IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• следите ли еврото голяма битка по4ти удари 1,32
    Pip master

Коментар

• TOI 4u moite kaxari ...kupix cable na .9479 i to vze 4e xukna ...
      Trade the News

Коментар

• Колеги нзд/усд как го виждате ? Мен ме шашна малко това движение нагоре.В последните дни доста го наблюдавах и бях сигурен,че ще тръгва надолу уж ..то какво стана.
        От тук една къса с цел 0,6661 ?

Коментар

• Re: miro

Първоначално изпратено от SPEKO
          Първоначално изпратено от supertrader
          Кабела много зле правят обири , не са добре тези хора.
          Това не е обир
          tova bqxa kinti...(pisax 4e 6te targuvam vav vtorvik)....moite kinti....(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((...ama kato trqbva6e da sam na ba4kane...pfuuuuuuuuu....
          Pone 70 pipa sa otigrani kato gledam 40 tina up i 30 down....
          Rim ne e postroen za edin den kazvat....
          Trade the News

Коментар

• Значи съвсем стратегически по Елиът тъй като отпадна предното броене би следвало сега да сме завършили 3-3 сега да върнем малко за 4-3 къде 3050 знам ли да направим 5-3 някъде малко над 1.32 и чак тогава да чакаме някаква 4 ка - нещо като по-сериозна корекция - която кофтито е че се отрича като сценарии едва под 2840-90, просто като развитие е възможна да е по-дълбока за да корегира целият ръст и ако това издържи да чакаме някаква 5ца която има цел 1.3450 някъде по принцип но пък е възможно и да е по-ниска от 3 ката тоест да не правим нов връх което пак не протеворечи на сценария, абе кофти, само знам че съм против дългите независимо от тази игра на масата

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
              Уважение му е майката , как да не уважаваш човек като КОКО примерно който всекидневно отделяше доста време за да разясни начините на търговия както той ги вижда .Всеки от нас бе искал да научи нещо и от КУКИ ,а не само да чете ,че КУКИ бил много добър .Лично на мен за сега ми е като госпожичка и ще се радвам ак
              о ме опровергае .Това е !
              Ами да това е истината господа евала му правя на 4овека за тези негови занимания с нас и идеи за треидинг ако има6е и някое разяснително материал4е за Gann и неговите разработки 6те6е да е 06те по супер
              Pip master

Коментар

• Коко

1.9523 при кабела и 1.3367 при еврото - едно от двете аз скъсих 95 но не както трябва , за 9523 по здраво ще вляза 95 само тренирах за подгряване:-)
                D.Y.F-091066

Коментар

• Миро, за да не се караме нека обобщим ако си съгласен
                  При еврото сел зона 1.3135-19 стоп 1.3208 цел за част от позицията 1.3085-95 и 0 стоп и за останалата част 1.3051-65
                  Съгласен ли си.

Колега киоси ито ако знаеш на мен как ми се ще да ръгне надолу - в същност не ми се ще искам първо да се качи, аз за 2 дена съм плюс близо 200п от скалпинг а преди направих загуба някъде 240п но знаеш ли кофтито е че тия 200п се равняват едва на 20на пипа от ония 240п хехе в общи линии ако бях скалпирал яко щях да съм доволен но заради закона на мърфи ако това беше факт то тогава щях сигурно да съм още 200п минус хехе
                  Успех

Коментар

• Аз имам сигнал за сел при пробив на 3105 и лека дивергенция при РСИ, всичко на 4 часа.
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от miro
                      При мен е стигнал само до 1.3161 като върха.
                      Ама то различните платформи имат отклонение та е нормално.
                      Абе няма значение дали ще е от 35 или 19 хехе при положение че се опитвам да хвна връхче, аз по принцип за протокола го написах това че евентуално разбираш ли значи ако паднем под 19 би следвало да идем до 51 преди да бием предният връх евентуално - тоест на теория е така, а нали следим теорията а иначе на 4ч свеща била предният връх започва от 28 примерно при нетдания образно дали ще е 35-28-19 няма значение аз давам възможният минимум в случая

Коментар

• При мен е стигнал само до 1.3161 като върха.
                        Ама то различните платформи имат отклонение та е нормално.

Коментар

• [quote="miro"]
                          Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от miro
                          Падне ли под 1.3135
                          1.3086 е на линия.
                          Според мен по-правилното интрадей заключение е - ПАДНЕМ ЛИ ПОД 1.3119 ТО 1.3051 Е НА ЛИНИЯ

Защо бе Коко аз гледам на 1ч кендъла който направи пробива най -ниската му стоиност е 1.3135.

Тоя от 3119 проби за 1п предният с 3161 най-високо

Коментар

• [quote="koko"]
                            Първоначално изпратено от miro
                            Падне ли под 1.3135
                            1.3086 е на линия.
                            Според мен по-правилното интрадей заключение е - ПАДНЕМ ЛИ ПОД 1.3119 ТО 1.3051 Е НА ЛИНИЯ

Защо бе Коко аз гледам на 1ч кендъла който направи пробива най -ниската му стоиност е 1.3135.

Коментар

• forex
                              http://forextradings.org/bg

Коментар

• Първоначално изпратено от La Salle
                                При мен виждaм един rising wedge na eur/usd, което покaчвa шaнсовете зa обръщaне нaдолу, но сaмо толковa - вдигa шaнсовете.
                                Просто няма мечки брат, имаме доста индикации за свръхкупеност но модела си е бичи по принцип тая графика която ви я дадох е умален модел на това което плямпам, повтарям за предпоследен път имаме връхче и ново връхче гледаме свеща пробила предното връхче тя започва на 3119 значи под 3119 имаме сел зона със цел фе 161.8 и цел за изход с част от позицията и 0 стоп фе100 - от там насетне трябва да минем обаче на големите графики и нищо не е сигурно едва под 1.2930 май ще има мечоци, аз не искам да играя дълго въпреки че е по тренда защото примерно едва пробив над 3280 би отрекло главоча на месечна дето цели паритет абе въобще до 3450 което го има като цел има няколко сериозни прегради които ме притесняват, както казваше вашият любимец Бъфет - купувай ефтино и продавай скъпо това е играта, е аз не съм сигурен че от тук покупката на евра е ефтина и за това не искам да го правя.

Успех

Коментар

Working...
                                X