IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    Прав си - има нещо мътно или сгрешено тук.
    Пък и друг път винаги пишеха средната цена на купените акции.
    хората се кешират от надути хартии, какво мътно търсите ?!
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      от 3ти до 9ти 40 000бр обратно изкупени - СФАРМ пак усили прахосмукачката!
      Аз ли бъркам нещо или отдела на Пелагия, ама не виждам такъв оборот последната седмица!
      Прав си - има нещо мътно или сгрешено тук.
      Пък и друг път винаги пишеха средната цена на купените акции.

Коментар

• от 3ти до 9ти 40 000бр обратно изкупени - СФАРМ пак усили прахосмукачката!
        Аз ли бъркам нещо или отдела на Пелагия, ама не виждам такъв оборот последната седмица!
        Last edited by tony1975; 10.09.2015, 18:52.

Коментар

• Здравей,

Мс за мнението .. .

Но моя коментар бе като отговор на Протокол и Прецаканото и се отнася за сайта на Инвестор.

Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
            Tипично по български ..., да се развали нещо работещо.
            Икономиите започнаха още при стария собственик, а при новия вече ....
            Нали чичо е собственик все още !?
            Но не ми допадат тук все още влошаването на показателите при консолидирания отчет, спрямо неконсолидирания.
            Какво имам предвид - например ев/ебитда при неконсолидирания от 7 отива на 9(и малко) при консолидирания. влошаване с 2 единици, подобно се случва с п/е - разлика с единица между двата отчета в полза на неконсолидирания. Влошаване от 0,8 на 0,9 има и при п/б. Може неконсолидирания да е бил поразкрасен малко според обстоятелствата а в останалите дружества да не са били на същото ниво с разкрасяването. вероятности просто. Мисля, че ако падне още с едни 15% ще се предизвика търговийката и спкулантите ще са по-смели ... макар, че кой ги знае какъв вятър ги вее вече ...Ей го - импето - пощръклял из чужди борси ...
            А и куроператора не е пускал скоро скрийншот на вълшебната табличка ...
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Tипично по български ..., да се развали нещо работещо.
              Икономиите започнаха още при стария собственик, а при новия вече ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Едно време човек можеше да види разни коефиценти в Инвестора .... сега трябва да ходя по други сайтове или да ги давам на жената да ги смята докато играя табла
                Щом не ти е захлупила таблата и така става.
                Кой знае какво си мислят от инвестора - "за какво ли ни е да поддържаме коефициентите на нещо, за което се съмняваме дали утре ще го има или как ще го има" - на това ми прилича тяхното отношение към поддръжката на коефициентите. С една дума - "не ми хвали акция, хвали ми пазар".
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Защо - Тони още се моли за ниски цени. Щом за севтополис може под собствен капитал, защо и тук да не може!?!?
                  Едно време човек можеше да види разни коефиценти в Инвестора .... сега трябва да ходя по други сайтове или да ги давам на жената да ги смята докато играя табла
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                    И аз бих се изкушил под 50 ст...

- АМИ ДА ВИ ЗАХРАНЯ ЗА ДА ПРОДАВАТЕ !!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Дано му се сбъднат мечтите , нямам против и аз!
                      - Но за момента не мога да пренебрегна жеста от пазара , при все че я затворих на нула, след като ни ощавиха / от 4,20 та до 3,78/.
                      И аз бих се изкушил под 50 ст...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Защо - Тони още се моли за ниски цени. Щом за севтополис може под собствен капитал, защо и тук да не може!?!?

Дано му се сбъднат мечтите , нямам против и аз!
                        - Но за момента не мога да пренебрегна жеста от пазара , при все че я затворих на нула като бр., след като ни ощавиха / от 4,20 та до 3,78/.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Задоволиха ми алчността ...Дано не се превърне в шлагер
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Задоволиха ми алчността ...Дано не се превърне в шлагер

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                              2.29
                              там някъде
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• абе и аз викам ела, ела , на 1-1,5лв и тук и имотите и те а върнат на 1лев че са такъв балон... и си викам ела, ела, ама...

Коментар

Working...
                                X