IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    Аз не разбрах - вчера някой от прокуратурата ли разпродаде хохохохо
    Споко, още утре КФН ще се намеси, ще разследва за инсайд трейд и ако има проблем, максимум до един месец виновника ще е при бай Ставри

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Вече втората фирма ако купи на 1 и след това продаде на 9 на борсата и не декларира 8 печалба, щото са продадени на БФБ има проблем, макар че и тук си има начини

Въобще, чичо може да си го хокат акционерите за врътките, но ако е така, както е описано е чист.
      Аз доколкото виждам, проблема не толкова че е продавал, а че е продавал на свързани лица, демек на себе си. Но то за това първо би трябвало да си има работа с НАП.

Коментар

Аз не разбрах - вчера някой от прокуратурата ли разпродаде хохохохо
        +1
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Аз не разбрах - вчера някой от прокуратурата ли разпродаде хохохохо
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ааааааа,при тези грешки няма.НАП изпълнява ,а при поръчителя,грешка няма.Там има план и сила за изпълнението му.И при Гриша Ганчев се оказа почти грешка,обаче след малко мероприятия на същата и други институции,от монополист в бизнеса със захар преди ,сега не я търгува въобще,а може би няма да я консумира до края на живота си.Та оставете тези грешки.

Коментар

• Вече втората фирма ако купи на 1 и след това продаде на 9 на борсата и не декларира 8 печалба, щото са продадени на БФБ има проблем, макар че и тук си има начини

Въобще, чичо може да си го хокат акционерите за врътките, но ако е така, както е описано е чист.

Коментар

Статията или е тотално объркана или данъчните са си правили свободни съчинения
                Имам 1000000 акции на цена на придобиване 3 кинта.
                Преоценявам ги в края на годината по 10 кинта. Имам преоценка 7 кинта на акция.
                Продавам ги по 1 кинт имам загуба 2 кинта. Това е
                Що данъчните, прокуратурата е авторът на съчиненията. Не слушка чичо Оги и вадят от нафталина старите вестници.

Коментар

То не е статия, а копи пейст от ..... сайта на ПРБ...

http://www.prb.bg/bg/news/aktualno/s...na-sd-ognyan-/

хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Понеже не търгувам на OTC някой може ли да ми обясни като на идиот ...

Фирма А продава акция на фирма Б на цена 1 лев при борсова 9 лева , що трябва сделката да се запише като 9 лева печалба за фирма, а не на 1 лев и да плаща данък печалба на този лев ?

Коментар

• Понеже не търгувам на OTC някой може ли да ми обясни като на идиот ...

Фирма А продава акция на фирма Б на цена 1 лев при борсова 9 лева , що трябва сделката да се запише като 9 лева печалба за фирма, а не на 1 лев и да плаща данък печалба на този лев ?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        А има и "НАЙС" а - нетна печ. 25883 хил. лв
                        Бива, бива, въпреки че няма обезценките, каквито може да се очакват в годишния, ебитда е 15тина % по-малко от юли миналата година,. но. понеже ev e намаляла двойно спрямо тогава (основно заради срива в цената на акциите) то като резултат сегашното ev/ebitda e дори по-добро от преди 1 година Ето една от ползите, които може да има приземяването на фундамента спрямо цената, доказва се и ползата от числата в таблиците на куроператора
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Претоплят старата манджа - първия път се отказа от вестниците. Сега явно целта е да не вземе Токуда банк. А отчета на Софарма е над очакванията ми.
                          +1
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            А има и "НАЙС" а - нетна печ. 25883 хил. лв
                            За съжаление явно се четат повече вестници отколкото отчети.

Коментар

• Сега ще почнат едни локуми как Софарма не е фирма, а пирамида, организирана от #психодесни.... и да се постави веднага под "специален надзор" хахахахах само и първо в пиг

Нямам препоръка
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• А има и "НАЙС" а - нетна печ. 25883 хил. лв

Коментар

Working...
                                X