IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    тук става интересно!
    следя с интерес!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Колеги, тази позиция не я следя от можеби година и нещо. Преди това бях направила една добра печалба от 80% от акцията и след като излязох от позицията спрях да следя много активно нещата. Според вас дали ще видим отново 2-та лева? Аз си мисля, че може да слезе до 2.4 лв. и доста невероятно ми изглежда отново да е на 2 лева, но все пак.
      а дано, колежке, а дано!!!

Коментар

• Колеги, тази позиция не я следя от можеби година и нещо. Преди това бях направила една добра печалба от 80% от акцията и след като излязох от позицията спрях да следя много активно нещата. Според вас дали ще видим отново 2-та лева? Аз си мисля, че може да слезе до 2.4 лв. и доста невероятно ми изглежда отново да е на 2 лева, но все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          офте мофте
          Опитах се да го преведа през Google - излезе това най отгоре
          "Форум за сексуално отворени Македонци "
          https://www.google.bg/search?q=%D0%B...sm=93&ie=UTF-8
          Last edited by Protokol; 13.07.2015, 21:21.
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Винаги има и по-лошо, така, че - моля без паника ! ))
            Ама си гадно!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Не си съвсем прав за надеждите. Не бяха надежди а разчитаха хората на обещаното от маджото, казано конкретно за пред полска борса. Но може пък да е било само за пред предстоящото листване - колкото да пусне картоните в обръщение ))
              Тук си напълно прав ! За съжаление ЧИЧО яко ни води за носа ! Като разбрах ,че спират дивидента в Софарма се ориентирах към Трейдинга и продадох в едното изцяло и купих от другото. Така беше казал и ЧИЧО , който иска дивидент да купува Трейдинга ! Да видим дали ще си спази обещанието или ни готви изненади пак !

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                Тук също много са се инвестирали заради надеждите, че тук ще е дивидентна акция.
                Не си съвсем прав за надеждите. Не бяха надежди а разчитаха хората на обещаното от маджото, казано конкретно за пред полска борса. Но може пък да е било само за пред предстоящото листване - колкото да пусне картоните в обръщение ))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ех 2008-ма какво усредняване беше... Сегашното усредняване като усредняване ли е?
                  Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Дано не ти дойде много ниска средната
                    Винаги има и по-лошо, така, че - моля без паника ! ))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

С чиста съвест мога да призная, че тук ще се наложи да усреднявам
                      Дано не ти дойде много ниска средната

Коментар

• С чиста съвест мога да призная, че тук ще се наложи да усреднявам

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Коментар

• Много мъка при тази акция. Тук също много са се инвестирали заради надеждите, че тук ще е дивидентна акция.
                            Bulls on BSE

Коментар

тук става интересно!
                              офте мофте

Коментар

тук става интересно!
                                Като на пързалка се засили, макар и с малко. Здраве да е, поне Тони ще се радва, всяко зло за добро
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X