IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Ами след Софарма, така като гледам той се гласи и в Трейдинга да го отреже дивидента с това, което споделихте от събранието ! А само преди година или две ни насочваше към него, ако искаме дивиденти ! Сега май ни сапунисва да вървим при имотната Софарма !
    за да се напомпи и тя ли!? - Май си прав - малко по малко се учим на ум и разум, макар и по сложния начин ))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Други колеги споделиха друго от събранието на Трейдинга ! Влез в коментарите там и се върни 2,3 страници !
      прочетох още като го написаха какво са споделили
      не съм съгласен с него
      акцентът беше друг в разговорите

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
        Идвайте, идвайте
        Забрави ! Влязъл съм в Трейдинга като излезнах от Майката именно заради дивидента ! Ако още веднъж чичо Оги ме подведе излизам изцяло от всички Софарми

Коментар

Това хубаво, обаче намеците са, че дивидента ще намалее или спре и в Трейдинга, и ни се казва да отиваме в Имотите, ако искаме дивидент !
          Идвайте, идвайте
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            нямаше такива намеци, а слушах много внимателно и задавах доста въпроси
            Други колеги споделиха друго от събранието на Трейдинга ! Влез в коментарите там и се върни 2,3 страници !

Коментар

Това хубаво, обаче намеците са, че дивидента ще намалее или спре и в Трейдинга, и ни се казва да отиваме в Имотите, ако искаме дивидент !
              нямаше такива намеци, а слушах много внимателно и задавах доста въпроси

Коментар

точно така е

подкарва овцете в която посока иска .................. пада цената там където няма дивидент за да купува на тънка поста

това си е жива манипулация на пазара .................... и то не за първи път

вълкът козината си мени --- нрава никога

не е препоръка да сте овце
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Аз приемам за нормално при тези обстоятелства в Украйна и Русия да не се раздава дивидент.

Коментар

Аз приемам за нормално при тези обстоятелства в Украйна и Русия да не се раздава дивидент.
                    Taka e - особено ако нямаш акции в дружеството .

Коментар

• Аз приемам за нормално при тези обстоятелства в Украйна и Русия да не се раздава дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Ихаааа, това ще бъде много интересно ако всички акционери от СФАРМ и СФТРД, които искат дивиденти се прехвърлят в СФИ. Едни 1000 лв. на папир не ни мърдат там
                        Ми той чичо ни Оги на там ни води Ама тоя път не е познал ! При следваща нова промяна от негова страна ще махна всичко с името Софарма ! Супер непоследователни изказвания и политика от негова страна !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Аз също съм неприятно изненадан от промяната на дългосрочната дивидентна политика! Жалко! Особенно неприятно бе, че горе долу казаха - който иска сигурни дивиденти да се насочи към СФИ . Дето се казва и СФТРД и СФАРМ може догодина и да не дадат!!!

Ихаааа, това ще бъде много интересно ако всички акционери от СФАРМ и СФТРД, които искат дивиденти се прехвърлят в СФИ. Едни 1000 лв. на папир не ни мърдат там
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                            А за Софарма АД говорено ли беше?
                            да, за 2014 година

Коментар

Не е говорено, че политиката относно дивидента в терйдинга ще се променя.
                              А за Софарма АД говорено ли беше?

Коментар

• Не е говорено, че политиката относно дивидента в терйдинга ще се променя.

Коментар

Working...
                                X