IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    леле това са сделки от 2006 г, какво за чакали от прокуратурата досега?
    ДПС е недоволна от clubz.bg и сделката с Токуда банк. Нямам друго обяснение. Предният път след покупката на вестниците Труд и 24часа ползваха Бареков и Цацаров за натиск. Сега Бареков е извън играта. Следвайки логиката до край, то трябва да се атакуват всички сделки на ОТЦ пазара а не само тези на Донев. Интересно ми е как би се отразило на други икономически структури.
    Звучи като конспирация, но е най-логичното. В случай, че искаха имаха три години да внесат обвинителен акт. Очевидно обвинението не е свързано с "деянието". Нещо друго движи процеса.

Коментар

• Претоплят старата манджа - първия път се отказа от вестниците. Сега явно целта е да не вземе Токуда банк. А отчета на Софарма е над очакванията ми.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• леле това са сделки от 2006 г, какво за чакали от прокуратурата досега?
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Вчера прилично я разпродадоха фармата, а днес излизат и съответните новини хаха

Нямам препоръка
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Прокуратурата: Огнян Донев отива на съд за данъчни престъпления
            http://www.blitz.bg/news/article/352009

Коментар

• ех тъмо да придобием актавис и ни ги свиха

Хайде да се стяга "малката Тева" и да намери изход от тази криза в продажбите!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                И по-лоши неща сме виждали.
                И аз това си мисля, Ще се понакъдри малко графиката, и ще влезе в режим на изчакване - фундамента да я догони Кога ще стане това - не се знае предварително )))
                p.s. Разбира се отрезвителните таблички на куроператора биха били доста необходими, за да се прецени дали евентуално се смалява и с какъв темп разликата между фундамента и чарта
                Last edited by precakanoto; 22.07.2015, 10:21.
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  На тези нива май се появи подкрепа на цената. Отчета ще е лош, така че може да видим и по-ниски цени август
                  И по-лоши неща сме виждали.

Коментар

• На тези нива май се появи подкрепа на цената. Отчета ще е лош, така че може да видим и по-ниски цени август

Коментар

"Когато се събудих тази сутрин, погледнах борсовите индекси и котировките на компаниите, които ме интересуват в Лондон, на моя компютър. Те падаха и това е нещо хубаво", коментира Бъфет.

"Акции на тези компании купувахме в петък, а днес те станали по-евтини и това е добре", посочва инвеститорът и потвърждава, че ще продължи с покупките." - цитат от най- големия.

п.п. страхотни душ гелове, шампоани и мокри кърпички от новата серия на Арома. Хайде догодина в нашите аптеки и серия Sopharmacy дано видим.
                      Всичко е 6 с чичо Уорън, но да видим дали може да се направи аналогията с папирата!?
                      Без да правя сечено на искрените намерения - само да предоставя малък повод за размисъл - ако тръгне индекса - какви профите може да се очакват от картоня според вас ? - по-добри или по-лоши от други пък било то и така наречени "избушеняци" !?!? Според мен тука ще е тъпчене на място, но не искам да познавам, защото макар да си намалявах бройките все още имам за съжаление (и да - лично аз не смятам да продавам повече, но всеки си има тежести в портфейлите, а горното въпросчето според мен си остава повод за размисъл)
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

прогнозираш СФАРМ - 1,5лв, а ХИМ 2,7лв, може

макар че купих на 3лв, аз също се пренастроих, че тази и следващата година сфарм ще е под 3лв. сега дали ще иде чак под 2лв не знам. Също вече за себе си очаквам и догодина да сме без дивидент.
                        По вероятно е да се цунат на 2.2-2.3 ...
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• "Когато се събудих тази сутрин, погледнах борсовите индекси и котировките на компаниите, които ме интересуват в Лондон, на моя компютър. Те падаха и това е нещо хубаво", коментира Бъфет.

"Акции на тези компании купувахме в петък, а днес те станали по-евтини и това е добре", посочва инвеститорът и потвърждава, че ще продължи с покупките." - цитат от най- големия.

п.п. страхотни душ гелове, шампоани и мокри кърпички от новата серия на Арома. Хайде догодина в нашите аптеки и серия Sopharmacy дано видим.
                          Last edited by tony1975; 20.07.2015, 08:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Въздържам се да правя оценки-сравнения между компании от Софикс и последно му "показах тренда " на Монти ... той си знае за какво иде реч.... (PET-ХИМ-ЦКБ)
                            Сега да не те обезкуражавам, но - за момента ( тия две-три години ) предпочитам да държа Хим (макар сега да нямам от тях) отколкото от фармата.
                            Почти съм убеден, че мах до година ще си сменят местата ... за цената иде реч .
                            Не е препоръка за нищо .
                            п.с. Яхтата - кофти изхарчени кинти,
                            2 п.с. ама завода колко е изкарал откакто е построен - натовареност, производство , разходи
                            На пръв поглед административната част изглежда да е по-голяма от производствената. А доколкото беше коментирано във форума мениджъмънта на компанията яко бонуси си гласува
                            прогнозираш СФАРМ - 1,5лв, а ХИМ 2,7лв, може

макар че купих на 3лв, аз също се пренастроих, че тази и следващата година сфарм ще е под 3лв. сега дали ще иде чак под 2лв не знам. Също вече за себе си очаквам и догодина да сме без дивидент.
                            Last edited by tony1975; 20.07.2015, 06:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от stota4kata Разгледай мнение
                              За 40 дни отписахме 50стотинки на акция Ще пада ли още
                              само он си знае до къде го устройва да пада и до кога така...
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• За 40 дни отписахме 50стотинки на акция Ще пада ли още

Коментар

Working...
                                X