Как смятате и чувал ли е някой коментар на Донев относно липсата на дивидент за 2014? В смисъл според вас това е по-скоро прецедент, породен от кризата в Украйна или и за в бъдеще Софарма се отказва да дава?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениехората се кешират от надути хартии, какво мътно търсите ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПрав си - има нещо мътно или сгрешено тук.
Пък и друг път винаги пишеха средната цена на купените акции.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеот 3ти до 9ти 40 000бр обратно изкупени - СФАРМ пак усили прахосмукачката!
Аз ли бъркам нещо или отдела на Пелагия, ама не виждам такъв оборот последната седмица!
Пък и друг път винаги пишеха средната цена на купените акции.
Коментар
-
Konsultant
Здравей,
Мс за мнението .. .
Но моя коментар бе като отговор на Протокол и Прецаканото и се отнася за сайта на Инвестор.
Поздрави и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеTипично по български ..., да се развали нещо работещо.
Икономиите започнаха още при стария собственик, а при новия вече ....
Но не ми допадат тук все още влошаването на показателите при консолидирания отчет, спрямо неконсолидирания.
Какво имам предвид - например ев/ебитда при неконсолидирания от 7 отива на 9(и малко) при консолидирания. влошаване с 2 единици, подобно се случва с п/е - разлика с единица между двата отчета в полза на неконсолидирания. Влошаване от 0,8 на 0,9 има и при п/б. Може неконсолидирания да е бил поразкрасен малко според обстоятелствата а в останалите дружества да не са били на същото ниво с разкрасяването. вероятности просто. Мисля, че ако падне още с едни 15% ще се предизвика търговийката и спкулантите ще са по-смели ... макар, че кой ги знае какъв вятър ги вее вече ...Ей го - импето - пощръклял из чужди борси ...
А и куроператора не е пускал скоро скрийншот на вълшебната табличка ...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Konsultant
Tипично по български ..., да се развали нещо работещо.
Икономиите започнаха още при стария собственик, а при новия вече ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕдно време човек можеше да види разни коефиценти в Инвестора .... сега трябва да ходя по други сайтове или да ги давам на жената да ги смята докато играя табла
Кой знае какво си мислят от инвестора - "за какво ли ни е да поддържаме коефициентите на нещо, за което се съмняваме дали утре ще го има или как ще го има" - на това ми прилича тяхното отношение към поддръжката на коефициентите. С една дума - "не ми хвали акция, хвали ми пазар".Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗащо - Тони още се моли за ниски цени. Щом за севтополис може под собствен капитал, защо и тук да не може!?!?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеИ аз бих се изкушил под 50 ст...
- АМИ ДА ВИ ЗАХРАНЯ ЗА ДА ПРОДАВАТЕ !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДано му се сбъднат мечтите , нямам против и аз!
- Но за момента не мога да пренебрегна жеста от пазара , при все че я затворих на нула, след като ни ощавиха / от 4,20 та до 3,78/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗащо - Тони още се моли за ниски цени. Щом за севтополис може под собствен капитал, защо и тук да не може!?!?
Дано му се сбъднат мечтите , нямам против и аз!
- Но за момента не мога да пренебрегна жеста от пазара , при все че я затворих на нула като бр., след като ни ощавиха / от 4,20 та до 3,78/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗадоволиха ми алчността...Дано не се превърне в шлагер
Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар