IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук става интересно!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      днес клъвнах малко!
      малко = ?

Коментар

днес клъвнах малко!
        Ама голямо надлъгване с някой докато чичо О ми пусне търсените бройки(продаде ми кобос, т.е. голяма вероятност да е той)
        Поздрави!!!
        Хубава компания на хубава цена!!!
        Kaкво ти надлъгване, ако чичото или който и да е, си мисли, че го прави с по 50 акции в края на сесията си е трагикомедия.
        Мисля, че на бфб трябва да се отмени правилото за следваща цена по последна сделка или да се зачита ако е с голям оборот а не с 150 лв...срещу блу-чип от половин милиард - същевременно са жалки такива изпълнения. Според мен на бфб това е предпоставка да се ползва основно за манипулация...
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• днес клъвнах малко!
          Ама голямо надлъгване с някой докато чичо О ми пусне търсените бройки(продаде ми кобос, т.е. голяма вероятност да е той)
          Поздрави!!!
          Хубава компания на хубава цена!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Ти не се ли радваш?
            Ами не знам да се радвам ли с тези резултати. Те големите още не са ги оценили за да по4нат фа излизат.

Коментар

ей пробиха 3лв тези ппродавачи!
              Ти не се ли радваш?

Коментар

• ей пробиха 3лв тези ппродавачи!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Тони, караш-вараш, пак гледаш да се харесаш на чичо ти
                  мисля, че показвам достатъчно ясно че когато не смятам нещо за правилно - го казвам. Иначе за чичо - кво да правя, рода сме!!!

Коментар

Хм, не съм си и мечтал за цени от 3лв!!!
                    Данните са много лоши!!! Явно това е знаел и очаквал чичо Оги за да не гласува дивидент. Там имаше ощр едн чичо дето не му запомних името, каза че ще стане още по-лошо

а представяте ли си ако Ромфарм тръгнат да излизат????
                    Тони, караш-вараш, пак гледаш да се харесаш на чичо ти

Коментар

а тогава кой ти беше ник-а?
                      Форумът на инвестор ми го показаха към 2002-2003, може и 2004 дае, но не бях активен на борсата и не го четях. Към 2006 почнах да попрочитам това-онова. Беше по-скучно тогава. Но съвсем нямах намерение да се мешам с капацитетите тук. Ама на, досърбя ма. Той Дон Карло не успява да се сдържи да не се обади, че аз ли. Междудругото, има тук един с ник Бай Пешо, та се чудя дали не е той който ми показа форума навремето.
                      Last edited by Trakatrak; 07.07.2015, 21:04.

Коментар

Данните са много лоши!!! Явно това е знаел и очаквал чичо Оги за да не гласува дивидент. Там имаше ощр едн чичо дето не му запомних името, каза че ще стане още по-лошо

доста хора чакат някой голям да почне да излиза.
                        иначе как ще направим пак чудесното движение от 2 до 4 лв
                        да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                          А беше време когато стигна за малко около 9.5. Аз продадох на 7.56 и се биех по главата що съм продал. После пак същото когато стигна към 1.2 май, ама защото не всичко бях продал. Свиквайте. С украинската криза Софарма е в партер дългосрочно. И трудно ще се пренасочи.
                          а тогава кой ти беше ник-а?

Коментар

А беше време когато стигна за малко около 9.5. Аз продадох на 7.56 и се биех по главата що съм продал. После пак същото когато стигна към 1.2 май, ама защото не всичко бях продал. Свиквайте. С украинската криза Софарма е в партер дългосрочно. И трудно ще се пренасочи.

Коментар

• Хм, не съм си и мечтал за цени от 3лв!!!

Коментар

• Ох, мале голямо ОХ....И тука

Коментар

Working...
                                X