IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    ....и аз искам
    ти по-добре бягай от еврохолдчето, че на по-крив отчет от техния досега не съм попадало (признавам че по принцип ги подминавам тези с кривите отчети, и някъде може да съществува и по-крив отчет от техния)
    А междувпрочем ебитда на спиди е колкото ебитда на сфтрд и само три и нещо пъти по-малко от цялата сфарм, въпреки половин милиардните обороти на трейдинга...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      чудесно към момента. Само Тони се е снишил в ниското и не се обажда, защото много му се иска да натъпче джобовете с фарма-бонбонки от по 2лв/брой
      ....и аз искам
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        как е настроението?
        чудесно към момента.
        Само Тони се е снишил в ниското и не се обажда, защото много му се иска да натъпче джобовете с фарма-бонбонки от по 2лв/брой
        Ако чичото разбере какво му е жаланието може да му се обиди, но сега си има други грижи човека
        Last edited by precakanoto; 31.07.2015, 14:08.
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Консолидираният отчет ще е май много добър!

Коментар

как е настроението?
            Настроението е като по време на отпуск.

Коментар

• как е настроението?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Вероятно действията на чичо в Севтото са нанесли непоправими щети на кармичното му тяло, ...
                Напълно е възможно, но по-добре сега, по-навреме да осъзнае греха и да се покае, отколкото да трупа допълнителни утежнения с някакви нови заигравки. Игра той, игра на бфб, то не бяха тодороф, арома, доверия и т.н. а чрез телсо мелсо телекомплетки елфарми и разните адциц и инвестмънси къде ли не се заигра, редно беше малко да се кротне )) Като се развърже кармата ще му потръгне здраво Ако пък случайно измекярите който са го нарочили вземат че надделеят чрез прокуратури, нап и т.н. и ако се получи лошо развитие за дружествата, се надявам куроператора да изкупи сериозен дял, да оправи балансите и с новите таблици пак да сме напред
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  УтрИ ще е мазало, а аз нямам кеш в платформата!!! Не ме дразни!
                  Ти сега убеди ли се вече, че няма да има никакво мазало днес, освен 2-3 излъгани камилчета продали си хартийките на 2,70 и п/е под 10 Затова не трябваше да тръбиш такива неща за мазало и т.н.
                  За сметка на това пък интереса е фиксиран върху ... неликвидното гагарин, разграбва се като топъл хляб и има много повече оборот отколкото при чичо, защото там вече се очерта следващата ракета Не само че няма никакъв борсов срив с фармата и индекса (към който принадлежи) ами на всичко отгоре играчорите вадят кеш и купуват неликвидни ракети. Това ако не ти говори колко много сме брулени на тая борса и вече не се плашим лесно, и че предстои в един момент ръст, не знам кое. Най-интересните дружества са с п/е под 10 Но комент, както се казва ))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• АКО това с данъците се окаже вярно, жална ни майка тука.
                    след толкова години мазохизъм и без посока..... Икуайати Прайвет дава най-ясна представа за реалното състояние на БГ фармата.... не емоционалното на ближещите раните си тук и чакащи мизерният дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                      Преди 2 години бяха я свалили до 2 лв ... Май се претопля старата манджа ..Твърде много съвпадения стават .Имаше една поговорка: "Когато атовете се ритат ..."
                      Проблема е по скоро политически....
                      Болниците имат много дългове към дистрибуторите и се мъчат да намалят цените на лекарства ,защото не останаха пари в здравната каса....
                      Чичо Оги е постоянния заподозрян .....

Коментар

• Преди 2 години бяха я свалили до 2 лв ... Май се претопля старата манджа ..Твърде много съвпадения стават .Имаше една поговорка: "Когато атовете се ритат ..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                          Е тогава защо акцията отива надлу. Аз съм си поставила една поръчка на 2.4 пък да видим. 2.6 също не е зле като цена предвид потенциала за ръст, но да видим какво ще стане август, че така като гледам цялата борса се носи в безтегловността.
                          може ли да изчакаме дивидента от трейдинга и тогава 2.4 лв???
                          ако може и след това края на годината да изчакаме???

Коментар

• Държавата дължи доста пари на sfarm (държавните болници). Има сметка да натиска, за да и опростят задълженията.

Това също може да е някаква хипотеза.

Лично мнение
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

И на мен ми хареса отчета
                              Е тогава защо акцията отива надлу. Аз съм си поставила една поръчка на 2.4 пък да видим. 2.6 също не е зле като цена предвид потенциала за ръст, но да видим какво ще стане август, че така като гледам цялата борса се носи в безтегловността.

Коментар

• И на мен ми хареса отчета

Коментар

X