Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениелеле това са сделки от 2006 г, какво за чакали от прокуратурата досега?
Звучи като конспирация, но е най-логичното. В случай, че искаха имаха три години да внесат обвинителен акт. Очевидно обвинението не е свързано с "деянието". Нещо друго движи процеса.
Коментар
-
Прокуратурата: Огнян Донев отива на съд за данъчни престъпления
http://www.blitz.bg/news/article/352009
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ по-лоши неща сме виждали.Кога ще стане това - не се знае предварително
)))
p.s. Разбира се отрезвителните таблички на куроператора биха били доста необходими, за да се прецени дали евентуално се смалява и с какъв темп разликата между фундамента и чартаLast edited by precakanoto; 22.07.2015, 10:21.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНа тези нива май се появи подкрепа на цената. Отчета ще е лош, така че може да видим и по-ниски цени август
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Когато се събудих тази сутрин, погледнах борсовите индекси и котировките на компаниите, които ме интересуват в Лондон, на моя компютър. Те падаха и това е нещо хубаво", коментира Бъфет.
"Акции на тези компании купувахме в петък, а днес те станали по-евтини и това е добре", посочва инвеститорът и потвърждава, че ще продължи с покупките." - цитат от най- големия.
п.п. страхотни душ гелове, шампоани и мокри кърпички от новата серия на Арома. Хайде догодина в нашите аптеки и серия Sopharmacy дано видим.
Без да правя сечено на искрените намерения - само да предоставя малък повод за размисъл - ако тръгне индекса - какви профите може да се очакват от картоня според вас ? - по-добри или по-лоши от други пък било то и така наречени "избушеняци" !?!?Според мен тука ще е тъпчене на място, но не искам да познавам, защото макар да си намалявах бройките все още имам за съжаление
(и да - лично аз не смятам да продавам повече, но всеки си има тежести в портфейлите, а горното въпросчето според мен си остава повод за размисъл)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепрогнозираш СФАРМ - 1,5лв, а ХИМ 2,7лв, може
макар че купих на 3лв, аз също се пренастроих, че тази и следващата година сфарм ще е под 3лв. сега дали ще иде чак под 2лв не знам. Също вече за себе си очаквам и догодина да сме без дивидент.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
"Когато се събудих тази сутрин, погледнах борсовите индекси и котировките на компаниите, които ме интересуват в Лондон, на моя компютър. Те падаха и това е нещо хубаво", коментира Бъфет.
"Акции на тези компании купувахме в петък, а днес те станали по-евтини и това е добре", посочва инвеститорът и потвърждава, че ще продължи с покупките." - цитат от най- големия.
п.п. страхотни душ гелове, шампоани и мокри кърпички от новата серия на Арома. Хайде догодина в нашите аптеки и серия Sopharmacy дано видим.Last edited by tony1975; 20.07.2015, 08:43.
Коментар
Коментар