If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес клъвнах малко!
Ама голямо надлъгване с някой докато чичо О ми пусне търсените бройки(продаде ми кобос, т.е. голяма вероятност да е той)
Поздрави!!!
Хубава компания на хубава цена!!!
Kaкво ти надлъгване, ако чичото или който и да е, си мисли, че го прави с по 50 акции в края на сесията си е трагикомедия.
Мисля, че на бфб трябва да се отмени правилото за следваща цена по последна сделка или да се зачита ако е с голям оборот а не с 150 лв...срещу блу-чип от половин милиард - същевременно са жалки такива изпълнения. Според мен на бфб това е предпоставка да се ползва основно за манипулация...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
днес клъвнах малко!
Ама голямо надлъгване с някой докато чичо О ми пусне търсените бройки(продаде ми кобос, т.е. голяма вероятност да е той)
Поздрави!!!
Хубава компания на хубава цена!!!
Хм, не съм си и мечтал за цени от 3лв!!!
Данните са много лоши!!! Явно това е знаел и очаквал чичо Оги за да не гласува дивидент. Там имаше ощр едн чичо дето не му запомних името, каза че ще стане още по-лошо
а представяте ли си ако Ромфарм тръгнат да излизат????
Тони, караш-вараш, пак гледаш да се харесаш на чичо ти
Форумът на инвестор ми го показаха към 2002-2003, може и 2004 дае, но не бях активен на борсата и не го четях. Към 2006 почнах да попрочитам това-онова. Беше по-скучно тогава. Но съвсем нямах намерение да се мешам с капацитетите тук. Ама на, досърбя ма. Той Дон Карло не успява да се сдържи да не се обади, че аз ли. Междудругото, има тук един с ник Бай Пешо, та се чудя дали не е той който ми показа форума навремето.
Данните са много лоши!!! Явно това е знаел и очаквал чичо Оги за да не гласува дивидент. Там имаше ощр едн чичо дето не му запомних името, каза че ще стане още по-лошо
доста хора чакат някой голям да почне да излиза.
иначе как ще направим пак чудесното движение от 2 до 4 лв
да видим...
А беше време когато стигна за малко около 9.5. Аз продадох на 7.56 и се биех по главата що съм продал. После пак същото когато стигна към 1.2 май, ама защото не всичко бях продал. Свиквайте. С украинската криза Софарма е в партер дългосрочно. И трудно ще се пренасочи.
А беше време когато стигна за малко около 9.5. Аз продадох на 7.56 и се биех по главата що съм продал. После пак същото когато стигна към 1.2 май, ама защото не всичко бях продал. Свиквайте. С украинската криза Софарма е в партер дългосрочно. И трудно ще се пренасочи.
Коментар