IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Другари, като безпристрастен към този момент наблюдател, смятайки, че тук присъстващите коментатори са всичките на 20-25+ години, ви питам ...... абе вие не знаете ли, че истината е винаги по средата?
    При Корп истината посредата ли беше...или беше до края...а играчът тук е същият...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Другари, като безпристрастен към този момент наблюдател, смятайки, че тук присъстващите коментатори са всичките на 20-25+ години, ви питам ...... абе вие не знаете ли, че истината е винаги по средата?
      най много Половината Шишш ще даде като дивидент ,другата половина ще открадне...
      Това са поне най малко 20 лв следващ дивидент...много скоро
      Хайде Лека....

Коментар

• Другари, като безпристрастен към този момент наблюдател, смятайки, че тук присъстващите коментатори са всичките на 20-25+ години, ви питам ...... абе вие не знаете ли, че истината е винаги по средата?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Знаете ли кое хубаво на ситуацията ,можеш да купуваш на колко си искаш и да си пиеш кафето на плажа без конкуренция, че някой ще те изпревари ..
          Същото беше при покупката на акции през 2008 г преди продажбата на Пловдив БТ и СлънцеБТ чрез аукцион от държавата ..
          Никой не вярваше че Станишев ще продаде тези фабрики , а аз купувах Пловдив БТ на 14-16 лв а слънце на 6,7 лв...
          Аукциона на едните мина 40 лв а на другите 19 и нещо...и докато другите бяха ударени от кризата аз бях на плюс...
          После същото с продажбата на БТХ , повече от 20 имах няколко баса....а те стигнаха 110 лв ...
          Сега играта продължава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Монти, много говориш за тези 40лв на акция в касата....... за мен ДП ще намери начин да ги изкара от там без да дава на малките....ще поживеем и ще видим какво ще стане
            Като стане ,ще говорим...
            Сега дава по 6 лв от резервите.....
            И в отчета след 20 дни ще ги видим колко е кеша ....и тогава ще го обсъждаме..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пак да повторя , всичко което излиза в медийното пространство е приемано за лошо.....
              Та пак кое е лошото ....
              Имам чувството че Шиши е наел група хора да свалят цената на холдинга в момента....вербално и мит консулт вероятно с 5К действително......

Той не купува и не иска да качва цената ,заради корп...
              когато се разбра за БАТ акцията отиде на 50 лв ,сега в холдинга има купища левове а акцията ще отиде на 35 с дивидент от 6 лв..
              Цената става 30 лв с кеш в холдинга от 300 милиона...
              Нещо което струва 30 лв ще има в касата 40 лв на акция ....
              Това смяташ ли го.....
              Смятам че тапата скоро ще падне ..
              Смятам е уникредит ще реинвестира с дивидента....
              Не е препоръка...
              Монти, много говориш за тези 40лв на акция в касата....... за мен ДП ще намери начин да ги изкара от там без да дава на малките....ще поживеем и ще видим какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Чакай, чакай. Значи поне признаваш, че има лоши новини за дружеството??? Защото от твоите излияния останах с впечатлението, че според теб тук всичко е цветя и рози
                Пак да повторя , всичко което излиза в медийното пространство е приемано за лошо.....
                Та пак кое е лошото ....
                Имам чувството че Шиши е наел група хора да свалят цената на холдинга в момента....вербално и мит консулт вероятно с 5К действително......

Той не купува и не иска да качва цената ,заради корп...
                когато се разбра за БАТ акцията отиде на 50 лв ,сега в холдинга има купища левове а акцията ще отиде на 35 с дивидент от 6 лв..
                Цената става 30 лв с кеш в холдинга от 300 милиона...
                Нещо което струва 30 лв ще има в касата 40 лв на акция ....
                Това смяташ ли го.....
                Смятам че тапата скоро ще падне ..
                Смятам е уникредит ще реинвестира с дивидента....
                Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение

И кога се появи пълния протокол... днес в 14:57-пет дена след събранието.В ТР още е стария протокол до т11.,а и в съобщението в х3 от 30,06 все още може да го видиш.
                  В решението по т.12 няма цена.ОСА приема мотиеирания доклад,но овластява СД и ИД "по своя преценка да договорят условията" по сделките.Така,че не е сигурно,че цените ще са тези от мот. доклад.
                  Тоя мотивиран доклад сигурно е писан от екип на ГАГа,щото адреса на БЛАБТ от Покровнишко шосе 1 е станал на Рогошко шосе 1(това е адреса на ГАГБТ в Пловдив) Тия не гледат ли какво пишат,а нали и от КФН го четат тоя доклад.
                  Изобщо за фирми свързани с ДП законите в БГ не важат...... няма такава борса
                  Няма такава държава!

Коментар

Ти нещо много си се объркал ,аз купувам на ниско и това е много хубава новина за мен....
                    Ако утре падне до 35-36 ще те черпя.....
                    Ти за мойте пари ли си се загрижил ,недей ,щото приличаш на палаш, който излиза да лае само при лоши новини а добрите пропуска.....
                    Колкото по лоша толкова повече лае....
                    Ама без да се вникне в играта и без да участва , просто лае срещу Луната... ..
                    Не е препоръка....
                    Чакай, чакай. Значи поне признаваш, че има лоши новини за дружеството??? Защото от твоите излияния останах с впечатлението, че според теб тук всичко е цветя и рози

Коментар

Не знам защо е тази аларма . Има протокол на страницата на БФБ и всички точки са гласувани...
                      И кога се появи пълния протокол... днес в 14:57-пет дена след събранието.В ТР още е стария протокол до т11.,а и в съобщението в х3 от 30,06 все още може да го видиш.
                      В решението по т.12 няма цена.ОСА приема мотиеирания доклад,но овластява СД и ИД "по своя преценка да договорят условията" по сделките.Така,че не е сигурно,че цените ще са тези от мот. доклад.
                      Тоя мотивиран доклад сигурно е писан от екип на ГАГа,щото адреса на БЛАБТ от Покровнишко шосе 1 е станал на Рогошко шосе 1(това е адреса на ГАГБТ в Пловдив) Тия не гледат ли какво пишат,а нали и от КФН го четат тоя доклад.
                      Изобщо за фирми свързани с ДП законите в БГ не важат...... няма такава борса

Коментар

Монти, приличаш ми много на музикантите на Титаник. Поддържаш хората спокойни до край. Абе направо маг Астор, каквото и да се случи вадиш още една карта от ръкава
                        Ти нещо много си се объркал ,аз купувам на ниско и това е много хубава новина за мен....
                        Ако утре падне до 35-36 ще те черпя.....
                        Ти за мойте пари ли си се загрижил ,недей ,щото приличаш на палаш, който излиза да лае само при лоши новини а добрите пропуска.....
                        Колкото по лоша толкова повече лае....
                        Ама без да се вникне в играта и без да участва , просто лае срещу Луната... ..
                        Не е препоръка....

Коментар

• Монти, приличаш ми много на музикантите на Титаник. Поддържаш хората спокойни до край. Абе направо маг Астор, каквото и да се случи вадиш още една карта от ръкава

Коментар

Разбира се че е логично ако искат да разширят пазара.....да не искаш да бъдат изнудвани от Шиши след май другата година....

моето мнение е че тютюневите заводи в ЕС са бита карта...
                            В цяла западна Европа затварят тютюневите фабрики....
                            Интересно е че тези заводи в Плоещ не се славят с добро качество ....
                            Мислех че сръбски или унгарски ще поемат част от работата....
                            така че бъдещето ще покаже ,каква е играта....
                            мисля че БлаБТ ще бъде купен от БАТ защото ще му отидат пазарите на БТХ....
                            Не е препоръка...
                            Близо 90% от продажбите на БТХ са на външни пазари.
                            За ОАЕ се изнасяше предимно Престиж и ММ. Тези марки не са купени от БАТ, мисля?!
                            А във фабриките в Русия и Босна и Херцеговина какви ли марки се произвеждат?

Коментар

Чакай, чакай! Нали обучаваха персонала на БТХ и се готвеха за покупка на целия холдинг??? Какво става тук по дяволите???
                              как е радио " Свободна Европа"....
                              Първо недей да играеш ролята на Капитал...
                              румънците ще поемат работата на Германката база и в същото време ще поемат част от работата на БТХ ..
                              Има ли са проблеми и нищо не знаем...?
                              С 40 милиона реконструкции и 110 работници.... да хванат маркет от 5 държави ...?
                              А Капитал пише всичко се премествав Румъния....
                              Може би следващия ще напише ..Затварят БлаБТ.....фалит...
                              Хайде по сериозно...
                              Утре ще заредя по позицията още няколко Иляди.....
                              Не е препоръка...

Коментар

• Чакай, чакай! Нали обучаваха персонала на БТХ и се готвеха за покупка на целия холдинг??? Какво става тук по дяволите???

Коментар

X