IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от veidar
    Той е един бе но сраздвоена психика,колко пъти да ви кажа,че човека колкото по-рано дойде да го прегледам,толкова по-голям шанс има.
    Нали не си/сте забравили кабинет 106,4ти км.
    moje li da te pitam neshto ?

Коментар

• Той е един бе но сраздвоена психика,колко пъти да ви кажа,че човека колкото по-рано дойде да го прегледам,толкова по-голям шанс има.
      Нали не си/сте забравили кабинет 106,4ти км.

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
        айде аз да си върша други неща, докато някой не е решил че съм му прекалено интересен за вечерен разговор
        Нямaш проблем. Нaли после ще ти прaтят цветя и всички ще сме щaстливи.

Коментар

айде аз да си върша други неща, докато някой не е решил че съм му прекалено интересен за вечерен разговор
          Айде и аз отивам да пия едно две пива

Коментар

• айде аз да си върша други неща, докато някой не е решил че съм му прекалено интересен за вечерен разговор

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Първоначално изпратено от kukuvicata
              аз имам един възходящ канал тука, горната линия на който бе пробита в 1.3183

много съм далеч от мисълта че тръгваме надолу.
              Да куки и е много рядко срещано явление швейцарца да бие дъно а еврото да не бие връх, но всепак 3205 няма как да го бием сега според мен преди лека корекция но си мисля че по-сериозната корекция ще е по-отгоре къде 3280 може би
              vie vleznahte kasi v evrata, az pak gepih shveika
              neshto ne mi vrazva na evrata dnes niakolko pati mi udari stopa na 0 ... no pak ne e zaguba

Коментар

• Първоначално изпратено от veidar
                Събираш като пчеличка,а се насираш като мечка.
                Така някой беше написал
                що бе петре? с 1/5 от дългата си позиция съм влезнал къс. ако загубя 15 пипса, все едно съм загубил 3 пипса.

друг момент - има едно 161.8 фибо, което ако ми казвате, че не го виждате, ще се смея

и трето - ти обикновено когато пишеш че си дълъг си къс няколко фигури по-надолу, вероятно в момента си къс от 1.2850 (ориентировъчно), дълъг в usd/chf, къс в eur/jpy и единствената ти печеливша позиция в момента е gbp/jpy.

не на мене тия номера.

Коментар

аз имам един възходящ канал тука, горната линия на който бе пробита в 1.3183

Да куки и е много рядко срещано явление швейцарца да бие дъно а еврото да не бие връх, но всепак 3205 няма как да го бием сега според мен преди лека корекция но си мисля че по-сериозната корекция ще е по-отгоре къде 3280 може би

Коментар

• Събираш като пчеличка,а се насираш като мечка.
                    Така някой беше написал

Коментар

• аз имам един възходящ канал тука, горната линия на който бе пробита в 1.3183

Коментар

• Хехе по едно и също време сме писали не съм видял успех

Коментар

• 3205 е таргета за 3-3 той е и Н5 ЛБ Таргет също ако го мине значи сме в още по-горна схема, слагам само 10п стоп добавката ми е х4, стопа къс, не съм съгласен със целта мисля че имаме поне 100п от тук надолу.
                          Успех Куки и нека силата бъде с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от kukuvicata
                            ето и 1.32
                            До тук добре в момента цената е 1.3202 правя добавка в къса със стоп 1.3212

един ред надолу

Коментар

ето и 1.32
                              До тук добре в момента цената е 1.3202 правя добавка в къса със стоп 1.3212

Коментар

• sell 1.3200 stop/reverse 1.3215 take profit & reverse 1.3165

Коментар

Working...
                                X