхте да си драпате езиците,а се драпкате по м......ите вече.
Коментар
-
Президента на FED – Филаделфия Плосер каза, че поддържането на основната лихва на 5.25% или дори повишаването и може да е в най-голям интерес за икономиката в дългосрочен план. Това го поставя в лагера на застъпниците на по-високи лихви. Плосер каза, че голяма част от забавянето на икономиката се дължи на жилищния пазар, а този на труда остава силен. Според него, растежа постепенно ще се засили и ще се върне към тренда през 2007 г. и FED трябва да поднови ангажимента си за стабилност на цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumНякой знае ли какво са се изказали двамата - чичко Бен и Алън. Веднъж не са защитили долара, но това е разбираемо....(скъпото евро ги устройва),много са опитни и каквото искат това си правят, не като ония смешник Трише
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumНякой знае ли какво са се изказали двамата - чичко Бен и Алън. Веднъж не са защитили долара, но това е разбираемо....(скъпото евро ги устройва),много са опитни и каквото искат това си правят, не като ония смешник ТришеTrade the News
Коментар
Коментар