следите ли еврото голяма битка по4ти удари 1,32
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: miro
Първоначално изпратено от SPEKOПървоначално изпратено от supertraderКабела много зле правят обири , не са добре тези хора.(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((...ama kato trqbva6e da sam na ba4kane...pfuuuuuuuuu....
Pone 70 pipa sa otigrani kato gledam 40 tina up i 30 down....
Rim ne e postroen za edin den kazvat....Trade the News
Коментар
-
Значи съвсем стратегически по Елиът тъй като отпадна предното броене би следвало сега да сме завършили 3-3 сега да върнем малко за 4-3 къде 3050 знам ли да направим 5-3 някъде малко над 1.32 и чак тогава да чакаме някаква 4 ка - нещо като по-сериозна корекция - която кофтито е че се отрича като сценарии едва под 2840-90, просто като развитие е възможна да е по-дълбока за да корегира целият ръст и ако това издържи да чакаме някаква 5ца която има цел 1.3450 някъде по принцип но пък е възможно и да е по-ниска от 3 ката тоест да не правим нов връх което пак не протеворечи на сценария, абе кофти, само знам че съм против дългите независимо от тази игра на масата
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMУважение му е майката , как да не уважаваш човек като КОКО примерно който всекидневно отделяше доста време за да разясни начините на търговия както той ги вижда .Всеки от нас бе искал да научи нещо и от КУКИ ,а не само да чете ,че КУКИ бил много добър .Лично на мен за сега ми е като госпожичка и ще се радвам ак
о ме опровергае .Това е !Pip master
Коментар
-
Миро, за да не се караме нека обобщим ако си съгласен
При еврото сел зона 1.3135-19 стоп 1.3208 цел за част от позицията 1.3085-95 и 0 стоп и за останалата част 1.3051-65
Съгласен ли си.
Колега киоси ито ако знаеш на мен как ми се ще да ръгне надолу - в същност не ми се ще искам първо да се качи, аз за 2 дена съм плюс близо 200п от скалпинг а преди направих загуба някъде 240п но знаеш ли кофтито е че тия 200п се равняват едва на 20на пипа от ония 240п хехе в общи линии ако бях скалпирал яко щях да съм доволен но заради закона на мърфи ако това беше факт то тогава щях сигурно да съм още 200п минус хехе
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от miroПри мен е стигнал само до 1.3161 като върха.
Ама то различните платформи имат отклонение та е нормално.
Коментар
-
[quote="miro"]Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от miroПадне ли под 1.3135
1.3086 е на линия.
Защо бе Коко аз гледам на 1ч кендъла който направи пробива най -ниската му стоиност е 1.3135.
Тоя от 3119 проби за 1п предният с 3161 най-високо
Коментар
-
Първоначално изпратено от La SalleПри мен виждaм един rising wedge na eur/usd, което покaчвa шaнсовете зa обръщaне нaдолу, но сaмо толковa - вдигa шaнсовете.
Успех
Коментар
Коментар