IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Молба

Здравейте,
    извинявам се за отклонението,но ще помоля да ми кажете,ако някой знае,от къде да си дръпна история за еур/усд за МТ4 за времето преди август 2005г.
    Благодаря предварително.

Успех
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• При мен виждaм един rising wedge na eur/usd, което покaчвa шaнсовете зa обръщaне нaдолу, но сaмо толковa - вдигa шaнсовете.

Коментар

• ОК 3064-3051 зоната е целева

Коментар

• Първоначално изпратено от miro
          Падне ли под 1.3135
          1.3086 е на линия.
          Според мен по-правилното интрадей заключение е - ПАДНЕМ ЛИ ПОД 1.3119 ТО 1.3051 Е НА ЛИНИЯ

Коментар

• Re: miro

Искат покачването да ни го представят като обир
            е ако падне нещо за тях НЯМА ЛОШО

Коментар

• Re: miro

Първоначално изпратено от supertrader
              Кабела много зле правят обири , не са добре тези хора.
              Това не е обир

Коментар

• miro

Кабела много зле правят обири , не са добре тези хора.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Падне ли под 1.3135
                  1.3086 е на линия.

Коментар

• Само една добавка относно СОТ - да комършалите са - умните пари- но за тях някакви си 20на фигури срещу тренда не е нищо, аз писах преди как се движат котировките на високо ниво при брокера на вашият брокер и тнт - там всичко се вижда и е на база отложени поръчки в смисъл вашият брокер пише на тефтер и излиза с някаква отложена поръчка ако късите са над дългите и тнт - на високо ниво - големите спекуланти да речем купуват евра да речем нето от 1.24 но за да се движи цената трябва някой да им ги продаде - тоест да има зделка, комършалите им продават и тнт да речем цената стига 1.34 - големите спекуланти в лицето на хедж фондове и прочие са напълнили гуша и започват да прибират печалба тоест продават евра тогава комършалите им ги купуват и се стига до така наречената брейк ивън пойнт при която да речем нещо 1.32 където комършалите вече са на 0 от тяхните си къси от 1.24 като средна цена и започват да удоволетворят по-охотно офертите продава на големите спекуланти - е ние тогава влизаме в някаква 3 ка и тнт тнт живота си върви, много за важен за обръщане на тренд е момента на голям отворен интерес или когато има голям гап между позиците на големите и комършалите, но наистина няма как актуално да се следи това то физически е невъзможно, много голям плюс обаче е ако имате достъп до левъл2 форекс котировки, аз вече и това немам. Но това е картинката засега значи след време от 2008 година всичко ще е различно и то коренно, защото ако до сега към търгуващите на форекс се гледаше именно заради хазартният момент с пренебрежение - аз лично едни акциики бях купил на един енг преди време и то доволно и се виждам с колегите, ми мен ме беше срам да кажа че търгувам и форекс - те така пренебрежително се изказваха нещо в смисъл - ами там са от кол и въже, чист хазарт нема техника нема фундамент, а върви ги убеди, нещо повече няколко пъти съм си чатил със Джо Рос - който за мен е един от най-великите живи трейдъри към момента - внедрил обръщащите модели за които плямпам куките на рос - 123-2В и тнт, и все го бъзикам нещо за форекс - а той там не търгува обаче на няколко пъти ми намекна че сигурно след 2008 ще започне да има позиции и на форекс когато ройтерс и кой бяха не помня вкарат излезат на пазара на дребно и сложат границите, каквото и да значи това, сигурен съм че ако стане хазартният или по-скоро спекулативният елемент ще бъде ограничен, което разбира се би намалило нормата на печалба но пък ще има логика хехе
                    Успех

Аз излизам пак ще пиша по-късно

Коментар

• EUR/USD

)
                      [b]Значи не съм нов, а съм с друг ник от снощи .. и Второ .. какво ще кажете за едно движение до 1.3420 , някъде ... А ? Няма да е зле .. :P .. Разбира се , може и синята линия да я спре , така като ни бе забила лилавата покрай която още обикаляме ... Нивата на подкрепа са вече малко по-нагоре от графиката (Другата, под тази) ако искаме по-голяма точност , в случай че коригираме на Юг...Снощи и днес имахме задържащ сигнал за посока север, но сега вече го няма и затова ще закрия част от дългите, само ако слезем под 1.3080...

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• удари ми стопа.

стоя настрана и чакам да видя как ще се развие пазара.

Коментар

• И aз съм къс вече, но от 1.3175.
                          Дaнните не сa толковa лоши зa долaр колкото предполaгa headline, зaщото то се дължи нa сaмолети.
                          Но дa видим consumer sentiment и къщите.

Първоначално изпратено от koko
                          Аз съм къс 1.3165 цел 1.3095 стоп 1.3208

Коментар

• Сега пак ще подчертая ние се движим по старият сценарии който бях пуснал по Ганн на 08 март - тоест 1.19-1.30-1.24-1.34-1.19 - перфектен анализ и като цена и като време
                            http://forexmasters.hit.bg/ew1.png

Между другото тогава имахме страхотно стечение на техническият анализ на 1.19 след като бяхме видяли 1.16 всичко съвпадаше в това развитие, дотолкова доколкото когато бяхме горе на 1.36 то едва при пробив на 1.2630 имахме съвпадащ сигнал селл тоест след 1000п то на 1.19 имахме такъв след някакви си 300п от дъното.

Аз бях с една каруца дълги ама перфектно с удачно хващане на дъното и си казвах излизам чак на 1.26 за почивка чакайки рейндж и после пак - до тогава не пипам комп - на 1.26 щях да съм с над 300 големи зелени в джоба, но разбира се не си спазих идеята нещо 1.2090 ми се видя бетон за още едно слизане и от тогава бая зор видях докато изхарча тия спечелени 200п хехе но горе долу влязох в крачка пак с едно удачно голямо скъсяване горе на 1.29 е сега пак зор зор да губя пак но акво да правиш това е живота

Коментар

• Коко, точнa зaтовa писaх, че commercials рядко грешaт. Но все пaк понякогa грешaт. Историятa покaзвa, че в повечето случaи сa прaви. Инaче тези дaнни сa безплaтни и публични и се публикувaт обкновено всеки петък и сa към вторник нa текущaтa седмицa. Имa ги нa сaйт нa CFTC.

Първоначално изпратено от koko
                              Това за комершълите не е съвсем така, зависи кога - по принцип да краткосрочният тренд се определя от тголемите спекуланти а не от комершълите - но те си прехвърлят топката- вижте един пример как върви пазара на долара и какви са позициите на комършалите по това време - искам дебело да подчертая че ако от някъде някой може да си набави актуална информация за СОТ то друг индикатор не му трябва, за съжаление най-актуалният до който аз съм стигал е със седмица закъснение хехе.

Коментар

• Аз съм къс 1.3165 цел 1.3095 стоп 1.3208

Коментар

Working...
                                X