Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТони няма смисъл да се съмняваш че подобно обвинение ще стигне до нещо повече от много шум. Това се и цели - много лош пиар! Та да го сплашат и да го откажат от банката и после КОЙ да си я вземе
по-скоро мисля, че след като назначиха втория ешалон в БНБ, ДПС сега намират повод на свойте хора с който да откажат сключването на банковата сделка. Накърнена репутация на купувача?Last edited by tony1975; 30.07.2015, 22:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНяма ли некой юрист по ТП в средите на форума да се изкаже?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНяма ли некой юрист по ТП в средите на форума да се изкаже?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеняма значение дали ще издържи - всеки от нас инвестиращите на бфб знае че е безмислено. По-лошото е че ДПС пак наппадат СФАРМ и най-вероятно този път са се подготвилии по-добре!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеРаботете си на воля със сладкото грозде, и номинал не бих прежалило срещу трейс-картон
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНо над всички тях отгоре стои и гледа с пура в ръка генерал доктор Бойко Борисов ! амин!Съвсем друго си е да се наведеш на Доган да му цунеш и ръка
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеЯвно ББ оказва световното си влияние върху близки и далечни държавници, та Трейс работят по многомилионни поръчки из Сърбия, Чехия, Македония...
Кисело гроздето за някого, май..Патката на времето си беше къде-къде
))
Last edited by precakanoto; 30.07.2015, 19:45.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПак го атакуват от хората на КОЙИ медиите са ги пуснали да го оплюват.
Просто нямам дума за това което се случва в държавата. Много нагли и нечистоплътни хора!
Ето и преди малко - гледам в Блиц - блицаджиите вече го изкараха престъпник - аз ако бях, после щях да им отпоря анусите, да ги съдя докато ги накарам сами да си теглят куршумът.
Обвинението, ако е така, както е представено, е абсурдно и няма да издържи. Г-н Донев е прехвърлял акции от една своя компания на друга, от единия джоб в другият... какво - обвиняват го, че е плащал над обявената цена под масата сам на себе си, така излиза ли? Продавал акциите по левче - ами ако иска ще ги продава по 0.001 лева бе или дори ще ги ПОДАРИ - КОЙ може да ти каже какво да правиш със своята собственост?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБог високо цар далеко, мишоците се разпищолватCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар