If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много мъка при тази акция. Тук също много са се инвестирали заради надеждите, че тук ще е дивидентна акция.
Ако някой е разчитал да печели от дивидент оттуканка: моите съболезнования.
Каква загуба на редовните 7 стинки дивидент тая година: мъка-мъка-мъка.
Иначе мисля постъпих мъдро, когато продадох половината си акции от Софарма, за да си купя с парите Софарма Имоти... когато имотите бяха по-евтини от Софармата.
Колеги, тази позиция не я следя от можеби година и нещо. Преди това бях направила една добра печалба от 80% от акцията и след като излязох от позицията спрях да следя много активно нещата. Според вас дали ще видим отново 2-та лева? Аз си мисля, че може да слезе до 2.4 лв. и доста невероятно ми изглежда отново да е на 2 лева, но все пак.
Колеги, тази позиция не я следя от можеби година и нещо. Преди това бях направила една добра печалба от 80% от акцията и след като излязох от позицията спрях да следя много активно нещата. Според вас дали ще видим отново 2-та лева? Аз си мисля, че може да слезе до 2.4 лв. и доста невероятно ми изглежда отново да е на 2 лева, но все пак.
Не си съвсем прав за надеждите. Не бяха надежди а разчитаха хората на обещаното от маджото, казано конкретно за пред полска борса. Но може пък да е било само за пред предстоящото листване - колкото да пусне картоните в обръщение ))
Тук си напълно прав ! За съжаление ЧИЧО яко ни води за носа ! Като разбрах ,че спират дивидента в Софарма се ориентирах към Трейдинга и продадох в едното изцяло и купих от другото. Така беше казал и ЧИЧО , който иска дивидент да купува Трейдинга ! Да видим дали ще си спази обещанието или ни готви изненади пак !
Тук също много са се инвестирали заради надеждите, че тук ще е дивидентна акция.
Не си съвсем прав за надеждите. Не бяха надежди а разчитаха хората на обещаното от маджото, казано конкретно за пред полска борса. Но може пък да е било само за пред предстоящото листване - колкото да пусне картоните в обръщение ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар