Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеКолеги, тази позиция не я следя от можеби година и нещо. Преди това бях направила една добра печалба от 80% от акцията и след като излязох от позицията спрях да следя много активно нещата. Според вас дали ще видим отново 2-та лева? Аз си мисля, че може да слезе до 2.4 лв. и доста невероятно ми изглежда отново да е на 2 лева, но все пак.
Коментар
-
Колеги, тази позиция не я следя от можеби година и нещо. Преди това бях направила една добра печалба от 80% от акцията и след като излязох от позицията спрях да следя много активно нещата. Според вас дали ще видим отново 2-та лева? Аз си мисля, че може да слезе до 2.4 лв. и доста невероятно ми изглежда отново да е на 2 лева, но все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеофте мофте
"Форум за сексуално отворени Македонци "
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...sm=93&ie=UTF-8Last edited by Protokol; 13.07.2015, 21:21.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВинаги има и по-лошо, така, че - моля без паника !))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе си съвсем прав за надеждите. Не бяха надежди а разчитаха хората на обещаното от маджото, казано конкретно за пред полска борса. Но може пък да е било само за пред предстоящото листване - колкото да пусне картоните в обръщение))
, който иска дивидент да купува Трейдинга ! Да видим дали ще си спази обещанието или ни готви изненади пак !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТук също много са се инвестирали заради надеждите, че тук ще е дивидентна акция.))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДано не ти дойде много ниска средната))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеС чиста съвест мога да призная, че тук ще се наложи да усреднявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениетук става интересно!Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар