IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
    кажете вашите прогнози за цена за 1 година напред. аз си мисля че 2лв. за акция ще ги чукнем.
    2.29

Коментар

• кажете вашите прогнози за цена за 1 година напред. аз си мисля че 2лв. за акция ще ги чукнем.
      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
        Делът на руските лекарства на местния пазар е нарастнал до 28%

Делът на руските лекарства на местния пазар е нарастнал до 28%. Според министъра на промишлеността и търговията Денис Мантуров до 2020 г. този дял трябва да достигне 50%. С указ на президента Путин, пред руските фармацевтични компании била поставена задачата да осигурят производството на поне 2/3 от включените в руския списък с най-важни и жизнено-необходими лекарства. Към края на първото полугодие на 2015 г. министърът счита тази задача за изпълнена, тъй като близо 70% от лекарствата в този списък вече се произвеждали в Русия.
        To това е новина на над година възраст... бях я свел тогава на вниманието на местните бици, които бяха уверени че акцията им е подценена и има още 50% ъпсайд до 7лв щот еланци така били казали...

Язе пък оттогава си следя на монитора водещата руска " софарма" и тоя Вторник влязох в нея. Ев/еб 1.8..
        Друго си е когато имаш подкрепата на държавата.

Коментар

• Делът на руските лекарства на местния пазар е нарастнал до 28%

Делът на руските лекарства на местния пазар е нарастнал до 28%. Според министъра на промишлеността и търговията Денис Мантуров до 2020 г. този дял трябва да достигне 50%. С указ на президента Путин, пред руските фармацевтични компании била поставена задачата да осигурят производството на поне 2/3 от включените в руския списък с най-важни и жизнено-необходими лекарства. Към края на първото полугодие на 2015 г. министърът счита тази задача за изпълнена, тъй като близо 70% от лекарствата в този списък вече се произвеждали в Русия.
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
            Не мисля така.
            Твоето мнение няма значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Консолидираният отчет е много добър. По позицията ще има приятни изненади!!!
              Не мисля така.

Коментар

• http://profit.bg/news/Predi-31-godin...id-142415.html

Коментар

• Консолидираният отчет е много добър. По позицията ще има приятни изненади!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    добра компания - браво!

п.п. Имам 100бр.
                    само 100 ли?

Коментар

• добра компания - браво!

п.п. Имам 100бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        добре е, не очаквах да са взели нещо от тази сделка
                        Добре че са взели някой лев, но истински хубавото би дошло, ако купувачите успеят да вкарат продукта на тези големи пазари и потекат поръчки към Фармата .
                        Ще взема да набутам някой лев тук...
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                          Мерси, аз го търсих в поясненията за финансови приходи, но явно са решили да се обясняват по перото вземания.
                          Така е - чакат половината пари да им кацнат
                          добре е, не очаквах да са взели нещо от тази сделка
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                            "Вземанията от сделки с инвестиции в размер на 3,575 х.лв (2,000 щатски долари) са възникнали във връзка с продажбата на 75 % от притежаваните акции в Екстаб Корпорация – САЩ."
                            Мерси, аз го търсих в поясненията за финансови приходи, но явно са решили да се обясняват по перото вземания.
                            Така е - чакат половината пари да им кацнат
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Има го в бележките но затворих отчета. Май са получили половината кеш а другите ще ги видиш на вземания. Имат да взимат USD 2 mio.
                              "Вземанията от сделки с инвестиции в размер на 3,575 х.лв (2,000 щатски долари) са възникнали във връзка с продажбата на 75 % от притежаваните акции в Екстаб Корпорация – САЩ."
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                Има го в бележките но затворих отчета. Май са получили половината кеш а другите ще ги видиш на вземания. Имат да взимат USD 2 mio.
                                да, за кеша видях че са около половината в ОПП

Благодаря
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X