If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече втората фирма ако купи на 1 и след това продаде на 9 на борсата и не декларира 8 печалба, щото са продадени на БФБ има проблем, макар че и тук си има начини
Въобще, чичо може да си го хокат акционерите за врътките, но ако е така, както е описано е чист.
Аз доколкото виждам, проблема не толкова че е продавал, а че е продавал на свързани лица, демек на себе си. Но то за това първо би трябвало да си има работа с НАП.
Ааааааа,при тези грешки няма.НАП изпълнява ,а при поръчителя,грешка няма.Там има план и сила за изпълнението му.И при Гриша Ганчев се оказа почти грешка,обаче след малко мероприятия на същата и други институции,от монополист в бизнеса със захар преди ,сега не я търгува въобще,а може би няма да я консумира до края на живота си.Та оставете тези грешки.
Вече втората фирма ако купи на 1 и след това продаде на 9 на борсата и не декларира 8 печалба, щото са продадени на БФБ има проблем, макар че и тук си има начини
Въобще, чичо може да си го хокат акционерите за врътките, но ако е така, както е описано е чист.
Статията или е тотално объркана или данъчните са си правили свободни съчинения
Имам 1000000 акции на цена на придобиване 3 кинта.
Преоценявам ги в края на годината по 10 кинта. Имам преоценка 7 кинта на акция.
Продавам ги по 1 кинт имам загуба 2 кинта. Това е
Що данъчните, прокуратурата е авторът на съчиненията. Не слушка чичо Оги и вадят от нафталина старите вестници.
То не е статия, а копи пейст от ..... сайта на ПРБ...
Понеже не търгувам на OTC някой може ли да ми обясни като на идиот ...
Фирма А продава акция на фирма Б на цена 1 лев при борсова 9 лева , що трябва сделката да се запише като 9 лева печалба за фирма, а не на 1 лев и да плаща данък печалба на този лев ?
Понеже не търгувам на OTC някой може ли да ми обясни като на идиот ...
Фирма А продава акция на фирма Б на цена 1 лев при борсова 9 лева , що трябва сделката да се запише като 9 лева печалба за фирма, а не на 1 лев и да плаща данък печалба на този лев ?
Бива, бива, въпреки че няма обезценките, каквито може да се очакват в годишния, ебитда е 15тина % по-малко от юли миналата година,. но. понеже ev e намаляла двойно спрямо тогава (основно заради срива в цената на акциите) то като резултат сегашното ev/ebitda e дори по-добро от преди 1 година Ето една от ползите, които може да има приземяването на фундамента спрямо цената, доказва се и ползата от числата в таблиците на куроператора
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Сега ще почнат едни локуми как Софарма не е фирма, а пирамида, организирана от #психодесни.... и да се постави веднага под "специален надзор" хахахахах само и първо в пиг
Коментар