Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, като безпристрастен към този момент наблюдател, смятайки, че тук присъстващите коментатори са всичките на 20-25+ години, ви питам ...... абе вие не знаете ли, че истината е винаги по средата?
Това са поне най малко 20 лв следващ дивидент...много скоро
Хайде Лека....
Коментар
� -
Знаете ли кое хубаво на ситуацията ,можеш да купуваш на колко си искаш и да си пиеш кафето на плажа без конкуренция, че някой ще те изпревари ..
Същото беше при покупката на акции през 2008 г преди продажбата на Пловдив БТ и СлънцеБТ чрез аукцион от държавата ..
Никой не вярваше че Станишев ще продаде тези фабрики , а аз купувах Пловдив БТ на 14-16 лв а слънце на 6,7 лв...
Аукциона на едните мина 40 лв а на другите 19 и нещо...и докато другите бяха ударени от кризата аз бях на плюс...
После същото с продажбата на БТХ , повече от 20 имах няколко баса....а те стигнаха 110 лв ...
Сега играта продължава.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Монти, много говориш за тези 40лв на акция в касата....... за мен ДП ще намери начин да ги изкара от там без да дава на малките....ще поживеем и ще видим какво ще стане
Сега дава по 6 лв от резервите.....
И в отчета след 20 дни ще ги видим колко е кеша ....и тогава ще го обсъждаме..?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Пак да повторя , всичко което излиза в медийното пространство е приемано за лошо.....
Та пак кое е лошото ....
Имам чувството че Шиши е наел група хора да свалят цената на холдинга в момента....вербално и мит консулт вероятно с 5К действително......
Той не купува и не иска да качва цената ,заради корп...
когато се разбра за БАТ акцията отиде на 50 лв ,сега в холдинга има купища левове а акцията ще отиде на 35 с дивидент от 6 лв..
Цената става 30 лв с кеш в холдинга от 300 милиона...
Нещо което струва 30 лв ще има в касата 40 лв на акция ....
Това смяташ ли го.....
Смятам че тапата скоро ще падне ..
Смятам е уникредит ще реинвестира с дивидента....
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Чакай, чакай. Значи поне признаваш, че има лоши новини за дружеството??? Защото от твоите излияния останах с впечатлението, че според теб тук всичко е цветя и рози
Та пак кое е лошото ....
Имам чувството че Шиши е наел група хора да свалят цената на холдинга в момента....вербално и мит консулт вероятно с 5К действително......
Той не купува и не иска да качва цената ,заради корп...
когато се разбра за БАТ акцията отиде на 50 лв ,сега в холдинга има купища левове а акцията ще отиде на 35 с дивидент от 6 лв..
Цената става 30 лв с кеш в холдинга от 300 милиона...
Нещо което струва 30 лв ще има в касата 40 лв на акция ....
Това смяташ ли го.....
Смятам че тапата скоро ще падне ..
Смятам е уникредит ще реинвестира с дивидента....
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
И кога се появи пълния протокол... днес в 14:57-пет дена след събранието.В ТР още е стария протокол до т11.,а и в съобщението в х3 от 30,06 все още може да го видиш.
В решението по т.12 няма цена.ОСА приема мотиеирания доклад,но овластява СД и ИД "по своя преценка да договорят условията" по сделките.Така,че не е сигурно,че цените ще са тези от мот. доклад.
Тоя мотивиран доклад сигурно е писан от екип на ГАГа,щото адреса на БЛАБТ от Покровнишко шосе 1 е станал на Рогошко шосе 1(това е адреса на ГАГБТ в Пловдив)Тия не гледат ли какво пишат,а нали и от КФН го четат тоя доклад.
Изобщо за фирми свързани с ДП законите в БГ не важат...... няма такава борса
Коментар
� -
Ти нещо много си се объркал ,аз купувам на ниско и това е много хубава новина за мен....
Ако утре падне до 35-36 ще те черпя.....
Ти за мойте пари ли си се загрижил ,недей ,щото приличаш на палаш, който излиза да лае само при лоши новини а добрите пропуска.....
Колкото по лоша толкова повече лае....
Ама без да се вникне в играта и без да участва , просто лае срещу Луната... ..
Не е препоръка....
Коментар
� -
Не знам защо е тази аларма . Има протокол на страницата на БФБ и всички точки са гласувани...
В решението по т.12 няма цена.ОСА приема мотиеирания доклад,но овластява СД и ИД "по своя преценка да договорят условията" по сделките.Така,че не е сигурно,че цените ще са тези от мот. доклад.
Тоя мотивиран доклад сигурно е писан от екип на ГАГа,щото адреса на БЛАБТ от Покровнишко шосе 1 е станал на Рогошко шосе 1(това е адреса на ГАГБТ в Пловдив)Тия не гледат ли какво пишат,а нали и от КФН го четат тоя доклад.
Изобщо за фирми свързани с ДП законите в БГ не важат...... няма такава борса
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеМонти, приличаш ми много на музикантите на Титаник. Поддържаш хората спокойни до край. Абе направо маг Астор, каквото и да се случи вадиш още една карта от ръкава
Ако утре падне до 35-36 ще те черпя.....
Ти за мойте пари ли си се загрижил ,недей ,щото приличаш на палаш, който излиза да лае само при лоши новини а добрите пропуска.....
Колкото по лоша толкова повече лае....
Ама без да се вникне в играта и без да участва , просто лае срещу Луната... ..
Не е препоръка....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се че е логично ако искат да разширят пазара.....да не искаш да бъдат изнудвани от Шиши след май другата година....
моето мнение е че тютюневите заводи в ЕС са бита карта...
В цяла западна Европа затварят тютюневите фабрики....
Интересно е че тези заводи в Плоещ не се славят с добро качество ....
Мислех че сръбски или унгарски ще поемат част от работата....
така че бъдещето ще покаже ,каква е играта....
мисля че БлаБТ ще бъде купен от БАТ защото ще му отидат пазарите на БТХ....
Не е препоръка...
За ОАЕ се изнасяше предимно Престиж и ММ. Тези марки не са купени от БАТ, мисля?!
А във фабриките в Русия и Босна и Херцеговина какви ли марки се произвеждат?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеЧакай, чакай! Нали обучаваха персонала на БТХ и се готвеха за покупка на целия холдинг??? Какво става тук по дяволите???
Първо недей да играеш ролята на Капитал...
румънците ще поемат работата на Германката база и в същото време ще поемат част от работата на БТХ ..
Има ли са проблеми и нищо не знаем...?
С 40 милиона реконструкции и 110 работници.... да хванат маркет от 5 държави ...?
А Капитал пише всичко се премествав Румъния....
Може би следващия ще напише ..Затварят БлаБТ.....фалит...
Хайде по сериозно...
Утре ще заредя по позицията още няколко Иляди.....
Не е препоръка...
Коментар
�
Коментар